Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

Koug nie wiem jak ja odczytalam Twego posta o tym pieknym dzionku... hehehe chyba ten doktorek i swierszczyki zamazaly mi pole widzenie heheh :-) chyba na mnie pora! pac!

titowa: ja tez Ci powiem ze ta ciaza rozbudziła we mnie o niesamowite uczucie checi bycia matka, wczesniej miałam tak jak Ty ze jak ktos sie pytała o dzidziusia kiedy sie bedziemy decydować, to mowilismy ze jak sie trafi to sie trafi, a tak na maksa to za 2 lata sie po staramy, tyle ze to 2 lata, to było tak mowione, ze nie wazne kiedy ktos pytał to te 2 lata były, i tez mam tak ze teraz to najlepiej dzidzia jak najpredzej. pamiatam tez jak w tamtej ciazy byłam i np rozmaiałm z kolzankami np o kwestiach porodu to zawsze mowiłam ze boje sie starsznie ze nie wyobrazam sobie, a jakis miesiac temu rozmawiałam wieczorem z mezem i powiedziałam mu, ze nie wazny jest juz dla mnie bol przy porodzie, ze nie boje sie juz ze jestem gotowa zniesc wszystko dla naszego dziecka, ze zywcem moga mnie kroic

gwiazdeczki-ja uciekam dziś szybciej. Czy ktoś zna nr do jakiegoś latarnika? Jeśli nie znajdziecie zgaście proszę światełko papasie 👄

Koug ja Ci dam armacilo, no tego jeszcze jak tyle zyje nie slyszalam! hehehe jakas ja niedouczona jestem hihihi no to widze, ze Wy to cos jak My... tez wtedy sami w domu bylismy, dzieci nie bylo... i czlowiekowi szampanowka do glowy uderzyla hihi :-) ale ciesze sie ooooogromnie!! tak ma byc, a teraz nastepna kruszynka w drodze! zobaczysz i ja bedziesz z dziecmi do babci wysylac, albo do piaskownicy zeby poszly sie bawic...by sie podzialowac...heheh to fakt,nie ma to jak nikogo nie ma w domku hihih ;-)

Maniu ja tez tak miałam zaraz po zabiegu że myslałam juz o ciązy ale z perspektywy czasu myśle, że zdaje się na los i nic na siłę . Teraz skupiłam się najpierw na swoim zdrowiu i robie wszystkie mozliwe badania by wykluczyc pewne choróbska. Pewnie że chciałabym juz byc w ciązy ale poczekam aż wszystko się wyjaśni a wtedy kozaczki, panterka itp jak Titek radzi:-)

Titek Koug dała nam dzisiaj nie lada zadanie z tym światłem. Nie możemy Jej zawieźc. Więc mam plan: Ty trzymasz taboret a ja wykręcam żarówke co ty na to?:-) :-) no chyba że wolisz odwrotnie....? hihihihi

Cebulcio to dobrze ze lubic mierzyc heheh! ;-) ooooooo chyba tempka mi spadla...ooooo chyba mam goraczke, jetem chola potrzebuje doktola! i myk prezy sie Ci un i stoi na wysokosci zadania! ide do mojego i powiem ze sie jakos zle czuje...ale ze glowa mnie nie boli, tylko cus tam czy cus...i ciekawe czy sie spozni jutro do pracy hihihihihi! a zatem moje DROGIE PANIE! Dopalacze wlaczam i uciekam. Moze Fisia przyjdzie zgasic siatelko... caluje i do juterka! Cebulcia milej podrozy do Lodzianki! papa

Cebulcia a masz jakies rekawiczki, bo sie poparzymy ta zarowka!

Cebulcia ja zlece na dol sprawdzic czy mam w kuchni takie do pieca dobre, dasz rade chwycic nimi zaroweczke? ja moge asekurowac taborecik, jak bedzie wciaz za nisko przytaszcze drabine...mam tylko 2metrowke, a jak nie to sluze mostkiem... troszku cwiczen nie zaszkodzi przed spaniem, zwlaszcza po tych wszystkich moich dzisiejszych delcjach... A Ty jak my trafimy do domu? tak po ciemku... hihihihihi

ja tez juz uciekam myju myju i palulu :) bo dzis pierwszy dzień @ wiec bez przytulanek... :(

Titek lęku wysokości to ja nie mam ale czy Ty będziesz wiedziała w którą stronę kręcic tym taboretem?:-) a jaki masz rozmiar tych rękawic? bo wiesz mamy to zrobic z klasą a nie tam jakieś w węglu uchrzanione hihihihihi

Cebulcia chyba musimy sobie sprawic takie Termometry co swieca pod ultraczerwienia hahahah do domu zawsze trafimy hahah :-)

Cebulcia a to ja mam jeszcze taboretem krecic?! heheheheh

hej dziewczyny witam nowe koleżanki ja co prawda ostatnio coraz mniej się udzielam ale czytam wszystko i trzymam kciuki. Dziubassku proszę zmień mi termin porodu na 21 czerwca, w końcu na jakimś badaniu pokryły mi się daty(ta pierwsza była ustalona wg ostatniej miesiączki a na to wychodzi ze owulacja mi się przesunęla i dlatego taka różnica, teraz juz na na 100 % wiem dlaczego na teście tak długo była tylko jedna kreseczka) mamoZuzi witaj ja też jestem z Bytomia, chociaż obecnie mieszkam w Anglii

Titek co tam termometry kupmy od razu takie okulary przez które jak się patrzy to widać męskośc w całej okazałości, a co!:-) przydadzą nam się w przychodni albo Validoskowi na castingu:-)

Cebulcia ok dam rade! po zdjeciach wnioskuje zes kruszynka no to spoko, a jak bede miala problemy (wiesz ja slaba w rekach jestem, sloikow nie potrafie otworzyc, nawet tych BoBO vita, :-) ) to rozsmaruje waleline badz jakiego kremu na podloge dorzuce by krecenie gladko nam poszlo! z uziemnieniem powiadasz, da sie zalatwic, kabeleczki i te sprawy...pomyslimy obaczy sie... :-)

Titka no a co myślałaś że będziesz tylko stała i gapiła się jak cebulka jarzy się od żarówki hiihihi

Ja też dałam sobie spokoj z termometrem. Jak będzie to będzie. Za dwa tygodnie jadę na wakacje, potem myślę żeby odłożyć troche pieniędzy na operacje dla mojego mężczyzny. Zobaczymy, wszystko wyjdzie w praniu :)

Cebulcio jestem jak najbardziej za okularami super szybko ultra-dzwiekowych! po co jakies noktowizory! jeszcze sie inne pomarancze Nam zleca... pozabieraja Nam naszych chlopow i doktorow hihihi :-) ide bo "kolacyjka" mi wystygnie heheheh ;-) my jak wejdziemy na te tematy to w zyciu nie skonczymy, jak juz tabotery, super szczelne rekawice do wykrecania zarowek, kremy, sloiki bobovita wchodza, i takie tam haluuuny... ooooo pisac bedziem do rana! rowniez sle buziaczkolunie! trzymaj sie Slonce!

Cebulcio ja juz sie przyslowiowo possmarkalam ! heheheh i wisi mi to teraz! heheh

Cebulcio a co cebulka bez smazenia to nie cebulka :-) nie strachuj sie za wczesnie, ja Cie uratuje, wybawie z uziemieniem bede stac! a wiec do dziela! na raz dwa trzy niech sie titek i Cebulka smazy!!!! :-) :-) :-)

Titek co wisi nie utonie:-) pa pa miłej nocki czy to w samotności czy nie oby była upojna chociaż w snach:-) pstryk....zgasiłam....

a nie mówiłam!!!!!!!! jak mnie ie ma to Wy szalejecie Witam nowe koleżanki już się biore za czytanie postów.nie było mnie bo u kolezanki żlopałam bronka,później kąpiel i teraz zasiadam do kompa jest tu kto???????????????????????????

pstryk! ooooooo nic sie nie stalo! to chyba te okulary pomogly, albo krem pod taboretem! :-)

no tak my gasimy a Fisia zapala:-) o której to się przychodzi, co?:-) :-) światła nie ma:-)

Fisia no ja jeszcze jestesm, odchodze od kompa od pol godziny i skonczyc nie moge... ;-) Fisia halo halo ty po browcu? dzien AA byl w sobote! hehehe :-) nie pamietasz? Laaaanieeee!