Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

gosiek, jeszcze 3 tygodnie temu nie bylo prblemu z paznokciami. I jeszcze sobie ogladala czy ma ladne juz po obcieciu. A teraz jakis diabelek wstapil :P Tez jak stoi i sztywni nozki to raczki daje troszke do tylu. Ale chodzika nie ma i nie bedzie miala ;) I do tej pory obcianalam nozyczkami dla doroslych do skorek, bo ciensze. Ale teraz sie boje ze ja skalecze, bo tak wiezga.

ewelona, ja tez nigdy nie umiem obejrzeć tych zdjec na interii. mimo, ze mam picasa zainstalowanego. zawsze robie "przeslij dalej" no i u siebie w outlooku oglądam. juz biorę się w garść :P chociaz zaraz i tak pojde spac, łeb mnie boli i @ mnie koszmarnie męczy. tak na @ czekałam, a teraz muszę cierpieć :P nienawidze mieć @! ale cóz, jeszcze przynajmniej z pol roku wolalabym sie pomęczyć ;)

W pracy wlasnie spojrzalam mam windows vista ( system operacyjny) i uzywam programu windows photo browser. Ale picassa calkiem fajnie chodzi i mozna nawet edytowac w tym zdjecia. I jest za friko. Wystarczy sciagnac i zainstalowac. ewcia, sliczne dzieciaki. Powiedz mi ile ma mlodsza kuzyneczka eryczka? Bo mysle o przebiciu uszow Ninie, ale nie wiem jaki wiek najlepszy na to.

Hanio, bo musisz sciagnac zdjecie na swoj twrady dysk i ustawic jako domyslna przegladarke picasa.

Jak to milo , ze o mnie pamietacie :D Z rana spakowalam dziewczynki do samochodu i pojechalam na taki ogromny plac zabaw pod dachem , dopiero co wrocilam i powiem wam , ze ladwo zyje . Wymeczyly mnie panny..., ale jaki mialy za to ubaw !!!! Pomaranczowa mamo.. czy dostalas e-mal z namiarami na interie ? Pytam, bo wczoraj nie mialam twojego adersu, ale moze dzis ktoras z dziewczyn wyslala ci namiary. JA moja sadzam sobie na kolana i wlaczam bajki, a wtedy raz dwa obcinam obcinaczka paznokietki :) Z kapaniem to podobnie jak u was ... POTOP !!!!!!! Wanienke ( mam tak na pollezaco ) wstawiam do duzej wanny i w malej Gabi a w duzej siedzi Kamilka . 🌻 dla Eryczka na 8 miesiecy !!!!!!!!!!!!!!!! Ewelona gratuluje zabka !

ja tez lewa w obsludze komputera jestem a to co surfitko napisalas z tym twardym dysku to czarna magia dla mnie................ jde na papieroska zapraszam palaczy tylko

no to musze meza zatrudnic zeby mi to wszatko urucchomil hehehe,bo ja to tylko podstawy hehehe,kiedys jak pracowalam duzo przy kompie jeszcze w pl to i cos wiedzialam a teraz juz nie wiem nic ,no moze troszke,zapomnialam wiele a i nowe programy sa,ja tez mam viste surfitka,ale nie biore sie za nic sama,niech man sie tym zajmie. Ja przyznam ze ucielam niechcacy kube przy obcinaniu paznokci,nawet nie wiem kiedy,bo nie zaplaka a rane zobaczylam na drugi dzien.....wyrodna matka .hehehe Bym zapomniala,Ewcia naj naj naj najlepsze co w zyciu jest i bedzie dla Erysia👄

ewelona....znow sie usmaialam z ciebie,fajnie piszesz,ja tez ide na fajke,zapraszam,tylko nie mowic nic Melani heheheh

oj gosiek, nie wiem cz jest jakas mama któej udało się tego uniknąć? a najgorzej, jak byk noworodkiem, wiadomo, paznokcie maleńkie, a moj w ogole ma małe, doslownie 3x4mm miał, i jak tu nie obciąć, jak sie ciągle drapał po buzi? kilka razy zdarzylo mi sie przyciąć. teraz to juz co innego, teraz to je przynajmnie WIDAĆ ;) ;) ;) ze zdjeciami - to juz latwiej mi przeslac po prostu na swoja skrzynke i od razu wykasowac (mam malydysk)

No to ja nigdzie nie ide i juz nic o kompach nie pisze ;) Niech wam mezowie tlumacza :P

surfitko Julcia będzie miała 12 lutego roczek,a uszka to już daaawno ma przebite. dzięki dziewczynki za życzenia :) agula wywołałam wilka z lasu ;)

surfitka hehehehe,tu nie ma nic do tlumaczenia,panowie musza to zrobic !!!!!!!!!heheheh,co z tego ze ty nam wytlumaczasz a my nadal matolki hehehehe,trzeba jeszcze wiedziec od czego zaczac hihihihi;););)

mamy coreczek, a wy bedziecie przebijac uszy corciom ??? Jesli tak to kiedy ? Bo poki nie chodzi wydaje mi sie ze za wczesnie.

ja juz powrot... ach zywot palaczy.... przez 11miesiecy niepalilam moje płuca odpoczywały ale jak przestałam karmic cycami to znow moja głupota zwyciezyla i zaczełam................. u mnie pizdzi za oknem i snieg pada.... ja juz koncze ide spac juz mnie 4litery bola od siedzenia do jutra kobitki spokojnej nocy

a ja z paleniem do tej pory wytrzymałam w maju będzie 2 lata jak już nie pale :D dumna jestem :)

i to sie chwali ewcia,ja rzucam co miesiac,kazde swieta,jak mnie cos zaboli to tez hehehhe ,ale tak serio to naprawde trzeba rzucic to gowno,ale kiedy????????najlepiej od razu,po co czlowiek znow zaczynal???,a nauczylam sie palic jak skonczylam 30 lat,to jest nienormalne??????????w zyciu nawet nie popalalam w szkolach itp.co za glupia bab ze mnie!!!!!!;)

A ja nie znosze zapachu dymu. Nigdy nie palilam, na studiach dziewczyny na dymka, ja znimi, ale dalej ;) Kiedys bylam bardziej przyzwyczajona bo tata kopci jak lokomotywa. ale dzis jestem przeczulona chyba :o

surfitka ja nie pomoge bo coreczki sie nie doczekalam;) :( Ale jakbym miala to przebilabym uszka tak troszke po roczku,ale slodko:)

no tak dziś wieczór mamusie chłopców królują :) z tym paleniem to jestem zadowolona że nie wróciłam i mój mąż też, razem rzuciliśmy i do dzis nie palimy :) z Oskarkiem w ciąży też nie paliłam,ale jak przestałam karmić to z powrotem wróciłam do nałogu :( Dziewczynki kolorowych snów wam życze,do jutra ja już też zmykam spać :)

No ja tez zaraz wychodze do domu. Sprobujemy obcinania paznokci na siedzaco. Zobaczymy ile krzyku bedzie ;) Dobranoc.

surfitka, nie mam córeczki ale gdybym miala, to bym nie przebijała uszek w ogóle, zostawiłabym jej tę decyzję - moze w ogole nie bedzie chciala nosic kolczykow? chyba, ze bardzo ci zalezy...... ale to bym przebijala dopiero, jak juz widac, ze to dziewczynka. Nie podobaja mi sie takie dziewczynki-łysolki, z kolczykami, co innego jak ma już dłuższe włoski... a prospos palenia - rzuciłam jak miałam 14 lat. stwierdzilam, ze to dziecinada :P walczcie dziewcznki z nałogiem, szkoda zdrowia waszego i dzieci. a na raka źle się umiera........

Hanio, kiedy moja dziewczynka nie lysolka. Juz moglabym kicka wiazac, ale wszystko sciaga, wlosy do oczu wchodza, pewnie za miesiac bedzie trzeba grzywke przystrzyc ;) Moze masz racje z ta decyzja dla niej. Ale z drugiej strony starsze to sie boi, a teraz raz dwa i by miala. Ju zmamy kolczyki - dostala w prezencie.

aaaa, rzeczywiście, już sobie przypominam, rzeczywiście Twoja córcia to ma czuprynkę. Wiesz, moze starsze sie i boi, ale jesli naprawde chce miec kolczyki, to przezyje ;) ja przebijalam, jak mialam jakies 11 lat i pamietam, jak bardzo chcialam i ze w ogole bólu nie poczułam, tak bardzo sie cieszylam. a np moja siostra nie chciala i do dzis kolczykow nie ma. wiec ja jednak bym zostawila deczję córce. a kolczyki moze nosic tez pozniej :) No i też z małymi dziecmi jest tak, ze czasem zahaczą o coś kolczykiem i sobie nadrywają dziurki, a to jest bardzo bolesne i zostają blizny.... No nie wiem....

jeszcze wpadlam tuuuu to dobrze,ze ja nie mam corki,bo bym miala problem ;) hehhehehe Mi przebili uszy jak mialam 9 lat ,bo dostalam kolczyki na komunie i baaardzo chcialam,ale sie balam wtedy,ale teraz sa inne metody przebijania uszumniebolace heheh;).mi przebijala ciotka sposobem domowym,hehehehmowiie wam ile strachu bylo,ale do dzis dziury zdrowe mam hehehhe Ja bym tez sie tylko bala zeby dziecko nie zaczepilo gdzies i sobie kryzwdy nie zrobilo. Moja czarnulka chrzesnica,mial przekute uszka jak miala 1,5roczku,slodkie to bylo,,teraz ma 7 lat a pannica z niej ze hohohoho W sumie to zawsze sie dziwilam kiedys ze matki przebijaja uszy takim malym dziewczynkaom,ale czasy sie zmieniaja no i nie mam coreczki,jakbym miala to tez bym pewnie zaszalala;)Trudno doradzic,niech sie mamy coreczek wypowiedza!!!!!!!!!!!!

No to teraz wypowie sie mama coreczki , a nawet dwoch :P JA baaaaaardzo chcialam przebic uszy Kamilce jak miala 9 m-cy , podobno do tego czasu malzowina uszna jest bardzo slabo unerwiona u dzieci i przekucie nic nie boli . Szybko tez sie goi. Ale maz nie chcial sie zgodzic!!!! Myslalam, ze postawie go przed faktem dokonanym i pewnego dnia przywitamy go po pracy z kolczykami w uszach, ale bystrzak domyslil sie co kabinuje i zapowiedzial , ze mnie z chalupy wyrzuci jak cos takiego zrobie ;) . No i 3 pary kolczykow czekaja , az Kamila z Gabrysia same sie zdecydyuja na przekucie uszu . A co staremu przeszkadzaly te kolczyki to do tej pory nie rozumie :P

Ewcia , to babcia ma wesolutko w domu jak sie wszystkie wnuki zjada :) Powtorze sie pewnie, ale Eryczek robi sie coraz bardziej podobny do strszego brata :D