Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PARARALUIZA

CHCĘ FACETA BOGATEGO NA TYLE BYM NIE MUSIALA PRACOWAĆ I ŻEBY NAM NA GODNE ŻYCIE

Polecane posty

Gość PARARALUIZA

STARCZAŁO. CZY KTÓRAŚ TAK MA?

jesli takie chcesz to idz do meskiej dziwki. siana ma na tyle duzo ze bedziesz mogla z nim sie rozbijac, jedynie minus ze wekendy osobno!

Gość PARARALUIZA
ale ja nie chcę się niczym zarazić i lubię mieć partnerów,co się ograniczają. I jak dziewuszki? Ma któraś tak dobrze? Ja mam 20 lat i moim marzeniem jest jakiś ustawiony facet. Może być nawet koło 40 byle zadbany.

Gość PARARALUIZA
Mr T>>>nie pytam skąd wiesz ile zarabia męska prostytutka:)

Gość PARARALUIZA
wiem bo mój facet tak zarabia i kiedys przyniusł mi do domu trypla:(

Gość jamam
narzeczonego ktory jest we mnie zakochany po uszy a ja w nim. i ciezko uwezyc w polskie realia ale mieszka w ogromnej willi z basenem kortem tenisowym i moze miec wszytsko czego zapragnie. i wcale nei bazuje na bogactwie rodzicow tylko sam robi dobre interesy i wcale to nei sa brudne interesy. to ze jest z bardzo bogatej rodziny pomoglo mu zaczac cos swojego co caly czas rozkreca i pracuje od rana do wieczora by osiagnac wiele tylko dziki sobie. dostałam od neigo auto na nasza rocznice:-)

Gość PARARALUIZA
ja naqrazie puszczam sie za 200zł od numerku także czekam na cos lepszego

Gość PARARALUIZA
ojej :) jamam to super. Fajnie , że znalazłaś takiego chłopaka. Gratuluję Ci in życzę dużo szczęścia

Gość a gdzie takich mozna znalezc

Gość PARARALUIZA
fajne podszywy:) czekam na dalsze Twoje durnowate teksty podszywaczu...

Gość PARARALUIZA
byłam pierwszy raz u gina. po rozmowie rozberałam się do naga i na fotel. on mi zagląda między wargi i mówi że w takiej sytuacji jak jestem dziweica to trzeba zbadać przez odbyt. próbuje mi wsadzić do dupy palec, i się pyta kiedy się ostatni raz wyprózniałam. kurcze, przypomniało mi się, że rano czułam parcie jak się kąpałam, ale pomyślałam że zrobię kupę po wizycie. to on mnie zaprasza na leżanke, każe mi na czworaka. jeszcze nigdy sie tak nie wstydziałam. nie wiedziałam, ze pupę będzie bardziej wstyd wypiąc niż cipkę. on na chwilę wyszedł i jak wrocił to mówi że trzeba zorbić lewatywę. wsadził mi rurkę do pypy i zaczęło sie to nieprzyjęmne uczucie jak woda zaczęła mi wypełniac wnętrzności. jęknęłam, bo zaczynało bolec. on powiedział, ze jeszcze chwilke. zaraz z dupy trysnęły mi razem z woda strumienie kału. on podstawił miskę, trochę mi wytarł nogi (fajnie miec kogoś kto tak o ciebie dba, wyciera cię). potem jak juz było mi obojetne co zrobię i przed kim lekarz wsadził mi metalowy wziernik do pupy. nie bolało, było zimne. to dziwne uczucie jak się zorszeżalo w mojej dupie. aż zdałam sobie sprawę, że zaczyna mi się cipka robić powoli mokra. wsadził mi jeszcze na koniec palec pomacał trochę w odbycie głęboko (co za wstyd!!!) a drugą ręką dotykał mi brzucha. potem powiedział, ze moge sie ubrać. jeszcze nigdy sie tak nie wstydziłam. to było prawie takie upokarzajace. czy wy tez byłyście tak badane. pierwszy raz słyszałam o tym żeby wsadzac palec miedzy pośladki przy padaniu. ja myślałam, ze on tylko mi cipkę obejrzy. czy ktoś tu jeszcze miał podobnie :-/ i się tego bardzo wstydził?

Gość zdecyduj sie
fajne czy durnowate???:P

Gość PARARALUIZA
ten podszyw za długi i nie chciało mi się czytać...

widzisz wiem bo jestem takim przystojniakiem, ciachem ze kazda placi za to zer moze zrobic loda:)

Gość mefistoptelses
trzeba byc szmata by przyjac od kolesia samochod.....w lozku pewnie robisz co tylko sobie zazyczy...

Gość a gdzie takich mozna znalezc
wspolczuje dziewicom u gina, nie wiedzialam ze to tak wyglada, fuuujjjj

Gość mefisto ale ty jesteś
durny. Skoro faceta stać i chcial ofiarować auto to czemu miała nie przyjąć? A trzeba być szmatą żeby kwiatka przyjąć?

Gość mefistoptelses
nmie widzisz roznicy miedzy samochodem a kwiatkiem ? Jest takie cos jak Honor...ale wam go brakuje

Gość dla jednej osoby 10zł to będzi
e dużo a dla innej 100000zł nie będzie. jak tego nie pojmujesz to coś z Tobą nie tak. A facet to się chyba cieszy jak daje kobiecie prezent, co? (Ciebie pomijam, bo Ty pewnie jesteś z tych dla których 10zł to mało, ale i tak kwiatka nie dadzą)

Gość woow roxxx
Przyjmujac ten samochod do konca zycia nie pozbedziesz sie wizerunku materialistki i blachary... ja bym odmowil przyjecia......

pamietaj slowo \"blachara\" wg słownika PWN jest to \"cos\" zachowujace sie jak czlowiek, tzw kobieta lub nastolatka ktorej mottem zyciowym to zdobywanie za swoje cztery litery partnera na jedna noc, lub partnera ktory przewiezie z punktu A do punktu B. Blachara oczekuje byc wozona, oczwekuje od poznanego mezczyzny podwiezienia, zazwyczaj przy glosniejszej muzyce, tak by miec satysfakcje wsrod rozgladajacych sie z chodnika mocherow. blachara zawsze skazana jest z tego ze po przejazdcze jedzie sie do lasu na seks lub zabawe narzadami mezczyzny, po czym jest porzucona w punkcie A

Gość jamam
dlaczego mialam nei porzyjac takiego prezentu?nigdy go o nic nei p rosiłam nawet nei wspomnialam sam chcial dac ni auto i mi je dał. w przyszłym roku bierzemu slub budujemy dom. Nie jestem z biednej rodziny i mam swoje pieniazki-pracuję. Jestyem niezalezna finansowo a to ze facet mnie tak rozpieszcza to juz tylko i wyłacznie moje szczescie. I nigdy nie czułąm sie tak kochana nikogo tak tez nie kochałam. Jestesmy długo i caly czas tak samo szczesliwi....

Gość jamam nie przejmuj się nawet
tymi głupimi tekstami bo Polacy to do siebie mają, że są zawistni. Ja się cieszę Twoim szczęściem a tym wszystkim kreaturką zawistnym mówię FCUK OFF

Gość hate is solution
Polki zawsze mozna bylo kupic, nie maja honoru ...uwazaja ze wszystko im sie nalezy......a za ta pewnosc siebie i pyskatosc powinien cie kopnac w dupe dla innej

Gość mefistoptelses
Sa kobiety co nawet zbyt drogiego pierscionka nie chca przyjac a dla ciebie nie bylo problemu wziasc samochod....jakby ci sie to nalezalo.... mi by bylo wstyd komukolwiek powiedziec skad mam samochod...... ale dla ciebie liczy sie kasa wiec pod nia dyktujesz swoje zachowanie

Gość buehehe ale lol
hate>>>>buehehe, to ja nie powiem w co się Ciebie powinno kopnąć, ale swoją drogą Twoje życie musiało być żałosne skoro masz takie doświadczenia. Poszukaj sobie Filipinki, to Ci dopiero da popalić, że na kolanach wrócisz do Polek.

Gość mefisto pisze się
wziąć a nie wziąść... a takie fałszywe 'nie chcenie' przyjęcia czegoś, to nie wiedziałam, że jeszcze w modzie jest.

Gość woow roxxx
niestety ale w Londynie to wstyd mi bylo sie przyznac prze Polki ze jestem Polakiem....najwiekszy margines spoleczny smail mi sie w oczy...jak was mozna latwo miec :/