Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witam serdecznie🖐️ JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM I SERDECZNIE ZACHECAM DO OBEJRZENIA JUZ DZISIAJ O GODZ.18.50 W TELEWIZJI POLSAT REPORTAZU Z TURNUSU REHABILITACYJNEGO W ZABAJCE NA KTORYM OBECNIE JEST ANTOS Z MAMUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Nie doczekaliśmy się dziś ANTOSIA W TV :P :) ale jutro bedziemy coś wiedzieć .... chyba ... ;) Polsat miał dziś super oglądalnosc ...hehe :) tyle osób czekało .... no trudno ...moze bedzie w innym terminie : ))

Rozmawiałam dzisiaj z Martusią i jeszcze nic nie wie dlaczego nie było wczoraj tego reportażu,ale jak tylko się dowiem to na pewno napiszę.Antoś ma się dzisiaj dobrze,temperatura spadła,uśmiechniety i dzielnie ćwiczy chociaż zajęć było dzisiaj sporo. Pozdrawiam serdecznie🖐️

Witamy słonecznie:D Jest pieknie i ciepło jak narazie i przynajmniej u nas:) Buziaki dla Antosia👄 I miłego Dnia wszystkim🌼

Dzień dobry🖐️ Pogoda okropna,wieje i pada.Nic się nie chce człowiekowi robić. Pozdrawiam wszystkich!

Dzwoniłam dzisiaj do Antosia czuje się dobrze nawet miał ochotę ze mną rozmawiać.Gadał po swojemu,śmiał się że aż dostał czkawki.Chyba cieszył się że już w sobotę do mnie przyjeżdza.Ja tez się cieszę i już odliczam dni do jego przyjazdu! Kolorowych snów😴

Hej to znowu my:) Antośkowi humorek dopisuje to dobry znak:D Jest malutki jeszcze i wierzymy , ze bedzie dobrze. Alicja sie modli co dzien wieczorem o dzieci i o Antoska tez. A Bóg słuch takich modlitw- czystych serc❤️ Buziaki dla Was👄 Miłego Dnia🌼

Witam🖐️ To piękne słowa.My tez wierzymy że nadejdzie taki dzień że nasze dzieci będą samodzielne i zdrowe!!!!! Z okazji Mikołaja dla wszystkich dzieci wielkie buziaki😘😘😘 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

Mikołaj był:D i jutro tez bedzie:) Miłego wieczorku i dobrej nocki. papatki🌼

No witam. Super ale po zmianie strony nie zauważyliście, że nie ma adresu fundacji a to przeszkadza w dokonaniu przelewu!

Witam🖐️ Strona Antosia nie jest jeszcze do końca zrobiona,myślę że nie długo będzie. Fundacja Pomocy Niepełnosprawnym\"SłONECZKO\" Stawnica33,77-400Złotów