Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto cytat z innego forum

TEN CIUL GIN POWIEDZIAŁ MEJ KOLEŻANCE ZE NIE MOŻE MIEĆ DZIECI BO .......SZOK....

Polecane posty

bo za mało waży co za frajer ona teraz ryczy u mnie w pokoju a ja podaje jej leki na uspokojenie przez niego.. jak mozna byc takim chamem . powiedział ze nie ma szans na dziecko chyba ze przytyje.

Gość ile waży i ile ma wzrostu

dziewczyna jest faktycznie bardzoo szczupła ale przecież cholera nie za chuda znowu. waży 57 kilo na 172 cm wzrostu...

Gość dddddddff
skoncz z tymi glupimi prowokacjami!!

Gość a znasz jej wymiary może
podaj jak wiesz bo waga nie wiele mówi.

Gość ile waży i ile ma wzrostu
to faktycznie ginekolog przesadził no chyba, że dziewczyna się odchudzała na siłę i teraz ma problemy z miesiączką

TO NIE PROWOKACJA . ZROZUMCIE CHOLERA. TO CAŁA PRAWDA. OSTRZEGAM PRZED TYM GINEM .JEST WSTRĘTNYM CHAMEM.

Gość dddddddff
hahahah zaraz poda wam wymaoiry.. sama siebie o nie pyta.. ahahha

Gość uch motyla noga
nieee, wcale nie za chuda............... :P dziewczę musi się spiąć i zacząć walczyc, bo nawet jak zajdzie w ciąże to moze mieć problem z utrzymaniem. miałam taką chudzinę koleżankę, z tym, ze ona nigdy sie nie odhcudzała, ot taka natura po prostu - teraz już ma zdrowego synka, ale ciążę cała praktycznie była na podtrzymaniu.

wiem ze nie moge podac nazwiska bo mi zaraz skasują i wywalą mnie z kafe ale on przyjmuje w niepołomicach .tyle moge tylko powiedzieć niestety. wymiary ma normalne biust 94 talia 70 biodra 92

Gość na tym forum
zaraz powiedzą ze ma spora nadwagę

Gość kasiajustysia
matko to faktycznie jest bardzo chuda. ma niedowage sporą bo 5 kilo.

Jeżeli nie zrobił jej badań hormonalnych, jeżeli ona ma owulację, to po co się przejmuje tym, co jej jakiś debil powie?:O Przepraszam, ale to nie opinia lekarza decyduje o tym, czy toś może zajść w ciąże. Ja ważę 49kg mam 168cm i żyję, mam okres i wszystko ze mną w porządku. Mama mojej koleżanki, kiedy ją rodziła, w ciąży, w 9 miesiącu ważyła... 55kg! I jakoś nic jej nie przeszkadzało. Typowe pierdzielenie starego piernika. Oczywiście, że jak się ma za niski poziom tkanki tłuszczowej, to ustaje owulacja, najczęściej po prostu ustaje okres, bo zaczynają się kłopoty hormonalne- organizm odczytuje to jako stan braku pożywienia w otoczeniu, więc nie można wówczas produkować nowych osobników. Ale to nie ma nic wspólnego z wagą, tylko z ilością tkanki tłuszczowej. Kobiety przygotowujące się do zawodów sportowych często ważą po 70-80kg, ale ponieważ są zbyt \"suche\" też mają takie problemy. Tylko nie rozumiem po co koleżanka się przejmuje zdaniem lekarza, skoro nic jej nie dolega?:O

Gość ja jestem chudsza
:D to tez nie moge miec dzieci?:D

Gość kasiajustysia
JA MIALAM TO SAMO niestety mi lekarka tez mowila ze musze utyc by urodzić.

Gość kasiajustysia
a ty wyżej to chyba chora bo ja też mam podobne wymiary i co . to pewno tez jestem autorką ..hahahhaha

buhahahhaahha podziwiam że ci się nudzi non stop te same teksy pisać niestety dla ciebie nie trzeba nosić rozmiaru L żeby atrakcyjnie wyglądać i być zdrowym

Gość kurna gupi facet
blebleblebleblebvlebnele

Gość cukierek kopiko
Moja koleżanka ważyła 38, gdy zaszła w ciążę. jest tak drobna, ze drugiej takiej nie znam. Ma zdrową córeczkę, ale leżała jakiś czas w szpitalu przez tą niedowagę

Gość aneczkkkkaaaa
nie mowie nic, bo dziewczyny inne moga miec takie wymiary ale ta autorka akurat ma specyficzny sposob pisania;-) i od dluzszego czasu tu podaje te wymiary pozniej sama sobie odpisuje, mowiac jaka to anoreksja.. poza tym jesli twoja kolezanka siedzi i placze to dziwne ze masz czas pisania jeszcze na innych watkach...

Gość kolezanka moja spi teraz.
a wasze teksty ze ja pisalam wczesniej cos to normalnie tak mnie smieszą ze mam niezły ubaw.

Gość aaaaaaaaaassss
coz za empatia.. kolezanka zalamana.. a ona ma ubaw.. no brawoo:) a niby tak sie przejelas

Gość kenii brabi
aneczkaaaa to autorka .nie dajcie sie nabrac .ona chce uspic waszą czujnosc.

Gość aneczkkkkaaaa
faktycznie usypiam .. nagadujac na autorke:D:D

Gość aneczkooo
ja tez mysle ze aneczko sprytna jestes .to ty jestes autorką i my wiemy o tym i mamy cie totalnie w dupie pizdo zajebana..hahhahahahhahaahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Gość aneczkkkkaaaa
a jednak mialam racje.. skoro autorka teraz na mnie tak jedzie.. no to milego prowokowania;)

Gość hjigrjjr
jaką niedowage????? to waga w normie , wcale nie jest za chuda a w ręcz normalna !!!! prowokacja . żal.

Gość nie usłyszałam czegos takiego
ja waze 42 kilo przy wzroscie 158 cm i mam normalnie miesiączki do lekarza chodzę regularnie i jeszcze nie usłyszałam bym mogła miec problemy z zajciem w ciązę..