Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajka

NAJLEPSZY, NAWILŻAJACY PODKŁAD DLA WRAŻLIWCÓW...KTO ZNA???

Polecane posty

Gość pajka

Witam.Czy ktoś z Was ma może bardzo suchą i wrażliwą cerę...i mógłby polecić mi dobry ,jak najbardziej nawilżajacy podkład???

Gość najpierw krem
i ewentualnie suplementy nawilżając eod środka jak już skóre doprowadzisz do stanu normalności, wtedy niemal każdy podkład będize się nadawał

Polecam: Optimals Hydra Energy Cream - ORIFLAME Krem intensywnie nawilżający Optimals Hydra Energy Dzięki technologii Hydra-Fix głęboko nawilża skórę przez 24 godziny, chroni ją przed spadkiem nawilżenia i zapobiega przedwczesnemu starzeniu się. Dobrze nawilżona skóra jest gładka, jędrna i promienna. 50 ml LUB Optimals Hydra Energy Booster Serum - ORIFLAME Serum stymulujące nawilżenie Optimals Hydra Energy Serum podnosi skuteczność działania kremu nawilżającego nawet o 80%! Dzięki technologii Hydra-Fix zapewnia intensywne nawilżenie przez 24 godziny i uczucie orzeźwienia. Wzbogacone witaminami. Stosuj serum rano i/lub wieczorem pod krem. Do wszystkich typów cery. 30 ml Wtedy żaden podkład nie będzie Ci przeszkadzał ...

Gość najpierw krem
no, i najlepiej jest wchrzanić się z nachalną reklamą , kiedy ktoś prosi o pomoc Też mam suchą i wrażliwą ksórę, mi bardzo pomagają kosmetyk Physiogel - krem i żel do mycia. można kupić w aptece.

Gość pajka
Dziekuję. Ja również miałam Phisiogel...krem i żel..ale mi niestety nie pomógł..;(.Ponieważ mam jeszcze dosć ładną, czystą cerę (28 lat)..bardzo staram się o nią dbać...i mało sie maluję. Ale czasem po prostu umalować się wypada..i wtedy zaczyna się mój problem. Staram się pić dużo wody, jem dużo orzechów....i kupuję rózne kremy. Niestety twarz mi piekła nawet po kremie Avene...typowym dla alergikó.Na szczęście ostatnio odkryłam bardzo tani..i na razie nie uczulający mnie krem pichtowy....ale to dla mojej cery chyba za mało. Poza tym czasem naprawdę chciałabym sie troszkę umalować..tak wiecie..żeby poczuć sie kobieco, pięknie;)