Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka21

NATURALNE I POLNATURALNE KOSMETYKI

Polecane posty

Gość kajka21

Witam! Chodzi mi o kosmetyki gotowe, takie ktore mozna kupic w necie, w aptekach, sklepach zielarskich a, ktore nie maja zlych skladnikow. Wiem ze takie sa dosc drogie. Wiec wpisujcie tez kosmetyki, ktore sa ze skladem "do przyjecia". czyli polnaturalne a tanie, bo przeciez nie wszyscy szastaja kasa. Ja zaczelam od tego, ze przerzucam sie powoli na te polnaturalne kosmetyki, polecam krem Babydream z Rossmana, jest taniutki a bardzo dobry, po nim nie mam krostek po goleniu, lagodzi podraznienia. Polecam wiec kosmetyki z Babydream i z Hippa, podobno tez sa dobre z Babylove. Z Hipp'a mialam szampon, na pocztaku super ale pozniej wlosy mi sie bardzo przetluszczaly i swedziala glowa:( wiec zrezygnowalam, mialam tez oliwke Hipp- dla mnie srednia, po pewnym czasie wyszly mi czerwone krostki na nogach- tak jakby zapychala mi pory ale nie jestem pewna czy to od tego. Obecnie jestem na etapie redukowania kosmetykow do minimum. I zamierzam wymienic je powoli na te naturalne ale gotowe, bo niestety nie mam cierpliwosci na samodzielne krecenie kremu:)

Gość wybacz ale za chude masz łydy
hipp szampon jest zajebisty.

Gość kajka21
no to dobrze ze Ci sluzy, mi akurat nie:( chociaz szkoda bo na poczatku bylo super, moze jeszcze raz sprobuje..:) a z naturalnych kosmetykow to slyszalam, ze dobre sa : -Lavera - dr Hauschki - Biolander -Pollena Aroma - Alva - Herba Studio - Apotheker Scheller kto uzywal tych kosmetykow? co o nich myslicie>? podzielcie sie wrazeniami!:D

Masz jeszcze do kupienia w sklepach: Bubchen (nie wszystkie produkty trzeba patrzeć na skład) Urtekram (też nie wszystkie) Argelitz Welede i olejki eteryczne - np. Polleny Aromy więcej sobie nie przyminam, żebym widziała w realu... p.s. żle ci u nas na topicu Natura Górą? 🌻 Wracaj do nas - tam to wszystko jest już napisane.

Gość kajka21
dziekuje chomiku!:D nie jest mi zle na Waszym topicu, czytam od poczatku go ale jestem dopuiero na 5 stronie, mam wrazenie ze tam tylko doswiadczone chemiczki siedza hehe, nie rozumiem wiele z tych skladow i w ogole, dlatego zalozylam ten topic.Ale Wasz tez sledze, mialam nadzieje ze wiecej osob sie odezwie ale cos slabo;/

Coś ty - kązda z nas zaczynała dokładnie tak samo jak ty :) 2 lata temu przeczytanie składu czegokolwiek to byla dla mnie chińszczyna. A jak się pierwszy raz tam odezwałam z pytaniem to nikt mi nie odpowiedzial (dlatego staram się jak mogę nowym osobom odpisywać, bo wiem że to niefajne). Chodź do nas :) a jak czegoś nie wiesz pytaj :) pozdrawiam:)