Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastka

fotel do masażu - czy ktoś ma ?

Polecane posty

Gość józef
na umowie napisane jest ZADATEK i dlatego nie oddajemy pozdr.

Gość gość
wítam bastka.MAM FOTEL MASUJĄĆY DÓ SPRZEDANIA

Gość gość
Proszę,pomóżcie co robić,wylosowali mnie na pokazie że znizka sie na fotel nalezy i prezent -szybkowar ,nie jestem zamozna zyje z renty i wzielam na raty po 135zl na 3 lata to przeciez prawie 5000zl wyniesie jak uwolnic sie od tego kredytu,to bylo wczoraj ,w fakt.pl wyczytalam ze fotel wart jest kolo 420zl ,co za oszusci!nie wiem co robic!piszcie Elle.

Gość gość
Zobacz fotele z masażem, które są polecane przez zawodowych masażystów. Fotele masujące z leczniczym zabiegiem całego ciała. Jeśli szukasz fotele do masażu zapraszamy internetowego sklepu z fotelami masującymi http://fotele.e-masaz.pl

Gość Marta Lipczyńska
Mimo, że temat stary to co jakiś czas pojawiają się tutaj wpisy. Otóż moja mama postanowiła, że sama sobie zrobi prezent na 50. urodziny. Przeglądała oferty z różnych stron i wybrała http://www.fotele.com/product/19,patryk-fotel-masujacy sobie oto taki fotel. Spełnia wymóg autora tematu do 3000 złotych. Może się jeszcze komuś przyda :).

Gość gość
Odradzam nie kupuj -ja nabyłam w 2010r juzraz był w naprawia na gwarancjii teraz się zepsuł(to samo) i co zrobic ? prosić serwis z Warszawy ? cena za usługę będzie olbrzymia więc myślę ze będzie tylko do siedzenia -a po za tym cena za niego jest też olbrzymia za tą cene widziałam w markecie duzo lepsze i serwis miejscowy -mam ochotę wybrać się na pokaz i oświecic wycieczkowiczę ów co ich czeka po zakupie

Polecam fotele firm które istnieją na naszym rynku kilka lat, posiadają serwis pogwarancyjny i znawców w temacie możliwości foteli. Polecam www.fotelespa.pl lub użytkownik na allegro fotelespa. Fotele w różnej cenie dla każdego

jeżeli jesteś zainteresowany fotelem i chcesz uzyskać jak najwięcej rzetelnych informacji to zapraszam na www.fotelespa.pl lub do kontaktu tel z podanej strony. firma jest realna nie wirtualna

Gość wyleczony  jurek
Ja jestem b zadowolony z fotela wykurowal mi lumbago i nazarłem sie na wycieczce opor poniewaz było dan full a ludzi za mało super panowie prowadzacy taaaaaaaak mi wytłumaczyli zbawienne dzialanie fotela elektrycznego ze uchhhhhhhh jesdem młody anioł szukam partnerki ; lat 75

Gość yolo22
Długo się zasadzałem na zakup fotela masującego, ale w końcu zrobiłem sobie w te święta taki prezencik ;-) Kupiłem fotel Casada Kennedy III przez stronę www.ekomedical.pl . Sympatyczna obsługa, wszystkim się sprawnie zajęli.

Gość gość
Ja widziałam świetne fotele na stronce allinside.pl. Jest ogromny wybór przeróżnych mebli po okazjonalnie niskiej cenie. Sama sobie już kupiłam taki mebel, teraz tylko czekam na przesyłkę:D

W 2011 roku moja żona pojechała do Wadowic na pokazy garnków i akwizytor ogłosił że moja żona wygrała fotel kazał podpisać świstek papieru nic nie przypominało umowę żadnego dokumentu do ręki nie otrzymała oby odstąpić od umowy .Z parę dni przyszedł fotel na poczte fotela nie przyjęłam w tym samym dniu fotel odesłałam firma BECK IMPERJAL fotela nie przyjęłam zapłaciłam koszty zwrotu przesyłki i przechowanie na poczcie .Banki po 5 razy dziennie wydzwaniały o zapłatę nie prawdziwe dane popisali w umowie zgłosiłam na policje ,do prokuratury do sadu umorzono śledztwo z powodu czynu zabronionego .prosiłam o pomoc prokuraturę generalna Warszawa rzecznik konsumenta Rzecznik Praw obywatelskich Ministerstwo Sprawiedliwości Rzecznika Finansowy Warszawa Nikt nie pomógł płaciłam komornika komornik zwrócił część wpłaconych pieniędzy po 3 latach przysłano z firmy EOS fundusze o zapłatę bo bank dług sprzedał TO NADAJE SIĘ DO PANI ANITY GARGAS WYDZIAŁ ŚLEDCZY BECK IPERIAL TYLE OSÓB OSZUKAŁO

Gość gość
Jestem modelką pół – profesjonalną obecnie :) Koleżanka z branży poleciła mi fotel masujący prowellness do podkreślenia sylwetki i faktycznie po trzech miesiącach widzę duże zmiany w profilu mięśni. Lepiej nogi wyglądają. Widzę, że giętkość ciała się poprawiła, a to jednak wszystko wpływa na wizerunek :) Chętnie podzielę się informacjami na priv, jak chcesz. Dla mnie to był strzał w dziesiątkę.

Gość gość
Uzależniłam się od fotelu masującego. Wcześniej współpracowałam z masażystą mobilnym, ale straciłam do niego kontakt, jak się przeprowadził do innej miejscowości. Postanowiłam się zaopatrzyć we własny fotel masujący. Testowałam kilka modeli w salonach odnowy biologicznej, aż ostatecznie zdecydowałam się na markę Pro-Wellness. Według mnie najlepsza, bo dużo programów, wygodnie, fotel jest dopracowany i ma proste menu w języku polskim.

Gość gość
Ja się napaliłam na fotel masujacy po pobycie na urlopie w Ciechocinku. Tam mieli w uzdrowisku coś takiego i się po prostu zakochałam w tym masażu. Ulga niesamowita, relaks, sama przyjemność. Dlatego ostatnio zamawiałam sobie fotel masujacy do domu...Ja to kupowałam przez stronę https://www.prohealth.pl/. Oni działają online ale też stacjonarnie prowadzą sklep medyczny. Bardzo sympatyczne i rzetelne podejśćie, mogłam o wszystko dopytać, dowieźli gratis, wnieśli – a fotel waży coś koło stu kg, mają swój serwis jakby się coś działo.

Gość gość
Do rehabilitacji w domu bardzo dobrze nadaje się odpowiedni fotel masujący, ale musi być atestowany, medycznie sprawdzony, a nie jakiś „zabawkowy” jakich trochę na rynku jest (zwłaszcza u różnych domokrążców). Nasz fotel kupowaliśmy od sklepu Kluczborka (ich strona online -https://www.prohealth.pl/). Świetny kontakt, wszystko tłumaczą, sam fotel jeśli chodzi o design to w zasadzie nie różni się od klasowego eleganckiego mebla. Dużo programów, można masować i górę i dół, a nawet stopy. Są efekty takiej terapii, i też w dłuższej perspektywie czasu fotel na siebie zarobi, bo po prostu nie wydajmy na masażystę.

Gość gość
Zarabiam dość nieźle na wprowadzeniu fotela masującego https://www.prohealth.pl/relax-wypoczynek/fotele-masujace/fotel-z-masazem-na-monety.html. Masuję osobiście, ale mam też ten fotel i klienci, którzy chcą jeszcze trochę się zrelaksować chętnie właśnie korzystają. Fotel ergonomiczny, mocno zautomatyzowany, nie mam z nim problemów serwisowych. Pod złotówki zoptymalizowany.