Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastka

fotel do masażu - czy ktoś ma ?

Polecane posty

Gość jaras
A ja jestem menelem ,nigdzie nie pracuje ,przywiezli mi fotel,sprzedamłem go za 500 zł znajomemu,a rat mam w d..ie i ciekawe co mi zrobią ?Proszę o radę.

Gość Głupia i naiwna
Czy ktoś moze wie co zrobic gdy towar od firmy Beck dostaniemy uszkodzony? tylko nie piszcie ze powinnam przy kurierze to sprawdzic bo jesli ktos odbieral towar od tej firmy to wie jak to wyglada kurier jest z ich firmy swietnie wyszkolony .Gdy nie chciałam odebrac towaru to zastraszyl mnie kara pieniezna wołał na mnie 400 zl wiec jako uczciwa NAIWNA osoba przyjelam towar a sprawdzic przy nim nie mogłam gdyż bardzo sie śpieszył .No i mam jeden z elementów jest uszkodzony.Ja wysłałam wymówienie zaraz na drugi dzien do firmy i do banku ale nie wiem czy przyjmia mi towar uszkodzony co o tym wiecie piszcie PROSZE.

Gość dario321
przyjma...tylko trzeba zaplacic za uszkodzona czesc;)

Gość eichman
- gdybym był SS-manem to wywióżłbym tych oszustów BECK IMPERIAL do Auschwitz ! Banda złodzieji !

Jak ktoś chce kupić dobry fotel masujący, to lepiej wybrać dobrą jakościowo markę, bo to jednaj nie mały wydatek, a jak już za coś się płaci więcej, to lepiej mieć coś dobrego. Jakiś czas temu widziałam taki fotel marki Massmedic na sklepwellness.net - słyszałam, że to bardzo dobry jakościowo mebel i naprawdę opłaca się go kupić.

Gość Sabina 55
CO SIĘ DZIEJE, NAPISAŁAM WYPOWIEDŻ, SPISAŁAM KOD, WYSŁAŁAM,NAPISAŁO: KOD NIEPRAWIDLOWY, WRÓĆ - A GDZIE ZNIKNĄŁ MÓJ TEKST?

Gość Sabina 55
JESZCZE RAZ: NA WYCIECZKI JEŻDZĘ, PŁACĘ MAŁO TAK JAK KTOŚ SKALKULOWAŁ -WIDAĆ SIĘ IM OPŁACA, ALE GDYBY NIE MY TO NIE BYŁOBY WYCIECZEK, PREZENTACJI, SPRZEDAŻY I KASIORY OD NAS. zAWSZE COŚ ZOBACZĘ ,POZNAM..NASZE STRUCHY SĄ CZYSTE,PACHNĄCE, ŁADNIE UBRANE, MIŁE I ŻYCZLIWE= A KIEROWCY NIE ZAWSZE, NIEKTÓRZY CAPIĄ, SĄ NIECHLUJNI, ORDYNARNI (SKŁADALIŚMY ZAŻALENIE DO ORGANIZATORA), ALE są TEŻ WSPANIALI KIEROWCY! SĄ MILI SCHLUDNI PREZENTERZY, SĄ TEŻ OKAZY NIEŚWIEŻE,WCZORAJSZE, ZIEWAJĄCE, Z PRZEKRWIONYMI OCZKAMI, WYMIĘTE -pozwolicie państwo, że będę bez krawata (FIRMOWY)?nA ZAKOŃCZENIE POKAZÓW PRACOWNICY BECK IMPERIAL PRZYMUSZAJĄ NAS DO KUPOWANIA PŁYNU Z LANOLINĄ PO 25ZŁ, MAŚCI I KREMIKÓW PO 40-50 ZŁ/SZT.- BO TRZEBA SIĘ ODWDZIĘCZYĆ ZA PIĘKNĄ WYCIECZKĘ! a CO uRZ.SKARBOWY NA TAKĄ SPRZEDAŻ POZA KASĄ FISK? SZKODA TYLKO, ZE NA ZWIEDZANIE POZOSTAJE TYLKO 1 GODZINA

Gość Sabina 55
ZNOWU GDZIEŚ SIĘ PODZIAŁ MÓJ WYSŁANY TEKST W SPRAWIE OSZUSTWA BECK IMPERIAL.JEŻDŻE NA WYCIECZKI, NA KILKU OBSERWOWALAM SUPER BEZPIECZNY GRZEJNIK- WŁĄCZONY, GRZEJĄCY PREZENTERZY KAZALI WSZYSTKIM WSTAWAĆ I DOTYKAĆ , GŁADZIĆ EKRAN EMITUJĄCY CIEPŁO I NIE POPARZYĆ SIĘ,WYLEWALI NA NIEGO WODE, GŁASKALI GRZEJĄCY EKRAN MOKRYMI REKAMI I NIC SIĘ ZŁEGO NIE DZIAŁO, REWELACJA MOŻNA UŻYWAĆ W ŁAZIENCE, WSZYSCY WYCIECZKOWICZE SPRAWDZALI, REWELACJA,SUPER BEZPIECZNY! A PRZYSŁALI MI BADZIEWIE Z METALOWĄ KRATKĄ PRZED EKRANEM, KTORA SZYBKO SIĘ NAGRZEWAŁA I PARZYŁA, NIEBEZPIECZNY, INSTRUKCJA WPROST ZAKAZYWAŁA UMIESZCZANIA TEGO W ŁAZIENCE.nO I ZACZEŁA SIE 2MIESIĘCZNA KOŁOMYJA Z BECK IMPERIAL,TELEFONISTKI Z FIRMY NIEPRZYJEMNE, AROGANCKIE,NIC NIEWIEDZĄCE:JAK SIĘ NAZYWA SZEF, KIEROWNIK, KOLEŻANKA, OSOBA KOMPETENTNA: NIE WIEM.I W DODATKU: MAMY TYLKO TAKI MODEL GRZEJNIKA, INNEGO NIE MAMY, NIE WIEM GDZIE TO PANI WIDZIAŁA, NAPEWNO NIE U NAS - NO WARIATA Z CZŁOWIEKA ROBIĄ, A JA MAM 55 LAT I JESTEM JESZCZE TRCHĘ KUMATA. INNI TEŻ WIDZIELI, DOTYKALI.TYLKO NIE WIEM DLACZEGO PRZEZ ICH KRĘTACTWA JA MUSZĘ POKRYWAĆ KOSZTY ZWIĄZANE ZE ZWROTEM NIEZAMAWIANEGO BUBLA

Gość ażurka
nie nie fotel ale płyta indukcyjna. Kupiłam na pokazie trzy dni temu.Dwa dni temu przywiózł kurier i zapłaciałam 1600 zł. Okazało się po włączeniu, że na działa na garnkach zeptera a przecież na pokazie informują że nie diała na szklanych naczyniach a poza tym wszystkich. Okazało się jak poczytałam w internecie, że stare typy zeptera nie mają dna ferromagnetycznego no i klapa, po co mi taki bubel. Wczoraj wysłałam odstąpienie od umow i czekam na zwrotkę a co będzie dalej ...? powiadomię

Gość dario321
jesli list zostal wyslany za potwierdzeniem odbioru i otrzymaja go przed uplywem 10dni od daty zakupu to ok,pozdro

Gość Głupia i naiwna
Wracam aby oświadczyc iz moje problemy z ta firma sie skonczyly towar oddany odstapienie przyjete spodziewalam sie mega problemow ale na szczescie odbylo sie to bardzo gladko.Nie bojcie sie odstepowac od umowy mamy do tego prawo:)

Gość zegna28
Witam Moja mama dala sie wcignac w fotel.Teraz mam tzlko 3 dni zeby od tego odstpic Prosze o pomoc w napisaniu pisemka.Z gory dzieki.Sory za pismo ale cos mi sie y klawiatura stalo

Gość Głupia i naiwna
Na umowie kupna na odwrocie jest punkt który mówi co mamy mniej wiecej napisac.Ja napisałam tak Informuje Państwo iż odstepuje od umowy kupna nr xxx zawartej w dniu xxx .Decyzje swą uzasadniam tym iz otrzymany towar nie spełnia wymagan jakościowych. I radze to wysłac jeszcze dziś poleconym priorytetem życze odwagi mi to sie udało POZDRAWIAM

Gość zegna28
Dzięki za info.Napisałam pisemko nie tylko do Beck, ale też do banku ,mam nadzieję,że uda mi się to anulować.Napiszę później

Gość dario321
wyslac nalezy priorytetem poleconym za potwierdzeniem odbioru. termin to 10dni od daty zakupu i liczy sie dzien dostarczenia im listu z odstapieniem.

Gość uprzejmy
Drodzy Państwo. Kazdy z Was posiada jakas odpowiedzialnosc. Dziwi mnie jak dzieci moga miec do mamy czy babci pretensje bo zamowily sobie cos na prezentacji. Jesli otrzymacie rezygnacje to odpowiedzcie sobie na pytanie czy sami kupicie mamie czy babci taki fotel lub podobny w zamian za ten zrezygnowany ?? Proponuje albo trzymac babcie w domu za kratami i niech nie jezdzi na takie wycieczki albo wezcie sami je zawiezcie na wycieczke. Sami sobie za swoje pieniadze niczego nie kupicie ale od babki rente wezmiecie. I dlatego sama nic nie moze sobie kupic. Ciesze sie ze jestem sam bo dzieci zagranica a ja robie ze swoja emerytura co chce i moge sobie kupic taki fotel.

Gość Mądra po szkodzie
To sobie kupuj to chinskie gówno za duża kase i albo jestes taki ciemny albo pracujesz w beck-u

Gość dario321
pracuje w tym calym cyrku,na bank :-P nikt do nikogo nie ma pretensji,ze ktos cos kupil.chodzi o to,ze na tych wycieczkach wkreca sie ludziom totalny chlam i wierutne klamstwa...a gdy w domu ktos tym osobom uswiadomi lub sami dojdą do wniosku,ze to co kupili jest im tak naprawde zbedne to firmy pokroju BECK (a raczej ich pracownicy) uniemozliwiaja odstapienie od dokonanego zakupu i tutaj znowu stosuja rozmaite klamstwa. firmy owe moga sprzedawac ludzom kit,a ludzie moga odstapic od zakupu owego kitu-a wszystko zgodnie z obowiazujacym prawem. i takie sa fakty-nic dodac nic ujać. pozdro

Gość Oszukana!!!
Witam Moja Babcia tez nabrała się na ten ich tani chwyt marketingowy i zamowila sobie fotel!! Jednym słowem sa to oszusci klamcy i naciagacze. zapraszaja starszych ludzi zeby zrobic im wode z mozgu!!! Ale juz zaczelismy postepowac w tej sprawie fax wyslany telefon do firmy wykonany i jeszcze trzeba wyslac list! Jednym slowem banda OSZUSTOW I NACIAGACZY!!!!!!

Gość renikan
Witam wszystkich, wczoraj miała odbyć się wycieczka do huty szkła gospodarczego w Radomsku organizowana przez opisaną wyżej firmę, wycieczka odbyła się, a jakże:), ale zamiast do HSG to był pokaz fotela, odkurzaczy i innych tam... O mały włos i ja dałabym się naciągnąć na fotel ale na szczęście zadzwoniłam do męża i kazałam ich sprawdzić na internecie. Dzięki Bogu nic nie podpisałam. Na koniec zabrali nas do Kościoła w Gidlach hihi,ale jaja naprawdę,oszuści jakich mało.Człowiek nastawia się na zakup fajnego szkła a w zamian może kupić fotel haha... Pozdrawiam i ostrzegam innych

Gość zegna28
Witam ponownie Dzięki temu forum udało mi się odstąpić od umowy kupna fotela.Moja mama już dostała pismo potwierdzające rozwiązanie umowy. Fotel odesłała wczoraj mam nadzieję ,że odbiorą go i będzie po sprawie. Dobrze ,że ludzie o tym piszą tylko niestety większość starszych ludzi nie korzysta z internetu i nie ma ich kto ostrzec przed takimi oszustami. Pozdrawiam wszystkich:)

Gość jbj
Witam. U mnie sytuacja wygląda częściowo podobnie do Waszych. Tzn moja mama została częściowo naciągnieta na ów fotel. Posiada ona endoproteze tytanową i akurat chciała kupić coś do masowania. Jednak prowadzący pan wcisnął jej niezły kit - tylko nasz fotel nadaje się do wszystkich masażów - nawet przy endoprotezach. Matka zamówiła, fotel własnie przyszedł - jeszcze go nie poskręcałem a w instrukcji znalazłem przeciwskazania - endoprotezy metalowe... Normalnie chyba krew mnie zaleje. Orientuje się ktoś jak to faktycznie wygląda z takimi endoprotezami? Pozdrawiam

Gość dario321
no nie wolno,nawet w instrukcji uzywania to masz napisane...sam zauwazyles;-)

Gość Wycieczkowicz
LUDZIE CZYTAJCIE UMOWY !!! A PÓŹNIEJ MOŻECIE MASOWAĆ GŁOWY!

Gość Babka Halina
jestem babka Halina pojechalam na wycieczke z emerytami po 60 :) I zamowilam sobie fotel masujacy tylko ze on byl troche drogi wiec wzielam se go na raty . stracilam dla niego glowe . lecz po miesiacu fotel sie rozpadl i mam po fotelu i po emeryturze ;P naklaniam wszystkich polskich emerytow po 60 roku zycia do kupienia tego zlomu a bedziesz mial po emerytusze ;p twoja na wieki babka halina.

Gość symmamy
witam niestey tez moja mama dzis oznajmiła ze zakupiła fotel - myslałem ze zawału dostane jak powiedziała cene... no ale juz mniejsze o oto... Przebrnąłem przez cały ten temat ale moja sytuacja jest troszke inna a mianowicie fotel nie został wzięty na raty lecz za gotówke i trzeba kurierowi zapłacić cos koło 2700 więc jak zapłace za przesyłka a potem odstąpie od umowy to oni zwrócą całą kwotę ?? bardzo prosze o jak najszybszą odp bo paczka ma przyjsc 5.07 wiec pojutrze ps jezeli zwracają całość to trzeba im jakoś podać nr konta czy coś??

Gość obcy_qqqq
w ogole nie odbieraj paczki, Bedzie Cie gosc straszyl kosztami magazynowania itd 600zl, ale to jest kłamstwo Na umowie pisze o kosztach magazynowania, ale w przypadku nieuwzględnionej reklamacji Czyli: 1. NIe odbierasz paczki, mowisz kurierowi zeby odeslal spowrotem Ten kurier to jest jakas prywatna firma, albo bezposrednio od BECK, nawet sie gosc nie przedstawia, i bedzie Cie straszyl, zeby sie tylko pozbyc paczki 2. Wysyłasz papier odstąpienia od umowy poleconym, priorytetem, za potwierdzeniem odbioru To wszystko

Gość synmamy
paczka przyjęta i zapłacona ale jutro wysyłam odstąpienie, ale nie wiem jak oddadzą mi pieniądze?? czy mam w tym odstąpieniu napisać od razu nr konta ?? proszę o szybką pomoc!

Gość qweqweqwe
ja wyslalem im wczoraj paczke, i kilka dni wczesniej odstapienie, i na stronie DHLA "Odbiorca odmówił przyjęcia przesyłki" szlag mnie trafi 135zł za przesyłke

Gość qweqweqwe
ja wyslalem im wczoraj paczke, i kilka dni wczesniej odstapienie, i na stronie DHLA "Odbiorca odmówił przyjęcia przesyłki" szlag mnie trafi 135zł za przesyłke