Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

Ewcia🖐️,ja bede wsadzala kube w chodzik jak skonczy 7miesiecy z kawalkiem ,tak przed osmy miesiacem,bo wczesniej sie boje. Goba wszystko z toba ok,to normalka ze martwisz sie i nerwowa jestes ja taka sama heheheh,a wiki ma dobra opieke u dziadkow,szkoda ze sama ale na pewno jej to wynagrodzisz jak kubolek wyzdrowieje,wytlumacz jej na pewno slicznotka zrozumie,juz duza panna z niej heheh:)

Czesc, Teraz ja chora, maz ozdrowial, to mnie scina😠 Goba duzo zdrowka dla Kubusia. Kupilam dzis spiworek do wozka ale jestem zadowolona:), mala bedzie miec cieplutko. Gosiek, no prezentow gwiazdka nie poskapila;), u mnie stoja juz na meblach 3 figurki od gwiazdki, i czekam jeszcze na obraz:) Agula jaka ladna mama jestes:), a Gabi czuprynke ma super!!! Surfitka widzisz, nie ma co sie martwic na zapas- wszystko jest, i bedzie ok!!!! Co do chodzikow, to nie mam pojecia, moja ma hopsera, i tez nie wiem czy to jest dobre, dlatego nie trzymam jej zbyt dlugo w tym. Gosia29- duuuzo zdrowka dla meza Ewcia🖐️

Hej Milka,teraz napewno Maya nie zmarznie :) a ty kochana się kuruj,dużo zdrówka ci życze 🌻 Mój Eryś za 8 dni kończy 7 miesięcy,już świetnie stoi na nóżkach,ale z sadzaniem w chodziku jeszcze troszke zaczekam. Szczerze mówiąc to nie wiem co teraz jest dobre dla dzidziuśiów i również dla nas,co troche słyszymy to nie zdrowe,to nie wskazane itd,itp.......:O

Biedny nasz Kubus :( , oby wstretne chorobsko przeszlo do Swiat ( a nawet wczaesniej) U mnie trzeba byc chyba na wykonczeniu, aby dostac jakis antybiotyk , zobaczymy co dzisiaj powie moja madra pani doktor . Ewcia , Milka dzieki za mile slowa :D Surfitka ..teraz bedziesz spac spokojnie :) Super, ze Ninka zdrowiutka . Gosiek chyba ci miejsca pod choinka zabraknie na te wszystkie prezenty :) , ale Mikolaj chojny w tym roku , pewnie wszyscy bardzo grzeczni byli . Do nas przychodzi drugi raz :P Mikolaj , a do niektorych widze , ze Gwiazdor albo Gwiazdka :) Milka hopser to cos podobnego do jumpera ??? Ja takze jestem przeciwniczka chodzikow , w Kanadzie podobna jest nawet zakaz ich sprzedazy .

Bozzzze , znowu !!! 😠 tam jest O a nie literka U , sorki , ale idiotycznie to wyglada :(

Wreszcie zagladlam na interie :) Agula, slicznie :D Mierzejka, slicznie Anulka rosnie :) Hanio, to naprawde oh ach nad takimi przystojniakami ;) Agula, no to mikolaj Chujowy :P:P:P:P Hehehe...do mnie nie przyszedl :( Wygralam tylko na imprezie swiatecznej duzy kosz swiateczny :D

A i jeszcze zart o sw. Mikolaju ;) Jasiu napisal list do sw. Mikolaja " Drogi sw. Mikolaju. Bylem grzeczny w tym roku i chcialbym dostac rower, sanki i pilke. Bardzo ci z gory dziekuje. Jasiu " i przyniosl go na poczte. Pani w okienku zal sie Jasia zrobilo, bo faktycznie grzeczny byl z niego chlopczyk i otworzyla list, przeczytala..zrobily z kolezankami zrzutke i kupily mu sanki i pilke. Na rower juz kasy nie starczylo. Podrzucily prezenty Jasiowi. Na drugi dzien Jasio przynosi znowu list. No to pani mysli, ze pewnie napisal podziekowania. " Drogi sw. Mikolaju. Bardzo dziekuje ci za piekne sanki i cudowna pilke. Wiem, ze rower tez wyslales, ale te pizdy z poczty go zapierdolily. Jasiu. "

ale wy macie dobrze,agula ja cie nie zobacze bo nie moge wejsc na interie ale chujowo!!!!!!!!!!!Agula mikolaj w tym roku chojny hehehehe Moze na nk przesle nowa frazurke

Bo z tym Mikolajem mozna tak, albo tak, zalezy jakiej wielkosci paczka jest;) A moja chlopina juz 3 raz na kiblu, ludze sie tylko, ze to nie rotawirus!!!!!! Tylko nie tooo!!!

Dobre z tym Jasiem he, he Agula hopser to takie gacie na sprezynie mocowane do futryny, sluzy do skakania- mloda uwielbia w tym siedziec, cuda w tym wyrabia!!!! Mysle, ze nic jej od tego nie bedzie, bo nozki nie utrzymuja calego ciezaru ciala. A jak ten jumper wyglada??? Mierzejka wlasnie, tak sobie ogladalam wasze zdjecia, i w zyciu nie pomyslalabym, ze Anulek daje ci tak popalic:) Lece znowu na Interie Gosiek jakto nie mozesz sie zalogowac na Interie, w czym problemos???

milka loguje sie bo mam hasla od surfitki i jak niby jestem zalogowana ,chce wejsc w jakies fotki to znow wyskakuje mi haslo zaloguj sie twoja sesja wygasla i tak naokraglo do usraaaaaania

A to dziwne, ja mialam coprawda taka sytuacje, jak weszlam, i dlugo nie otwieralam zdjec- to sesja wygasala. Gosiek zaloguj, i odrazu wchodz na zdjecia.

milka dokladnie tak robilam,probowalam dziesiatki razy i to kurestwo nie chce mi sie otworzyc,pech Moze jakies oprogramowanie trzeba miec inne?nie wiem ale nie sadze,ja mam viste

agula dzieki zaraz zajrze!!!!!!!!!!!!!!Ja tak dzisiaj w necie buszuje bo moj panicz w pracy heheheh mam labe bo nie wola mnie do lozka;)

Nie jade do lekarza, odwolalam wizyte, bo u nas pada marznacy deszcz. Nie bede sie pchala z dzieckiem na szklanke na szosie :(

Witam dziewczynki własnie Julcia sobie siedzi przymnie a ja pisze z wami i popijam kawke ,Julci pomału katarek przechodzi mam nadzieje ze nie długo wyzdrowoiej bo zaraz po nowym roku ja chce zaszczepic i tak po tym szpitalu mamy duze opoznienie a chciała bym miec to za soba Z tego co wiem TO moja Julcia zostanie na gwiazdke fotelik do karmienia i chodaczek ciesze sie bo z 600 zł mam w kieszeni ja jej kupiłam orginalny dresik nike taki słodki rozowy ,a od mojego rodzenstwa a mam ich jeszcze troje zabawki fishrr princa bo te Juleczka lubi najbardziej,,MOJEJ KLauduni kupiłam 2 gry na kompa hige shol musical i jakas tam jeszcze ,spodnie ,buty nica,bluzke sam,a sobie wybierała bo ona juz jest taka duza ,i jeszcze zostali mi moji siostrzency im kupiłam takie wielkie zestawy wojska bo oni to uwielbiaja ,wiec kochane jestem zbankrutowana no i jeszcze cos mojemu chłopowi musze kupic myslałam o portweliku ze skorki sama nie wiem

witam i zapraszam na kawusie,Kasia mikolaj bogaty ze hohoho,moj bartek tez sobie sam wybieral przezenty bo to juz kawaler maly i przynajmniej w swoim guscie kupil,ale dostanie tak jak wszyscy w wigilie Goba jak Kuba???????Lepiej????????szkoda mi twojego Kubolka,biedaczek sliczny. A u nas wszystko ok,zadnych problemow.odpukac.........Do zobaczenia potem laski

nick------imie dziecka---d.u.-----w.u.-----cm----d.o.w.----o.w.----cm Iza_--------Bartosz------18.04----1380----43----18.12-- 6700----68 malinka*****---emilka----09.05---2300-----43-----28.07 -- 5900 --- 56 Ewcia24----Eryk---------28.05----3200-----52----03.12- --7600-- -80 Merana----Akeksander- 23.05---2700-----52----28.08----5260--- 61 Milka76------Maya--------03.06---3360-----50----19.09- --6400--- 61 camomilla_22-Claudia-- 03.06.-- 3980-----52--- 07.10---7200-- 64 mierzejka----Ania-------05.06----2770-----51---- 23.09---5000----?? martusia 82-Julia------- 08.06--- 3260--- -?------04.12-- -7560----?? el-mir-ka ----Kaja--------09.06---2850-----57---- 17.10-- -5280--- -? Melania---Mikołaj------- 09.06---3250---- 58--- 18.11---8000-- -74 gosia29----Tobias-------10.06----3440--- -51----19.09-- -7450-- -64 kasia78----julcia--------11.06----2800--- -52--- -15.09--- 7000-- 64 Kirysek---Tomaszek....12.06... 3920.... 55.....23.07. ..4600....?? Surfitka---Nina----------16.06----3490-----55-----05.12 - -7930-- 74 Alkatraz---Hanna--------18.06---2900-----50-----05.08-- -5100-- 58 Jotka79---Czaruś-------19.06----3190----53---- 31.07--- -4550---59 MAMA MELI--MELANIA--19.06----2490----46-----23.09-----5150-- 61 hanio.k--Ruben Jan-----20.06---3150-----53---- 23.09-- --6240---62 goba-------kubuś---------21.06---3600-----59----5.11.--- 8140---67 agula -----Gabrysia------21.06---3460-----51----25.08-----6400 --64 oliwka100---Oliwia------21.06----3420----53--- 30.07--- -4450---60 abii........Dorota.......21.06....3500.....53.. .06.10.. ..5700...60 lolusia-------maja--------23.06----4250-----59-----???? -------????-----?? Beja1981-----Kinga----- 24.06---3710 --- -59-- 14.08-----4570---59 gosiek35-Jacob(Kuba) 26.06----3580-----52----09.10-----7150--64 demiluna---Julian--------27.06....3640-----???----22.09 .--6659----?? mała_mi----hania--------10.07----3000-----57----24.07- -5250- - 59 Ollas--------Weronika----13.06---4070----57-----09.10--- -6370---?? ewelona....MACIUS.....18.06....3150....55....19.12.....7800...70 hej wczoraj szczepienie było, lekarka kazała sie niemartwic ze kzde dziecko inaczej sie rozwija, i powiedziała ze wczoraj było u niej dziecko 7miesieczne ktore samo juz chodziło...SZOk....

ewelona to dobrze ze sie uspokoilas,ale powiedz mi co mowila na to ze 6 miesieczne dziecko nie przekreca sie samodzielnie na brzuch?Pytalas?martwi to troszke jednak,bo moj tego nienawidzi,pa pzdr,chociaz wczoraj czytalam ze w tym wieku to jeszcze nie powod do niepokoju,kazdy inaczej to ocenia hm

Witam Surfitka dzięki za miłe słówka:) Jak oglądałam to twoje zdjęcie z tą paczką to zobaczyłam wielkie podobieństwo twojego czoła do czoła Ninki:) Od razu tak jakoś mi się skojarzyło, śmiesznie, nie? A te wygrane to niektóre chyba były super? Milka, Anulka w dzień już nie daje nam tak popalić, no może wieczory ma z deczka jakieś marudne i wtedy najchętniej na rączkach by poznawała otoczenie, tylko te nocki są załamujące, dziś np jak ją odkładałam to potrafiła się obudzić za 10 min i mąż musiał ją chwilkę pobujać na rączkach, niewiem czemu tak jej ciężko się zasypia:) Gosiek i Kasia, ale u wasMikołaj bogaty, huhuhu, choinki to chyba musicie mieć też odpowiednie, by zmieścić taką liczbę prezentów. Ja mężowi kupiłam koszule big stara(bo uwielbia chodzić w koszulach), dwa super szliczki i bardzo praktycznie skarpety i bokserki(je już dostał), Anulce kupuje Grający-samouczący z Fisher price, bardzo jej się to podobało, była tym po prostu zachwycona, są tam super piosenki wyliczanki-polecam, Milka fajny ten skoczek, ale bardzo drogi, ciekawe, czy jest coś tańszego w podobnym stylu? A w poniedziałek jadę z mężem po prezent dla mnie, mój P chce mi kupić coś ze złota i ja mam sobie wybrać, w sumie to mogłabym się zdać na jego gust, bo wiem, ze by kupił coś co mi się podobać, ale jakoś tak wolę wybrać sobie sama. Surfitka I Ewelona dobrze, że już się uspokoiłyście, ale to jest w naturze mamuś, ze ciąglę się czymś zamartwiamy Dziewczynki dziękuje za życzenia świąteczne na nk Goba jak Kubulek, biedny, niech szybciutko Ci zdrowieje i wcale nie dziwię Ci się, że czujesz się źle z tym, że Wiki musi być u dziadków, to jest normalne, ze chciałabyś ją mieć przy sobie i chyba miałaś lekkie wyrzuty sumienia, ze ona musi tam siedzieć.

Witam dziewczynki :) Dziękuje bardzo za kartki na nk. :) Dzisiaj wysłałam do was,ale jeszcze nie wszystkich. Surfitko super paczka,ciebie bardzo dobrze widać ;) mierzejko Anulka kochane słoneczko i śliczny piesek :) Hanio pięknych męzczyzn masz w domku :) Demiluna super kartka,śliczne bobaski :) agula o fryzurce już pisałam super,a Gabrysia piękna panienka :) goba co tam u was ??? jak Kubuś ?? U nas jak zawsze nocka koszmar,dziewczynki co robić ????? Już normalnie wysiadam :( coś za mną pech chodzi :( pisałam wam o myszach,pająkach,pleśni a teraz na nowych meblach był storczyk i kurcze płyta odciągła wode z niego,i kółko sie odbiło :( och zawsze coś jak nie z dzieciaczkami to znów w domku :(

ja tylko na chwile chcialam cos Wam wysłac, a jak bede miala czas to poczytam - bledy bo pisdze jedna reka, a druga trzymam Kajcie. http://bi.gazeta.pl/im/8/5432/z5432698X.jpg \"WIESZ, że żyjesz w 2008 roku, kiedy: 1 - niechcący wprowadzasz hasło do mikrofalówki. 2 - od lat nie układałaś pasjansa prawdziwymi kartami. 3 - masz 15 numerów telefonów do swojej czteroosobowej rodziny. 4 - wysyłasz e-maile do osoby przy sąsiednim biurku. 5 - nie utrzymujesz kontaktu ze znajomymi, którzy nie mają e-maila. 6 - po długim dniu pracy odbierasz telefon wypowiadając nazwę firmy. 7 - kiedy dzwonisz do domu, wciskasz najpierw 0. 8 - od czterech lat siedzisz przy tym samym biurku, a pracujesz już dla trzeciej z kolei firmy. 10 - dowiadujesz się z wiadomości, że zostałeś zwolniona z pracy. 11 - Twój szef nie umiałby wykonywać Twojej pracy. 12 - zatrzymujesz samochód pod blokiem i dzwonisz z komórki do domu, żeby ktoś zszedł i Ci pomógł wypakować zakupy. 13 - każda reklama ma na dole adres www. 14 - wychodząc bez telefonu komórkowego, którego przecież nie używałeś przez przynajmniej poprzednich 10 lat, wpadasz w panikę. 15 - wstajesz rano i włączasz internet, zanim wypijesz kawę. 16 - przechylasz głowę na bok, żeby się uśmiechnąć. 17 - czytasz to i śmiejesz się. 18 - nawet gorzej, wiesz już dokładnie, że ten tekst zaraz skopiujesz i komuś go prześlesz. 19 - jesteś zbyt zajęty, żeby zauważyć, że nie było punktu 9. 20 - właśnie zerknąłeś, żeby sprawdzić, czy na pewno nie było punktu 9. A teraz śmiejesz się sam z siebie\" http://www.dancingsantacard.com/?santa=1155331