Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

A*K*C*J*A POMOCY dla ANTOSIA ..BANNER Str. Główna Tlenu !

Polecane posty

Witam🖐️ Już w sobotę lub w niedzielę będziemy mogli obejrzeć w telewizji Polsat jak przebiega rehabilitacja na turnusie w Zabajce.Właśnie Martusia poinformowała mnie o tym że odwiedziła ich telewizja Polsat.Szczegóły będę znała dziś wieczorem lub jutro,więc napewno was powiadomię. ......pozdrawiam.....

Mieliśmy dzisiaj problemy z internetem,ale już jestem i podnoszę temacik do góry. Antoś był dzisiaj na swojej pierwszej dyskotece i wyszalał się ze swoją mamusią na parkiecie. Pozdrawiam🖐️

Dzień dobry🖐️ U nas słonecznie i nawet dzisiaj ciepło bo nie ma tego zimnego wiatru co wiał przez kilka dni. Pozdrawiam wszystkich

agula-kruszyna miło że do nas zaglądasz! pozdrawiam serdecznie ciebie i twoją rodzinkę-buziaczki

Zapraszam wszystkich bardzo serdecznie do oglądania w niedzielę o godz.18.50 w telewizji Polsat reportażu o rehabilitacji w Zabajce na której jest teraz Antoś ze swoją mamusią.Myślę że będziemy mogli ich tam zobaczyć. ZAPRASZAM!!!!

Dzień dobry🖐️ Pogoda okropna zimno i deszcz pada brrrrrrrrrrrr Antoś też ma dzisiaj gorszy dzień,ale ciocia trzyma za niego kciuki i bardzo mocno go kocha❤️

Wiem że praca jest ważna,ale myślę że znajdziecie jutro chwilkę i obejrzycie o 18.50 reportaż na POLSACIE?serdecznie zapraszam!