Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

fisia mam nadzieje że jak będziemy sie miały okazje zobaczyć we trójkę to ty już też nie będziesz mogła browarka sobie strzelić, planuje być w Polsce na badaniach w styczniu więc mam nadzieje że sobie wszystkie soczek strzelimy

fisia - ja nie mam TV4, niestety mam tylko 4 kanały w TV :) a chciałabym też Big..........:( ja zerkam na Polsat ale czytam sobie forum :) demiluna - widzisz objawy się zaczęły - jeszcze będziesz miała ich dosyć :D podejrzewam.

demilunia no widzisz:D chciałaś mieć objawy ciążowe to masz:D mnie się najbardziej podobało jak w pierwszym trymestrze ciązy spałam non stop.kurcze ja chyba te 3 miesiące to całkiem przespałam.a później przez reszte ciąży to latałam jak pofyrtana.a i jeszcze miałam wene do robienia klusek,pierogów.knedli itp.dziewczyny ja codziennie jakieś kluski robiłam.m.nic już nie mówił tylko jadł a ja mroziłam gotowałam rozdawałam teraz niech mnie ktoś zmusi do robienia kluch:D:D:D:D bleee nie chce mi się demilunia no ja mam nadzieję ze nie walne sobie browarka jak sie spotkamy:D

w pierwszej ciązy na początku każdy dzień zaczynałam od kontaktu twarzą w \"twarz\" z kibelkiem inaczej cały dzień mnie muliło, a co do spania to ja już chodzę cały czas śpiąca , poprzedni tez cały czas mogłam spać

ja całe szczęście nie miałam problemów z mdłościami i \"przytulaniem\"kibelka koleżanka moja jak była w ciąży to miała takie mdłości,że jak szła codziennie rano do pracy to po drodze zaliczała kosze na śmieci.najwięcej zaliczała tych przy zapełnionych przystankach. :D:D:D:D:D:D wstyd jej było ale co miała robić.

Wy kobietki macie już swoje maleństwa, fajnie poczytać o objawach ciąży, piszcie jeszcze :) dziś chyba nie zasnę przed jutrzejszym, boję się zawodu troszkę , mój M mi wkręca (oby miał rację),że jestem, ja się wkurzam na niego toszkę bo chodzi tak nakręcony,że ......i te buciki dziś:) fajne są takie maleńkie . Nie wiedziałm,że facet może tak przeżywać.

oj faceci to tylko zgrywaja takich twardzieli ale jak zostaną ojcami to na punkcie dziecka szajba im odwala równo..dobrze,że Twoj m.tak zaczyna szaleć gorzej jakby olewał.

ide dziewczynki spać:D:D łamie mnie już papapapapapa buziaków i kolorowych snów\' zawiatm po 7.00

z tymi facetami to prawda że im na punkcie dziecka odbija, wyobraźcie sobie że wikusi tatuś kwiatuszki przynosi bo ona lubi i jak tylko zwiędną to kupuje jej nowe, no normalny odlot, jak sobie taka mała kobietka może tatusia ustawić

Cześć dziewczynki!!! Pobudka! U mnie dziś 29 d. c. Objawy niezmiennie jak na okres, temperatura - 37,2. Kilka żyłek na dekolcie, ale to chyba nic nadzwyczajnego. Za kilka dni pewnie się wyjaśni, choć nie powiem - presja narasta:) Udanego dnia Wam wszystkim:)

Sylwia 🌼 ja to też myśle ,że @ nie przyjdzie do Ciebie ale ciiiiiiiiiiiii żeby jej nie przywoływać dziubassek😘kochana wkoncu będziemy Cie tu miały min 8 godz dziennie.cieszę się reszta dziewczyn🌼 POBUUUUDKAAAA mar---gerita kochana nie trzymaj nas tak długooooo bo mnie nie wygodnie pisać z zaciśniętymi kciukami🌼

Człowiekowi zaczyna zależeć na bobasku, więc dokładnie obserwuje swoje ciało... Być może takie objawy miałam przed każdą miesiączką, ale ich zwyczajnie nie zauważałam... wiecie, jak człowiekowi na czymś bardzo zależy, to do nadinterpretacji droga niedaleka... Objawy jak na okres mogą znaczyć dosłownie wszystko - właśnie okres, albo i początki ciąży, bo wiele razy się słyszy o tych pierwszych odczuciach ciążowych jako okresowych... Tak wiec - tylko spokój nas uratuje;)

witam Kochane. ja chyba nie umiem czytać tego testu. Pomóżcie mi odczytać wynik.:: jedna krecha jet gruba bordowa, a druga jest dosłownie lekko różowa widać ją okiem ale starsza pani to chyba by jej nie ujżała.......... jak mam to czytać ? to jestem w ciąży czy nie??

dawno mnie nie było ale wiele sie działo:( noteriusz sie pomylił i mamy nie ta działke co chcielismy:( a bład próbował zwalic na nas, na szczescie adwokat wybiła mu to z głowy i dzisiaj ide podpisac kolejna umowe na ich koszt:( mojej przyjaciółki siotra (przyjaciółka mojej siostry) 16 lat nowotwór narzadów rodnych:( stan krytyczny.....i jak tu nie powiedziec ze zycie jest okrutne...i niesprawiedliwe... sylwia mam madzieje ze @ nie przyjdzie............. margerita jak dla mnie to bedziesz mamusia:) gratuluje czesto druga kreseczka wychodzi nie tak mocna jak pierwsza ale to wg mnie juz poczatek ciazy:) demiluna- chyba wykrakałas sobie te objawy:) vaishy i fisia zazdroszcze spotkania:) ja zapraszam do krakowa:) gratuluje dziewczyny 2 kreseczek :) ja zaczynam mój drugi cykl z bromergonem .....oststnio wg mnie była owulacja a cykl 28 dniowy wiec mam plan ok 13-16 dc pomeczyc męza i czekac na efekty mam nadzieje ze uda mu sie przyjechac bo ja bede w domu rodzinnym w Jarosławiu na swieta i moze on przyjedzie!! niby nie mysle zeby akurat wtedy ale chyba sie nie da :( obiecuje zagladac czesciej:) aha a co ze zdjeciami ja czekam i obiecuje swoje wysłac!!

mar---gerita kochana nawet jak ta druga jest ledwo ledwo widoczna to znak,że zaciążyłaś.jedna z nas przecież tak miała kochana GRATULUJEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jejku dziewczyny ale sie rozpedziłyscie z tym zaciązeniem.sama tu zostane hahaha

fisia ** mordka m się uśmiechnęła :) poważnie mówisz????? wiesz,że moje pytania mogą zabrzmieć głupio ale dziwi mnie ,że ta druga jest leciusieńko rózowa, ale skoro tak jest too.................cholerka poważnie kurna ..........może jednak poczekam do wizyty gina ? ależ panikuję . nie wierzę jeśli się udało - przecież to 1 cykl starań ! :D

Mar--gerita GRATULUJE!!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ zazwyczaj druga kreseczka jest ledwo widoczna ale kochana za kilka dni powtorz i bedziesz pewna jak dla mnie jestes przyszla mamusia🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Tylko nie opuszczaj nas teraz;)

Kochane nie opuszczę Was - zapewniam :), Dziubassku - test powtórze za 2-3 dni (bo mam przecież jescze jeden ;) cholerka - to co dziewuszki cieszyć dziś męża??? czy za kilka dni ?? ale jestem w szoku.

kochana mr--gerito ciesz sie ale nie za głosno bo roznie bywa;) za dwa dni zrob jeszcze raz a jesli nie mozesz sie doczekac to idz zrob jutro rano bete i pewnosc bedzie 100%😘

validos27 🌼 no to nie zaciekawie sie dzieje dobrze ze adwokat zadziałał bo skubaniec notariusz by was wrobił:(:( jejku współczuje chorej koleżanki:( jak widzicie kochane choroba dopada bez wzgledu na wiek:( co do spotkania to Kraków nie daleko.nic nie stoi na przeszkodzie,żebyśmy sie kiedys wszystkie spotkały:) mar---gerita kochana jak jesteś niepewna to zrób jeszcze jutro teścik:) ja Ci mówie,że ta druga krecha będzie czerwona i mocna jak diabli......jejku jak sie ciesze dziewczynki,że udało Wam się

Mar---geritka❤️ ja Ci już SERDECZNIE GRATULUJĘ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ to napewno ciąża bo tak to by tej kreseczki nie było wcale a przecież jest to nic że słabiutka :) Powtórz test za kilka dni i już będziesz pewna na 100% albo idż do laboratorium zrobić betkę :) Ale się cieszę :) :) :)

Validos27 to straszne co sie dzieje z siostra kolezanki, sama mialam znajoma(taka z widzenia) ktora co prawda nie miala raka drog rodnych ale miala guzka na piersi i tez w mlodym wieku bo miala z 18lat ale teraz jest juz ok wiec moze zdazy sie cud... trzeba wierzyc. Co do notariusza to jego obowiazkiem bylo naprawic swoj blad. Fisia witaj kochana jak widac 13 stronka przyniosla wiele szczescia mar--gericie :) Vichy😘 witaj kochana:) jak fasoleczka? ale sie ciesze tydzien istnieje nasze forum a juz 3 zaciazyly:) demiluna,vichy i wyglada na to,ze mar--gerita:) czekamy na wiecej !!!

Fisia swatko❤️ i Dla Synowej👄. Validos 🌼przykro mi z powodu koleżanki ❤️ mam nadzieję że z tego wyjdzie ❤️ Sylwia🌼 wg. mnie ty też kochana jesteś w ciąży bo ja miałam takie same objawy czyli temp. 37,2 żyłki na piersiach bardziej widoczne :) a ile jeszcze masz do terminu@? Dziubasku❤️ a Ty kochana na jakim etapie cyklu jesteś? Już po starankach? Demilunka🌼 u mnie też narazie mało objawów ciążowych jedynie czasem wyczulona jestem na niektóre zapachy ;)

Dziubasku🌼 czuję sie dobrze jedynie czasem mnie brzuch zaboli lub piersi :) A tak wogóle to dalej to do mnie nie dociera że ja w ciąży jestem :) Normalnie uwierzyć nie mogę :)Tak jestem szczęśliwa :)

Kochane powoli do mnie dociera :) pewnie jeste w ciąży ale dla pewności powtórzę za kilka dni , @ nie ma, piersi bolą, żołądek troszę mdli, humor zmienny i te 2 kreski, ............... 13 zawsze była dla mnie szczęśliwą liczbą :D