Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majkuniaaa

Ciąża!!! POMOCY ! Proszę ! Wejdź odpisz prosze!

Polecane posty

Gość majkuniaaa

Kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia w dni płodne jednak do wytrysku doszło na zewnątrz. Czy mam się bać? Czekam na poważną odpowiedź bo wbrew pozorom to poważne pytanie. Dzięki z góry.

Coz... ciaza i sex to powazne sprawy a wiec nalezy do nich podchodzic powaznie. Ryzyko oczywiscie istnieje, jednak jezeli Cie to pocieszy to niewielkie. Podobno przy najbardziej sprzyjajacych warunkach (a wiec partnerzy w pelni zdrowi, sex w dni plodne, brak zabezpieczenia i wytrysk w srodku) istnieje tylko 40% szans na zajscie w ciaze. Nikt tu nie powie Ci czy jestes w ciazy czy nie, mozna jedynie stwierdzic ze jest takie ryzyko (jak juz wspominalam niewielkie). A tak na przyszlosc... lepiej pomyslec przed faktem niz po

Gość majkuniaaa
Dzięki wielkie za odpowiedź! Zupełnie się z Tobą zgadzam, że lepiej przed niż po. Ale... zdarzyło się to pierwszy raz i mam nadzieję, że już nie mam zamiaru tego nigdy powtarzać. To co napisałaś... wiem nie raz słyszałam ale jak ktoś się boi to różne myśli przychodzą do głowy :/ wstyd.

Rozumiem. Dla wlasnego spokoju zrob test w dniu spodziewanej miesiaczki. Jednak ja obstawiam, ze w tej ciazy nie jestes:)

Gość majkuniaaa
Dzięki za wsparcie :) Mam taką nadzieję... Świat zawaliłby mi sie na głowę... A najgłupsze jest to, że nie przez chłopaka (jestem z nim 4 lata jest odpowiedzialny itd.) tylko przez szkołę i ogólnie to całe towarzystwo, które uważa, że jestem grzeczna córusią mamusi i tatusia i jednym słowem zostałabym wyrzutkiem społeczeństwa...

Spoleczenstwem to Ty sie dziewczyno raczej nie przejmuj, statystycznie jego wiekszosc jest prawdopodobnie mniej rozgarnieta niz Ty... w ogole niczym sie nie przejmuj dopoki nie masz pewnosci ze jest czym (a pewnie nie ma). Ja juz zmykam z forum, pewnie niedlugo beda Cie tu gnoic za nieodpowiedzialnosc i straszyc ze masz 100% pewnosci na ciaze - tym tez sie nie przejmuj. Pozdrawiam

Gość majkuniaaa
Dzięki wielkie! Wielkie buziaki! Pa pa pa