Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

dziewczyny u mnie to dopiero cuda swiata :( bralam przez 8 lat tabletki antykoncepcyjne odstawilam je rok temu i wtedy zaczal sie koszmar. ani razu przez ten czas nie dostalam sama miesiączki, co chwile musialam ja wywolywac jakimis tabletkami i tak jest do dzisiaj. Zdazalo sie ze nie mialam miesiaczki po 3 miesiace :(. i jak tutaj zaplanowac bobaska????

witajcie moje drogie. Tyle się opisałam i wszystko znikło!!!!!!!! :( . dziękuję Wam kochane za rady odnośnie teścia, muszę znienić zasady gry bo nic z tego nie będzie , stanę się niedobrą synową a co mi tam przecież nie musi mnie lubić o ile mnie lubi wogóle, może jakbym była kimś wielkim na stanowistko to dopiero wtedy ?? a h....mu w d.......; Herbatko - ja też idę dziś do gina :) troszkę się boję nie wiedzieć czemu, a z drugiej strony nie mogę się już doczekać :). biorę się za prasowanie bo mam całą stertę. buziaki.

jasne Gosia nie ma sprawy :) nawet bym powiedziala nie na kawe tylko sok :) i obie bedziemy siedzialy z brzuchami :) hehe

a nie bralas moze Diane35? bo ja po tym syfie mialam takie same objawy..po innych nie.

🌻NICK .....WiEk...MIEJSCOWOŚĆ..POTOMSTWO ..CYKL 🌻Fisia .........29 ....śląskie........Marta 3lata .....4 cykl 🌻Gosia .........21 ....Łańcut............................7 cykl 🌻Dziubassek..21.....Trójmiasto.......................3 cykl 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -.........................6 cykl 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom.....Daniel 1,5rok..1 cykl 🌻Demiluna ....26.....Anglia .......Wiki 3 lata......ciąża 🌻Vichy ..........27 ....Śląsk..........Karol 6lat ......ciąża 🌻Wiktoria1980.27....USA...............................3 cykl 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . ...................ciąża 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa........................ciąża 🌻Harbatka ....28.....Warszawa........................ciąża 🌻Maliwina29...29..........................................2 cykl 🌻Dafodilek ....27......Wrocław........................2 cykl 🌻mrufcia ......21.....Dolnośląskie...................ciąża 🌻Wiktoria80...27..................................... 🌻Avinion........29.....Kraków..........................1 cykl 🌻Melusia80.....28.........................................1 cykl 🌻Basiunia*......28.......śląsk.....Szymon 4 lata....... 🌻oli..............28.....opolskie................... 🌻Małgosia B....28.........................................1cykl 🌻Agi37...........37.........................................1 cykl 🌻Mała80..........27...........Rzeszów..................1cykl

Margeritko -- a ja spokojna jestem, to przez mdłości napewno ;) dodatkowo stresu bym już dziś nie zniosła ! Wszystko będzie dobrze kochana, nie nerwuj się .

juz jestem :) Brałam rózne ale z reguly byly to tabletki trojfazowe ostatnio Tri Regol i ostatni rok plastry :)

teraz przez te wszystkie syfy na wywolywanie miesiaczki zaczelam tyc i mam juz tego dosyc, probuje sie zapisac na wizyte do takiego dobrego ginekologa Skręta, Gosiu ty pewnie juz o nim slyszalas :)

Mala oczywiscie ze slyszalam o doktorze Skrecie bo jest z Lancuta, w Rzeszowie na Asnyka w tych blokach przyjmuje bardzo dobry lekarz Krzysztof Botiuk POLECAM tylko ze wizyta 150 zl. Ja osobiscie chodze do Lancuta bo nie chce mi sie jezdzic do Rzesz, moja pani dr nazywa sie Iwona Karasińska. Spoko babka. Tez mialam ze @ mi sie zatrzymal ale barlam duphaston.

Skret bierze 80 zł jak nie uda mi sie do niego zapisac to zagladne do tego Batiuka, a o nim tez cos slyszalam ktos ze znajomych tez do niego chodzil :)

mala a podobno po odstawieniu tab. anty zachodzi sie w szybkim tepie a czasem dlugo dlugo nic, co za zaraza cholerna:O pamietam z czasow liceum jak babka od wychowania w rodzinie mowila,ze po odstawieniu tab. anty nalezy poczekac conajmniej rok zeby organizm doszedl w zupelnosci do siebie i sie \"oczysil z tych wszystkich toksyn\" dla dziecka to bezpieczniejsze...

Teraz chodze od dobrych kilku lat do Chrycelaka w Medicorze, ale pasuje mi go zmienic bo tylko faszeruje mnie tabletkami i dalej nic. Zrbil mi badania na hormony i ponoc sa w porzadku chociaz ja jak na nie patrzylam i na te normy co sa z boku wypisane to nie wygladalo mi to za dobrze, dlatego pasuje mi je z kims innym skonsultowac.

Tez o tym wlasnie wiem dlatego rok temu dokladnie w grudniu je odstawilam i teraz zaczynam sie zabierac za bobaska :) klient............

mala ❤️ witamy:) ja jestem z Jarosławia:) tzn teraz od 8 lat Krakow przechodzisz to co ja -odstawienie po 10 latach tabletek to koszmar:( długie cykle , bezowulacyjne.........:( wrrrrrrrrrr margerita, herbatka -kciuki za malenstwa❤️ i czekamy na wiesci:) ja dzisiaj mam kiera:( w biurze wiec kiszka!

Wg mnie powinnas powtorzyc badanie, a przede wszytskim zmienic lekarza, to jest nie do pomyslenia zeby co miesiac lazic po lekarzach i faszerowac sie hormonami tylko dlatego ze chce sie miec okres

mała80 ciesze sie,ze jestes taka rozwazna:)🌻 nie zazdroszcze wam kobitki takich nieregularnych cykli no i braku miesiaczki bo wiem,ze jest to uciazliwe tak chodzic ciagle i sprawdzac czy to juz... Validos ja na szczescie siedze sama w pokoju i mam swiety spokoj a moja kierownicz jest na innym pietrze wiec luzik;)

Validos27 : przestraszylas mnie z tymi okresami bezowulacyjnymi, a jak moge to sprawdzic czy mam owulacje? czy tylko lekarz podczas jakiegoś badania moze to zrobic? ( nie chodzi mi o sprawdzanie sluzu)

mala mi wyszła prolaktyna duza:( po obciazeniu:( po bromergonie chyba mam dopiero owulacje :( ale potwierdzona tylko moja obserwacja! czekam do konca roku i ide do porządnego lekarza!! oj myslałam ze tak odstwaie i juz:) a tu 6 miesiac po odstawieniu i nic nie jest ok:(

mala mierze temperature sobie !! wczesniej cały cykl 36.5-36,6 wiec widac ze brak owulacji! teraz 2 miesaic i po owulacji 36,9-36,8 wiec jakos lepiej to wyglada:) i mam nadzieje ze niedługo ujrze 2 kreseczki!

dziewczyny sa wprawione wiec pomogą:) poczytaj sobie o metodzie termiczno-objawowej :) i damy rade

czytałam o metodzie Billingsa i zapowiada sie calkiem ok, mysle ze bedzie ok :) grunt to dobre nastawienie :) :) :)

Luteina to cos podobnego do duphastonu tylko słabsze działanie. Tez na wywolanie @ i podtrzymanie ciazy. Validos ma racje zeby sprawdzić czy owulacja byla nalezy systematycznie mierzyć temperature. Inaczej sie nie dowiesz. Na stronie 68 pisalam juz sto razy jakie sa prawidłowe warunki mierzenia temperatury.