Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatika*

Termin czerwiec 2008

Polecane posty

Goba to u was impreza jak na wesele :D Gratulacje dla Kubusia za samodzielne kroczki !!!!

mierzejka oj to kapuchy wydaliście dość sporo :( elmirka gratuluje utraty kilosków :) współczuję ci tej sytuacji z siostrą :O moja siostra jest oki :) ale siostra mojego męża :O zawsze dogadywała że źle wychowuje Oskarka :( a teraz jak ma swoją córke to widzi jakie łatwe jest wychowywanie dzieci - już teraz nic nie mówi :) - a jej Julia naprawde jest nieznośna i oni cały czas na nią krzyczą dodam że Julcia ma dopiero 16 msc. surfitko gratuluję kolejnego ząbeczka 🌻 cześć Oliwka miło cię czytać :) oj biedulko to się nacierpiałaś :( naszczęście masz wspaniałą córunie która wynagradza wszystko !!! dużo powodzonka wam życzę kochane !! ewelona dużo zdróweczka dla Maciusia 🌻 goba ho ho jaki jadłospis ;) ja jutro mięcha muszę kupić a ile z tego czego wyjdzie ?? nie mam pojęcia,muszę jutro kartkę od kucharki odebrać. także jutro jadę zawięść składniki na ciacho,będzie wz,biszkopt z owocami,sernki i miodownik. agula mój mąż również nie umie kielicha odmówić :O

hehe poproszę ten barszczyk ;) na kolację zjem ;) goba gratki za pierwsze kroczki Kubusia :)

widze , ze wiekszosc szykuje spore przyjecia urdzinowe :) my jeszcze rozwazamy czy robic tylko dla rodzinki czy prosic takze znajomych z dziecmi a wtedy uzbieraloby sie ze 20 osob Ewcia, udalo nam sie, ze mozemy zrobic dwie imprezy za jednym zamachem, moze weseliska tez tak wyprawimy ;)

agula no pewno że wesela razem zrobimy ;) a tak na serio to fajnie jakby nasze aniołeczki spotkały się kiedyś :) noi my oczywiście również :) mnie normalnie przeraża ten roczek :O kurcze 28 osób :O yhm...chyba ostatni raz to przechodzę - no chyba że zdecydujemy się na 3 baby :)

Ewcia , nie zazdroszcze ci tej imprezy :O ale ty dzielna kobitka jestes i napewno sobie poradzisz :) i jeszcze nam kawaleczek ciasta do kawki dostanie sie :) Barszczyk poszedl , jeszcze goracy !!! Moja krolewna oczywiscie wypiela sie na barszcz :O , dobrze, ze mleko pije ....

eh no muszę sobie jakoś poradzić. ciekawe czy z Gabrysi będzie taki kucharz jakim jest niejadkiem ? Eryś dziś dość pojadł truskawek i troszkę zostawił dla swojej narzeczonej :) a więć proszę o to truskaweczki dla panienki Gabrysi - niech skosztuje ;) barszczyk pychotka już skonsumowałam ;) a teraz zmykam kompu kompu bo mąż zwolnił łaźnie ;) dobranoc agula 👄 do jutra

otwieram dzien w te paskudna pogode dzisiaj:( i tak ma byc az do soboty:( U nas ok,zdrowi wszyscy wiec to najwazniejsze:) Maly szaleje,od wczoraj zaczyna sie puszczac to znaczy probuje stac sam,ale postal jedna sekunade i pierdyknal na tylek:P.To dopiero poczatki wiec ciesze sie,ze nastepny etap stania samodzielnego rozpoczal hehehheSam z pozycji raczkow albo siedzacej nie umie ustac bez trzymanki,tylko przy meblach ,musi sie chwycic czegos,ale puszcza sie wiec sie ciesze,zobaczymy czy dzisiaj bedzie to cwiczyl. Noooooooooo imprezki niezle sie szykuja,my nie wyprawiamy balu tylko skromnie,pewnie z chrtestnymi z Polski,ciesze sie hihihihi,mam malo szykowania.A co do alkoholu na roczku to nie jestem za tym,ale wiadomo ze cos bedzie:( Chrzestna pije tylko whyskacza bleeeeeeeeee,chrzestny w ogole nie pije alkoholu tylko herbatki :P.moj man na szyzescie wodki tez nie pija,ale piwka nie odmowi sobie,a ja?????????nie wiem ,pewnie cos na slodko,albo drineczka:P Ewelona zdrowenka dla Maciusia!!!!!!!!!!!!!!! Zycze milego dnia i musze kombinowac cos na obiad,chyba piers z kurczaka,ryz i slatke wiosenna zrobie hehehhe,pojdzie szybko:P zisiaj w nocy moj malenki nie spal juz w spiworku(mam taki tez letni,cieniutki),spal w samej pidzamc ,pod kolderka i oczywiscie byl rozkopany ,ale nad ranem byl cieplutki i spal dobrze,jak zwykle nocke przespal,spalam dzisiaj do 9:P:P:P,i jas poszedl pozniej do przedszkola ,ale mialam labe:P:P:P

a ja dzień dobry mówie dziewczynki u nas juz 2 dwójki na dole sie przebiły mamy 8 zabali :-) :-) jaka radosc ale tez od poniedziałku jest tak marudny ze koniec poprostu masakra juz popołudniu i wieczorem to mykam do drugiego pokoju na kompa zeby tatus sie pobawił z synkiem zapraszam na kawke

wszystkiego anj naj dla wczorajszych i dzisiejszych solenizantow i dla Anulki na 5.06 jakbym zapomniala:P:P:P 👄

Dzień dobry dziewczynki :) zapraszam na kawusie :) agula i jak smakowały Gabi truskaweczki ?? dziewczynki mówie wam jak się ciesze :D w koncu udało mi się załozyć konto na You Tube :D:D zobaczcie na interii jak moi chłopcy szaleją :)

gosiek gratki dla Kubusia za nowe umiejętności 🌻 goba gratuluję kolejnych ząbków 🌻

HEj:) Nareszcie mam dzis wiecej czasu i co najwazniejsze \'\'wolny umysl\'\':PMala dzis u ciotki.Jutro mam egzamin-tylko jeden,bo na drugi zabraklo miejsca na liscie ehh i jestem na 2 lipca-oby tylko ta nie zechciala wczesniej wyjsc...Na ostatnim usg wyszlo ze lewa nerke ma wieksza o 6mm i 10 czerwca musze isc jeszcze raz na kontrolne usg.Gin powiedzial ze z reguly po porodzie usg ktore robia noworodkowi nic nie wykazuje i ze na razie nie ma podstaw do niepokoju.Mala w 34 tyg wazy 2.400 wiec pewnie bedzie jak Claudia-\'\'troszke wieksza\'\':P:P Agula mam nadzieje ze szybko rany sie zagoja i Kamilka nie bedzie miala sladu po tym wypadku. U nas roczek bedzie wygladal tak ze mamy wszystko zamowione na niedziele u brata mz w cukierni wiec nie musze nic przygotowywac:P:D Co do umiejetnosci ruchowych claudii to przez ostatni czas zrobila bardzo duze postepy-jak dlugo nic nie bylo tak ostatnio wziela sie ostro do pracy:)Raczkuje,stoi bez podtrzymywania,jak w domu maszerujemy to nie trzymam jej za reke tylko z kant bluzki-tak ze ona mysi ze ja trzymam a tak naprawde chodzi sama:)

Wszystkiego najlepszego dla naszych malych solenizantow !!!! Gratuluje postepow , zabkow i wszystkiego co zwiazane z naszymi babelkami :) Nie wiem czemu, ale Nina tez sama nie chce chodzic,prawdopodobnie nie czuje sie jeszcze pewnie, tak trzymana za bluzke, albo jedna reke to z oporami. A tak to sama bierze mnie za dwie rece i pedzi... Ale ogolnie wszystko jest w porzadku :) Pozdrawiam mamusie i zycze milego dnia Zaraz ide poogladac chlopakow Ewci.

Ewcia, no Erys super szaleje :) Taki spryciarz z niego. Ninka jest duzo bardziej ostrozna. Sprobuje kiedys wziac kamere i tatusia na plac zabaw to zobaczycie. Musze przegladanac filmy z oceanarium, w sumie jest wiecej filmu niz zdjec, to jak cos znajde krotszego to pokaze.

hej u nas juz troche lepiej tzn noc przespana, dzisiaj niegoraczkuje juz i zrobil 4kupy dopiero... bawi sie, jest ok ale wczoraj to byla katastrofa...

Hej Camomilla trzymam kciuki za jutrzejszy egzamin :) Ewcia , Eryczek jest cudowny !!!!! Jaki szybki :) Widac bardzo podobala mu sie zabawa na zamku , szkoda tylko ze Oskarka tak malo widac :) Truskaweczki przepyszne , poszly wszystkie :D Ewelona, dobrze ze Macius dzis lepiej sie czuje i nie meczy sie juz tak 🌻 dla niego Gosiek, grtululacje dla Kubusia za samodzielne stanie !!! Surfitka, czelamy na filmik. A Nince podobaly sie rybki ??? Gratulacje Kubusiowi nowych zabkow ! U nas pogoda beznadziejna wiatr i zimno . Tyle, ze Kamilce latwiej wytrzymac w opatrunkach jak nie ma goraca :) Nocka ciezka, ale chyba to przez te 4-ki ktore juz sie przebijaja

wszystkiego co najlepsze dla Mayi z okazji pierwszych urodzin - moze Milka odedzwie sie do nas dzisaj ???

Oj , ale ze mnie gapa, dopiero zerknelam na tabelke , a mamusia nic sie nie pochwalila ;) 100lat, 100 lat dla naszej Claudusi z okazji wielkiego swieta !!!!! 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

Agula, z tego co pamietam dzis trzy panienki obchodza roczek - Ola Aiszy, Claudunia Camomilli, i Maya Milki :) Ogolnie Nince rybki sie podobaly.Raz jak przechodzilismy od jednej wystawy do nastepnej to siedziala w wozku, walila raczkami w tacke od wozka i wolala\" gdzie, gdzie, gdzie yba \" :D Bala sie rekinow i bardzo duzych ryb. tzn. takich wiekszych od niej. ;) Ale chyba najwieksza furore robila duza ilosc dzieci - krzyczacych dzieci. Zwracala na nie wieksza uwage niz na ciche rybki ;) I podobaly jej sie pingwiny. Smiala sie do nich , chociaz wyszly tylko na karmienie i tlum oblegal ich ekspozycje.

No to gapa ze mnie do kwadratu :P Olenko 100 lat !!!! Samych radosnych dni i duzo slonca na twojej drodze :) Fajnie ze Ninka zadowolona z wyprawy do oceanarium :) Ja obiecalam Kamilce jak jechalysmy karetka , ze pojedziemy zobaczyc foki - to teraz jej ulubione zwierzatka, ale musze poczekac kiedy P bedzie mial wolny dzien, bo z dwojka to sama nie pojade - chyba ze Kamilce zaloze jakas smycz :P Gabrysia wlasnie zasnela , wiec ide robic obiad - dzis serwuje golabki :) Surfitka,a ty jesz obiady u mamy czy twoj malzonek nadal gotuje ?

Agula, obiady jem w pracy :P Stoluje sie na miescie co nie dobrze wplywa na moja wage :( Ale jestem leniwa i zanim Nine uspie to juz nie chce mi sie gotowac wieczorem. A kolacji juz z reguly nie jem, jakies owoce, lub koktail owocowy tylko zjem na wieczor. U mamy nie jem. Ona nie umie gotowac i nie gotuje nic jadalnego. Jedynie zupy dla taty :o Albo cos tam sobie robia na parze. Czasem Ninka cos skubnie od nich. Do zoo super wyprawa z takimi dziewczynkami :) Tylko faktycznie trzeba smycz bo moglaby sie zgubic w tlumie. My planujemy juz w Polsce odwiedzic zwierzeta :) Poki co Ninka oglada wszystkie pieski w parku :D

Wszystkiego najlepszego dla naszych panienek Mai Olusi i Claudusi 🌻👄🌻👄🌻👄🌻👄🌻 camomilla kawał babeczki z twojej brzusiowej księżniczki :) napewno wszystko będzie ok :) ewelona ciesze się że już Maciusiowi lepiej :) surfitko super radoche miała Ninusia :) agula dzięki :) no właśnie nie mogę wgrać dłuższych filmików na których jest Oskarek :(

ewcia, mi wgranie filmu ktory trwa 2 min zajmuje pol godziny, tzn. kreci, kreci sie koleczko i wgrywa starsznie wolno :o Tez myslam na poczatku ze sie zawiesza komp, ale jakos raz odeszlam, zajelam sie czyms innym, przychodze i jest :)

Wszystkiego słodziutkiego dla naszej trójki solenizantów a właściwie soleniazantek 🌼 🌼 🌼 Agula dzięki za życzenia w imieniu Ani:) Ewelona dobrze, że już Maciuś ma się lepiej Canomilla nic się nie martw narazie tą nereczką a wrazie czego to dobrze, że od razu będziecie wiedzieć i będzie można leczyć przyczynę, niewiem czy wiesz, ale moja Anulka ma lewa nerkę mniejszą od prawej o 1 cm, lekarze mówią, że czasami tak może być, ale na wszelki wypadek, robimy w lipcu specjalne badanie, by wykluczyć jaką wadę. Duża Ta twoja brzuszkowa dzidzia:) Ewcia, Surfitka, Hanio 🖐️

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DLA OLI, KLAUDI I MAI Wskoczył kotek na ławeczkę, zdmuchnął na torcie jedną świeczkę, i zamiauczał pięknie miał. Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć WAM życzenia!!!. U nas mam nadzieje juz spokoj, zrobił 7kup ale na ostatnia juz była bardziej zbita i czarna po jagodach.... goraczki juz niemial cały dzien, był taki jak zawsze czyli łobuz.... godzine temu raczyła zadzwonic tesciowa zapytac sie jak maciek a ja sie na nia wydarlam ze nieraczyła nawet przyjechac do dziecka...niezrozumcie mnie zle ale jej druga wnuczka jak miala grype jelitowa to wydzwaniala 10razy na dzien i non stop jezdzila 30km a do nas ma 3km i mowila ze byla zajeta..... zawsze was czytałam jak niektorzy tescie faworyzuja jednych wnuczat i tez myslalam o nas bo unas jest to samo, bo małgosia jest cudowna a malgosia to a to, nia sie tylko zajmuja a maciek to jest taki ..... i nawet teraz jak on chory to raczyła zadzwonic na wieczor dopiero fakt ze maciek dzis juz wporzadku ale ona o tym niewiedziała przeciez...... i jest przekro wogole, nielubie tego.... a szwagierka nielepsza nawet niezadzwonila dzis a ja do niej dzwonil co z małgosia.... i badz tu dobrym.... pierd.... e juz nie bede sie przejmowac innymi mam swoja rodzine i koniec. dobrze chociaz ze moj maz jest po mojej srtonie i mysli to samo..... sorry za nudy ale musialam sie komus wyzalic bo wszystko sie we mnie gotuje...

wszystkiego naj dla dzieci roczniaków nasych kochanych ja dziewczynki wam cos napisałam na interii zeby sie wyzalic i wyrzucic z siebie wszystko bo tutaj nie pisze takich spraw bo mnie pomaranczki zbojkotuja prosze nie potapiajcie mnie bo juz sama dosyc ze soba przechodze, dzieki za wysłuchania pismienne :-)

Hej :) A co to ja dziś dzień otwieram?? RUSZAĆ SIĘ BABOLE DO KOMPA :D :D :D Wszystkiego najlepszego dla wczorajszych solenizantek!! Rośnijcie zdrowo małe królewny!!!!! 🌻🌻🌻 Ewelona wyżalaj się wyżalaj, po to tu jesteśmy żeby się wspierać :) Buziaczki gorące dla Maciusia❤️. Wiem jak musieliście oboje cierpieć. Jak czytałam Twoje posty to od razu sobie przypomniałam Kaję na rota w szpitalu :( nic przyjemnego, ale najważniejsze, że już jest lepiej. U Kajci wczoraj zauważyłam, że wyszła górna dwójka i - uwaga!! - czwórka!!!!! Męczy się strasznie, ciągle płacze, wczoraj poszła spać o 22,30 u dziadka na rękach. W ogóle nie chciała się z nami położyć tylko płakała, dziadziuś po nią przyszedł i nosił chyba z godzinę, aż zasnęła ale dałam jej Vibourcol. Jeść nie chciała bo bolało, tu głodna, tu śpiąca, tu boli i miejsca sobie nie mogła znaleźć i od rana zaczęło się to samo. Teraz zasnęła, bo noc była krótka, a dzień zaczęła już przed 7, nawet na nocniku nie chciała siedzieć, więc jej nie zmuszałam, tylko zrobiła kupkę w pieluszkę. Biedulka moja kochana. Wczoraj mi na spacerze tak płakała aż zwymiotowała w wózku, tak się wymęczyła tym płaczem, że zasnęła jak wjeżdżałam wózkiem po schodach do domu. A ja zaraz jak teście wrócą, mam w planach iść z teściową do miasta, wezmę Kaję albo zostawię ją z dziadkiem, bo wieje a ona marudzi. Idę sobie wybrać buty, bo wczoraj była dostawa, a mąż mi obiecał na urodziny :) mam nadzieję, że coś wybiorę, bo ostatnio te które mi się podobały to nie było rozmiaru. Wczoraj byłam w lumpeksie i trafiłam taki cudny rampersik dla Kai, identyczny miała w rozmiarze 56 w tamtym roku. Jak go zobaczyłam, to sentymenty się odezwały i musiałam go kupić :p

Goba właśnie przeczytałam Twojego maila. Je Cię nie potępiam. Wiadomo, że zawsze się mówi, ze można było bardziej uważać. Najważniejsze, że nic się nie stało. To właściwie nie Twoja wina, to sekundy, a nie da się mieć oczu dookoła głowy, choć czasem by się przydały. Ucałuj go od Kajci na pocieszenie i nie obwiniaj się tak bardzo, czasem takie rzeczy się zdarzają.