Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czitaaa

Jakie kosmetyki warto kupić w niemczech?? Czego nie ma u nas?

Polecane posty

Jeżeli chodzi o kosmetyki, które można nabyć w Niemczech, polecam firmę Balea z drogerii DM. Kosmetyki bardzo tanie, cieszą się sporą popularnością, a na allegro są sprzedawane 3 razy drożej. Tanio można dostać kosmetyki Fenjal, rozbudowaną ofertę Essence. Z drogerii DM polecam również kosmetyki p2 - jak ktoś lubi kolorówkę to naprawdę warto zwrócić na nie uwagę. W Niemczech osiągalna jest też kolorówka Nivea. Jak szukasz czegoś konkretnego to napisz ;)

tzn nie koniecznie chodzi mi o tanie rzeczy takie bardziej ze sredniej polki a czy tez sadzisz ze tam nawet loreale ktore sa u nas sa lepszej jakosci??

Sądzę, że sporo rzeczy, które można kupić u nas są tam lepszej jakości, ale nie wszystko. L\'Oreal? Ciężko powiedzieć. Np. z tuszami rzecz ma się tak, że w tych drogeriach też można trafić na szmelc, bo powiedzmy ktoś otworzył sobie opakowanie miesiąc temu, Ty kupisz taki tusz a w domu okaże się, że jest wysuszony. Jeżeli interesują Cię np. kosmetyki naturalne to w Niemczech można kupić Weledę, Sante i inne droższe marki naturalne po dość przystępnych cenach. Z rzeczy, których nie ma w Polsce to warto zwrócić uwagę na serię Garniera Bodycocoon i Bodytonic, kosmetyki Bebe Young Care, czy tak jak wspominałam, kolorówkę Nivea. Poza tym osiągalna jest tam bogata oferta kosmetyków Swiss O Par (u nas można kupić tylko odżywki w maleńkich paczuszkach, np. w Rossmann).

Gość no wlasnie fajny temat
czy ktos wie czy w niemczech dostanie sie jakis krem do buzki z kwasami?

Gość no wlasnie fajny temat
ja tez podnosze. I prosze o odpowiedz jesli ktos wiec jaki krem z kwasami tam kupie albo w ogole krem zluszczajacy.