Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Vichy u mnie juz po dniach plodnych ale wczoraj z meze troche pobaraszkowalismy hehehe od kad mama jest zadko mielismy okazje byc tylko we dwoje:P

kochane Wy sie tak szybko \"ciążycie\" tutaj ,że ja niedługo sama tu zostane:D:D:D:D:D:D:D mam nadzieje,ze szybko dołaczy tu jeszcze kilka oczekujących:D:D vichy❤️i 😘 dla Karolcia mojego zięcia mar---gerita no małzonkowi to Ty lepiej powiedz bo jak on taki napalony to pewnie też umiera z ciekawości i niecierpliwości Validos mailka Ci wysłałam🌼 a ja jeszcze mam luzik bo moja pękna śpi w najlepsze jeszcze:)

dzień dobry dziewczynki mar---gerita moje gratulacje i życze teraz dużo zdrówka,, jak dla mnie to jak już widać leciutko kreseczkę to znaczy że będziesz mamusią. zrób sobie jeszcze dla pewności teścik jutro lub pojutrze może masz jeszcze niziutki poziom hormonu, a z tego co gdzieś czytałam to podwaja się jego ilość co 2 dni więc skoro teraz kreseczka jest już widoczna to za 2 dni będzie pewnie bardzo wyraźna(tak też było u mnie) vichy kiedy się wybierasz do lekarza bo ja się już nie mogę doczekać a tu jeszcze 15 dni a i tak pewnie tylko dostane skierowanie do położnej i pewnie jakiś bardzo odlegy termin, ale mam nadzieje że w styczniu uda mi się przylecieć do Polski to zrobie sobie wszystkie badania i bede spokojna No dziewczynki przybrałyśmy naprawdę niezłe tempo oby tak dalej. Wielkie bużki dla Was

Elmusia❤️ ale ta moja synowa śpioszek :D za to Karolek ranny ptaszek :) A ty nie gadaj że szybko zaciążamy tylko się bierz za męża i do dzieła :) A ja zanim mi się udało musiałam się męczyć 10 cykli :( Marg--erita ja nawet ostatnio myślłam że może ten 13 będzie dla mnie szczęśliwy atu taka niespodzianka :)

Demilunka❤️ ja idę do ginka za 2 tygodnie mam nadzieję że wytrzymam jakoś do tego czasu :) Pytałam też o betę w moim laboratorium w mieście ale kosztuje aż 35 zł i chyba nie robię ;)

mar---gerita Ty nie siedź na kompie tylko patrz na męża czy go czasem reanimować nie trzeba vichy no synowa Twoja to śpioch ale jak sie do 23.00 szaleje to co zrobić:D:D:D

vichy ja tak jak pisała musze iść najpierw do lekarza pierwszego kontaktu i jedyne co mi powiedziała Pani w recepcji to że będe musiała wybrać szpital i już to mnie zamurowało że tak szybko, a prawdę powiedziawszy nie wiem czego się spodziewać

demiluna dziwne to bo jak masz wybrac szpital jak jeszcze poloznej nie znasz ani lekarza... nom nie wiem ale moze idz do gina albo zadzwon i zapytaj bo czasem babki gadaja glupotki. kurcze ciagle jestem głodna :O

dziubassek w Anglii niestety tak jest a co do gina to jak z ciążą jest ok to możesz go całe 9 miesięcy nie zobaczyć, no ale niestety takie mają zwyczaje i trzeba się z tym pogodzić podejrzewam że szpital trzeba wybrać bo tam na usg się jeździ i ewentualnie jakieś badania

Demiluna z głowy mi wypadlo,ze ty jestes teraz w Angli I tu masz racje bo musze powiedziec,ze opieka medyczna \"tam\" jest do du*y w razie jakis komplikacji od razy by dali pod noz:O jak masz mozliwosc to wpadnij do polski na badanka to bedziesz pewniejsza;)

No to się rozkręciło... Gratuluję przyszłej, kolejnej na tym topiku mamusi!!!! Ja jestem w 29 dniu cyklu, zgodnie z moim rytmem @ powinnam dostać wczoraj, dziś lub najdalej jutro. Zobaczymy, choćszczerze mówiac, jakoś nie wierzę by udało mi się już w pierwszym cyklu.

Sylwia...głowa do góry wszystko jest możliwe nam sie udało w pierwszym cyklu, a powiem ci że poprzednio też udało się w pierwszym cyklu więc trzymam kciuki

Sylwia.... a ja mam nadzieje ze @ do Ciebie nie przyjdzie a kysz a kysz odgaaniam ją dziewczynki wejde później na topik bo teraz przyszła do mnie sąsiadka.ona jest w 6 tygdniu ciązy to troszke ją pomacam po brzuszku może na mnie przejdzie :D:D:D:D:D

ale Wy gonicie ja nie nadązam:( fisia juz zdjecia wysyłam do Ciebie:) ale z Was fajna rodzinka....moze niedługo i ja sie swoja pochwale:) a Wy dziewczynki macie swoje maile i jakies zdjecia??

Hej laseczki :-D Margerita to wspaniała wiadomość GRATULUJĘ serdecznie i bardzo sie ciesze, ale ci cholero zazdroszczę ;-) ja to chyba nigdy nie doczekam sie 2 kreseczek i zostanę sama na topiku... Oj :-( Jeszcze raz Margerita gratuluję. Pozdrawiam Cie i Fisie Dziubasska Demilune Vichy Sylwie Validos Harbatka Wiktoria Michelle Buziaki dla was (mysle ze o nikim nie zapomnialam)

Gosia ;) co tam słycha u Ciebie? jak mija dzionek? nie martw sie napewno sie doczekasz jak to mowia \"wszystko w swoim czasie\" 🌻

vivhy, Gosia, dziubassek, demiluna, fisia, sylwia.. sorki jeśłi kogoś pomnęłąm ale 🌼, nie dziękuję za gratulacje żeby rzecz jasna nie zapeszać. @ nie ma - jestem w ciąży rany ta wiadoość dochodzi do mnie falami . Trzymam kciuki za pozostałe dziewczynki , teraz to czekamy na wynik Syli 🌼, ten topic jest szczęśliwy tfu, tfu. idę zaraz robiś obiad choć nie ma apetytu ale chłopu trzeba dziś coś ugotować. Tez widzę,że lekko jeszcze w szoku.

Teraz to ja co chwilę biegam do łazienki sprawdzić, co tam słychać; Póki co, śladu po @ nie ma, za to żyłki na dekolcie utrzymują się niezmiennie. Brzuch jakby przestał ciągnąć, natomiast wyraźnie czuję piersi, zupełnie jakby ktoś mi je caly czas drażnił. Albo to na @, albo na to drugie:) Jeszcze trochę i będzie jasne.

hej dziewczynki ja jestem już wyżlopałam z sąsiadką po małej kawce..:D mar---gerita kochaniuśka przyzwyczajaj sie do myśli ,że będziesz mamusią🌼jejku ale masz fajniutko:D Gosia* 🌼 pozwoliłam sobie klepać Twoje gg:D Dziubassek co za drabine masz za oknem???podgląda Cię kto czy co??:D:D validos27 dostałam zdjątka Twoje:D jejku jaka Ty fajna dziewczyna jestes:Da na tych ślubnych wyglądasz jak księzniczka naprawde:D męzusia też masz fajnuśnego:D:D

fisia chyba jakies krasnoludki przechodzily mi pod oknem bo widac bylo tylko idaca drabine hehehehe kochana zapodaj na maila dalej ;)

Sylwia dziewczyny chyba zasneły przy kompie:) fisia baluje z kolezanka i pewnie wojuje z Martusia, zafasolkowane pewnie odpoczywaja a reszta ciezko pracuje hahaha np. tak jak ja :P ja moge ci tylko tyle powiedziec,ze żyłki na piersiach to jak najbardziej objawy ciąży co nie znaczy ,ze to 100% pewne. kazda kobieta inaczej to odczuwa i przechodzi wiec wszystko sie okaze jak zrobisz test bo nawet kobieta moze plamic a okaze sie ,ze i tak jest w ciazy takze glowa do gory:):):):) trzymam kciuki

Ja juz po pracy. Dostalam @ teraz zaczną sie prawdziwe staranka. Czyli Kutanie co drugi dzien :-D net mi padł i pisze z komorki. Katastrofa! Dziekuje Dziubassku za pomoc w suwaczku. Buziaki