Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

Goba , az mi sie lezka z oku zakrecila, prawdziwy cud !! Ewcia, ale ty opalona jestes :D , swietnie wygladasz !!!! Aisha wszystkiego najlepszego z okazji 18-stych urodzin ;) lekkiego porodu i zdrowego maluszka :) Gratulacje dla Claidii za pierwsze samodzielne kroczki !!!!! Dobry pomysl z tym szalikiem :) Kasiu , u nas jest to samo z jazda wozkiem , nie nawidzi tam siedziec , ale na moja dziala jeden sposob - cos do jedzenia ;) Wsypuje jej na tacke przy wozku chrupki, paluszki , chlebek itd i mam spokoj :D , dopoki zarcie sie nie skonczy... to samo z jazda samochodem . do potem 🖐️ bo mi Gabrysia wlazi na konia bujanego ( staje stopami na grzbiet koniowi i tak sie kolysze :O )

Witajcie Dziewczyny jestem nieprzytomna, Julek robi sobie w nocy przerwy w spaniu , budzi się tak godzine po tym jak ja idę spać i nie śpi ok 2 godzin, a rano pobudka o 6. Mąż na nocnej zmianie więc wszystko na mojej głowie, rano zaprowadzam Wiki do szkoły a potem mały idzie spać(a ja wtedy muszę ugotować obiad itd bo potem przy Julku nic nie zrobie bo marudzi strasznie, płacze i wymaga 100% mojego czasu i mojej uwagi)M wstaje i za 2 godziny znowu wychodzi do pracy. Buuu No sorki że wam marudzę ale nie mam się komu pożalić a kto mnie zrozumie jak nie wy.

no ladnie, widze , ze pracowity dzien dzisiaj na Kafe :) tylko ja caly dzien zajeta a nic pozytecznego nie zrobilam :P Elmitka, super wynik , gratulacje !!! Biedny Rubenek, 😘 dla niego, aby zabki tak nie bolaly

Demiluna od tego jesteśmy, żeby się wzajemnie wspierać. Ty lepiej kładź się spać i korzystaj z każdej minuty, ja durna też jeszcze siedzę, zamist odpocząć.

elmirka moja Wiki dopiero poszła spać a ja muszę jeszcze trochę ogarnąć kuchnię bo nawet po obiedzie nie posprzątałam bo wolałam wyjść na spacer niż słuchać tego marudzenia.

no wkoncu się coś ruszyło :) hanio ja poproszę pizze :D o jej biedny Rubiś :( buziaczki dla aniołeczka :) robiłam ciacho Stefankę - pychotka :) elmirka super że plan został wykonany :) oby tak dalej te kiloski cię opuszczały :) - gratuluje demiluna biedaczko współczuje 👄 agula a ty się nieopierdzialaj,do roboty swatko ;) ee tam opalona,na tym zdjęciu tylko tak wyglądam.

Gość DEDYKOWANY PRZEZ EU
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Demiluna, wspolczuje ci kochana tych nocek :( , moja na szczescie troche juz sie uspokoila i obudzi sie tak 2 razy, ale dam smoka i spi dalej. Ale jak sobie przypomne.... Do tego nie ma kiedy w dzien odpoczac bo teba zajac sie starszakiem . Hanio , ja tez chetnie skosztuje pizzy, napewno pyszna :) Ja Stefanki nie zrobilam, bo moj P napalil sie na lodowca i nie bylo wyjscia ;) , tesciowa wcinala ciasto , za sie uszy trzesly - sam zjadla 1/4 blaszki :P i dostalam pochwaly ;) Gosiek, a ty co taka zajeta jestes ????? Pewnie maz w domku, to szalejecie :P i nie masz czasu dla kolezanek ;)

to znowu ja :) Jestem zla sam na siebie 😠 caly dzien przesiedzialam w domu, dzieci grzecznie bawily sie a ja nic pozytecznego nie zrobilam :( , oprocz obiadu i prania ( w sumie to samo sie pralo i suszylo ) jutro musze sie w koncu zmobilizowac do jakiegos dzialania , prosze o porzadnego kopniaka na zachete :P wyslalam na interie zdjecie jak Gabi jezdzi na koniu :O :O :O :O

Dzień dobry mamusie :) zapraszam na kawke i ciacho :) agula prosze to odemnie mega mocny kopniak na rozpoczęcie pracowitego dnia ;) bardzo ładnie Gabrysia się husia ;) eh jakbym Erysia widziała :O kurcze on robi tak samo na swoim bujaku :( dodałam na interie link z fotkami dziewczynki meldować się !!! gdzie wy się podziewacie ???

heeloo poprosze kawke ewcia dzieiaczki masz boskie zreszta o tym wiesz no i niemoge się napatrzec na urzedzenie twojego domu-te balustrady przy schodach super i wogóle cały wystrój agula te twoje laleczki piękne jak z obrazka i widac w oczkach iskierke taką do brojenia hihi:-D słodkien te wszystkie dzieci z czerwca i maja 2008 hihi co mówicie? ide sie ubrac bo jeszcze w koczuli sobie chodze i zabrac sie za cos bo bałagan a ja wczoraj wróciła o 22 z poprawin komuni lekko zachwiana i dzis mm lenia:-D;-)

Witam, melduję że żyję ale muszę uciekać bo mały śpi więc obowiązki domowe wzywają. Pozdrawiam

witam kochane u nas weekend minoł spokojnie.W niedziele zrobilismy sobie rodzinnego grilla i polezelismy z dzieciaczkami na kocyku było fajnie... Aisha wszystkiego naj,naj z okazji urodzinek elmirka super gratulacje z powodu zgubionych kilogramików u mnie narazie 5,5 poszło w dół... Demiluno ty bidulko moze niedługo maluszkowi się poprawi z tym spankiem... goba trzymam kciuki za tego małego szkrabuszka co w brzusiu siedzi.tragednia i szczęście jednocześnie faktycznie aż łzy do oczu się cisną... Agula ja tez czesto tak mam i obijam się jak smrud po gaciach a w domu kupe roboty.ale kopniaczka zasyłam pod warunkiem że mi oddasz... ewcia to ja tez poprosze kawusie ale popołudniową... Dla clauduni za pierwsze kroczki🌻❤️🌼❤️ buziaczki gorące dla Rubenka żeby szybko te ząbalki wyszły.. goba 🖐️ A u nas Jula wczoraj dostała ostatnia dawke antybiotyku bo miala zapalenie uszka ale dzisiaj ciagle się za nie łpie więc umowiłam ją jutro na wizyte zobaczymy co tam wykarze.jaju jaka ona jest czasem nie znośna jak nie chce jej co dać to krzyczy ,piszczy a jak nie reaguje to bije mnie łobuziak mały.No i oczywiście mowie że tak nie wono i że brzydko robi a ona swoje musze jej jakies chyba kary wymyslać.. milego dzionka kochane...

Hej mamuie Martunia, zdrowka dla Juleczki. Raz mialam zapalenie ucha i to boli jak nie wiem co ( nie moglam wogole lezec na jednej stronie, jesc, glowa chciala peknac) . Musisz jej czapeczki zakladac, wacik do uszka moze, bo bedzie nawracac. Agula, dziewczynki super :) Ewcia, chlopaczki sliczne, Erys juz taki duzy :) Gratuluje Klaudusi ze zaczyna samodzielnie kroczki stawiac :) Elmirka, a ja mysle, ze nasze corcie przetuptaja roczek. Maja jeszcze miesiac, a dla takich babli to duzo :) Moja jest strasznie wierciklapska. Przestala sie interesowac zabawkami, tylko ciagle sie kreci, lazi. Wczoraj zaprowadzila babcie pod drzwi i dalej na polko :P I babcia musiala ja wziac. Rodzice przed domem maja taki placyk betonowy, to chodzi tam w kolko. Albo chce sie przecisnac przez barierki na trawke by kwiatki zrywac :o Bo dookoloa ich bloku jest malutki trawniczek i rosna tam jakies kwiatuszki. Tak mi zal, ze nie jestesmy w Polsce, mialaby radosc bycia w ogrodzie. Ciekawe co u mamusiek nieodzywajacych sie ? Eliasek jutro konczy roczek, moze sie elektryczna odezwie? A co u Milki ? Gosi ? Dziewczyny, co kupujecie dzieciakom na roczek? Kompletnie nie mam pomyslu, z czego teraz by sie cieszyla. Myslalam o koniku bujanym, ale watpie by na nim dlugo usiedziala. Chyba ze moznaby sie po nim wspinac ;) Macie jakies pomysly ? Fakt, ze na lato chcemy jej kupic hustawki i zjezdzalnie 0 taki zestaw, a to dosyc drogawe jest i basen dmuchany. Ale to dopiero w Polsce, w lipcu. A urodzinki beda jeszcze tutaj.

dzieki surfitka ale ona chyba jakos bez bolu przechodzi to zapalenie bo wogóle nie płacze ,nie ma goraczki i super sypia całą nocke od 8 do kolo 7 i w dzień od 2-3 godzinek.Tylko poprostu tam grzebie w tym uchu może ją kurcze swędzi.Moja też straszna wiercipietka nie usiedzi na miejsu i zabawki również be albo dobre na 10 min.ciagle by chodziła naokoło mebli albo ćwiczy upadanie na pupe.czyli wspina się np.po sofie i chop robi na tyłek i znowu to samo i tak może przez 20 min.naokrągło.mała bestyjka hi hi hi

Cześć mamuśki:) Surfitko, ja planuję Oli kupić na roczek taki zestaw http://www.allegro.pl/item629258429_smoby_domek_kubusia_zjezdzalnia_hustawka_basen.html , mam nadzieję, że nie znudzi się jej za szybko. A właśnie, jakie są ceny takich zestawów w Stanach? bo nie iwem, czy nie warto byłoby kupić tam i zapakować do auta jak będzie tu płynąć. U nas bez zmian. Zębów już Ola ma 8:) No i coraz ładniej chodzi:) Spadam, bo mnie mąż zabiera na kolację. Dziękuję wszystkim za życzenia!!!

Dzieki za kopniaka, wzielam sie troche do roboty dzisiaj ;) Ewcia, wszyscy trzej twoi chlopcy sa wspaniali !!! I chyba powtorze po raz n-ty nasz super chatke i jaka czysto :D Obydwaj moi zieciowie to cudne chlopaki ! Martusia, dobrze ze Julka tak spokojnie przechodzi zapalenie ucha, bo wiem ze to bardzo boli :( Dzielna masz dziewczyne :) Pomysl z rowerkiem na roczek jest super, ja tez nie wiem co kupic Gabrysi , bo w domu zabawek caly pokoj ( rowerek tez po Kamilce :O ) Surfitka moze wozek dla lalek tez bylby dobrym pomyslem. Kolezanki corka na rok i 3 tyg i swiata nie widzi poza wozkiem i lala ;) , moja Gabrysia tez bardzo go lubi , bo moze przy nim chodzic sama , pomaga jej utrzymac rownowage. Demiluna, jak nocka minela ??? Ja chba wczoraj przechwalilam moja mala bo budzila sie znowu co 1-2 h 😭 Aisha , domek jest boooooooski !!!! Napewno Oli sie spodoba :) I czy ja przeoczylam czy nie pochwalilas corki ze juz sama chodzi ?? Gratulacje dla Oli , zuch dziewczyna :)

Aisha, co podobnego http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=2490608( bez basenu, ale za to wiecej hustawek - tobie by sie przydalo dla dwojki ;) ) no to $300 plus podatek. Czyli tansze, ale z wysylka wyjdzie prawie na to samo. Ja Ninie mysle cos takiego skombinowac - http://allegro.pl/item624567308_plac_zabaw_maly_radosc_i_wygoda_meble_natury.html, wieksze i starczy na dluzej. Bo te plastikowe to tak do 3-4 lat, a potem dzieciaki sa za duze. Myslimy, ze maz sam zrobi jej takie cos, a tylko dokupimy zolwia piaskownice, zjezdzalnie mamy juz w spadku ;) Ale nie potwierdzona jeszcze wiadomosc - z racji, ze sami zabieramy autko do Polski, ze podobno ma byc puste. Tak slyszelismy od znajomego co wyslal auto kilka miesiecy temu. My mamy zamiar zostawic fotelik, jako wyposazenie samochodu i opony bo tu sa duzo tansze.

Agula, toz moje dziecko to chlopaczysko, lale wyrzuca i wciska w najwiekszy kat :P I ma juz wozek. Po za tym mysle, ze wkrotce nauczy sie chodzic , i moze roczek przetupta sama ;) Wiec wszelkie "walkery" odpadaja. Chyba ja oszukamy troche i kupimy jej cos malego, a w Polsce miesiac pozniej sprawimy jej taki plac zabaw i basen. A na drugie urodziny bedzie piesek ;) jak tylko widzi psa to od razu piszczy i hau, hau wola :D Ja nie zauwaze, a ona z daleka widzi :o

Surfitka , z tym przwozem auta to roznie jest , zalezy jaka firma itd ,,moj wojek ostatnio wsadzil w auto plazme i mnostow ciuchow ;) ten domek toyrus bardzo fajny i cena niezla :) my u dziadkow mamy drewniany kampet chustawek ze slizgawkami, Gabi na razie tyklo sie chusta , a Kamilka szaleje , bardzo fajna sprawa

Czesc mamusie, jejku, ale wy produkujecie tych stron, nie nadążam z czytaniem, a co dopiero z pisaniem :) Zdrówka dla wszystkich choruszków... Martusia, nie wiem czy dobrze słyszałam, ale zapalenie ucha jest od kataru. Tak kiedys mowil jakis dobry pediatra. Podobno wcale nie z przewiania czy cos takiego. Moj Mateusz tez sie lapie za uszy. Uwielbia grzebac palecem w uchu. I nie tylko swoim, bo w moim i meza tez :) Moze laryngologiem bedzie w przyszlosci :) Gratulacje dla wszystkich maluszków nowych postępów :) Jeszcze troszke i roczek :) Alez to zlecialo :) U nas ok. Mati chodzi przy meblach, raczkuje sobie i bawi sie :) Gada po swojemu i kloci sie ze mna :) dzisiaj bylismy na drugiej dawce szczepienia przeciw pneumokokom. Mam nadzieje, ze noc spokojnie minie... Poza tym rano Mati mial tez pobierana krew. Musielismy mu zrobic morfologie i elektrolity. Mial pobierana krew z zyly. Kurcze, on plakal a ja ryczalam chyba glosniej niz on. Nie moglam sie powstrzymac. Wygladalo to strasznie. Ja sama sie boje pobierania krwi, a jak widzialam, jak kluja moje dziecko to chyba bolalo mnie bardziej niz jego... Zebow juz mamy siedem, przebija sie ostatnia dwojka... Ale noce ok, czasami maly budzie sie na mleczko, a potem ladnie zasypia. Pozdrawiam wszystkie mamusie i kochane szkrabki. Gosiek, co u Was?

Gość bardzo sie martwie
hej mamy, moja olcia ma 11 miesiecy, czy wasze dzieci tez sie bija w glowke? prosze powiedzcie mi!

Agula, dlatego napsialam niesprawdzona. Mysmy 3 lata temu wyslali jeden samochod i mogl byc pelny po brzegi ;) A ostatnio znajomy tak nastraszyl meza, ze niby zmiany...albo moj maz mnie, bo ja planowalam troche wcisnac do auta :P

Moja corka sie nie bije w glowke. Ale moze twojemu dziecku zabki ida ? Moze dlatego boli je glowa?

bardzo sie martwie... czytalam w jakiejs madrej ksiazce, ze w tym wieku dzieci tak odreagowywuja dzien. Niektore dzieci wala glowa w sciane czy w lozeczko. Pisalo jednak, ze jesli to sie bedzie nasilalo, to warto powiedziec o tym lekarzowi :) Nie martw sie na zapas :) Na pewno malutkiej to minie :) Pozdrawiam :)

Bardzo sie martwie... jeszcze koniecznie sprawdz, czy mala nie ma zapalenia ucha? Mojej kolezanki dziecko jak mialo zapalenie ucha to uderzalo glowa w podloge :( Pozdrawiam

agula dzieki faktycznie przechodzi bez bólu albo poprostu ja nie boli... pomarańczowa mamo masz racje bo częściej dzieciaczki maja zapalenie ucha od przewlekłego kataru niz od zawiania.ale u nas to drugie bo Jula bardzo żadko ma katarek i pewnie ja zawiało bo tak ostatnio tu wieje ze głowe chce urwać a ona cochwila sciąga mi czapke.Za chiny nie moge tu nigdzie znalez czapki wiazanej chyba musze bardziej w sklepach pogrzebać...Jeju bidulko ja pewnie tez bym beczała ale dobrze ze to już za wami a mały na pewno był dzielny ..całuski dla Matiego dzielnego pacjeta😘 bardzo się martwie ja tez słyszałam o tym biciu się po głowie przy zapaleniu ucha ale moja niunia się nie bije tylko glaska po nim i wkłada paluchy jak by chciała się podrapać... Dobranoc wszystkim buziole😘

Witam mamusie zapraszam na kawusie julcia juz rozrabia w łozeczku długo tam nie posiedzi wiec sie szybciutko melduje Julcia juz raczkuje jak mały perszing wstaje puszcza sie okropnie i nawet postoji bez pomocy minutke tak mi sie wydaje ze roczek przedepcze chociaz jag dlamnie to by mogła jeszcze troche poczekac bo z niej taki mały urwisek ona powinna normalnie byc chłopczykiem ma temperament chłopczyka leczkolwiek uwielbia laleczki dzidziusie wczoraj jej tata kupił taka co rusz buzia fika nuszkami je mleczko chrapie mruga a julcia jej sie nie moze nadziwic 11 czerwca moja Jula skonczyła 11 miesiecy🌻DLA NIEJ