Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bastka

fotel do masażu - czy ktoś ma ?

Polecane posty

Gość Cizenka
Firma naciagaczy? Oferuja wycieczki za smieszne pieniadze.. mozna sie z domu wyrac ze znajomymi. Wrocilam przedwczoraj z Niemiec. Dwa dni za 199zl. Hotel pierwsza klasa, Ramada..wyspa tropikalna, zwiedzanie Berlina. Na prezentacji nie zauwazylam zeby ktos kogos na cos naciagnal. Z Reszta osoby prowadzące byly mile, ludzie zainteresowani podchodzili sami do stolikow. a i nie kazdy wrącal z podpisana umowa. sasiadka zapytala o cene i wrocila, jakos jej nie naciagneli, mimo to ze jest starsza osoba. Bylo nawet sporo osob ktore mialy juz cos od firmy. Jeden pan dostal od prezentera zwrot kosztow wycieczki za to ze jest ich klientem. Nie rozumiem skad tyle zlych opinii. Ja napewno nie raz sie jeszcze wybiore.

Gość Cizenka
Firma naciagaczy? Oferuja wycieczki za smieszne pieniadze.. mozna sie z domu wyrac ze znajomymi. Wrocilam przedwczoraj z Niemiec. Dwa dni za 199zl. Hotel pierwsza klasa, Ramada..wyspa tropikalna, zwiedzanie Berlina. Na prezentacji nie zauwazylam zeby ktos kogos na cos naciagnal. Z Reszta osoby prowadzące byly mile, ludzie zainteresowani podchodzili sami do stolikow. a i nie kazdy wrącal z podpisana umowa. sasiadka zapytala o cene i wrocila, jakos jej nie naciagneli, mimo to ze jest starsza osoba. Bylo nawet sporo osob ktore mialy juz cos od firmy. Jeden pan dostal od prezentera zwrot kosztow wycieczki za to ze jest ich klientem. Nie rozumiem skad tyle zlych opinii. Ja napewno nie raz sie jeszcze wybiore.

Gość super..
Witam, też byłam w Niemczech na wyspie z Firmą Aven i było naprawdę bardzo ciekawie.. Wcześniej czytałam opinie na forum i z ciekawości się wybrałam i nie żałuje. Pan Michał prezenter bardzo ciekawie udzielał wykładu na temat kręgosłupa i innych chorób. Dużo ważnych dla mnie wiadomości uzyskałam. Ja sobie sprzętu nie zakupiłam z powodów osobistych i nikt mnie do niczego nie namawiał.. Więc też nie rozumiem tych zbędnych komentarzy.. Wycieczka super i wszyscy byli bardzo zadowoleni i wybieram się jeszcze raz.. Pozdrawiam

Gość super..
Witam, też byłam w Niemczech na wyspie z Firmą Aven i było naprawdę bardzo ciekawie.. Wcześniej czytałam opinie na forum i z ciekawości się wybrałam i nie żałuje. Pan Michał prezenter bardzo ciekawie udzielał wykładu na temat kręgosłupa i innych chorób. Dużo ważnych dla mnie wiadomości uzyskałam. Ja sobie sprzętu nie zakupiłam z powodów osobistych i nikt mnie do niczego nie namawiał.. Więc też nie rozumiem tych zbędnych komentarzy.. Wycieczka super i wszyscy byli bardzo zadowoleni i wybieram się jeszcze raz.. Pozdrawiam

Witam serdecznie...chciałabym przestrzec Was przed dokonywaniem zakupów jakichkolwiek produktów u sprzedawców na pokazach. Mechanizm jest prosty, owinięcie sobie wokół palca obecnej widowni i wciśnięcie za grube pieniądze tandety, wartej niejednokrotnie kilkadziesiąt razy mnie, niż za którą sprzedaje ją "prezenter". Faceci ci są ćwiczeni w mieszaniu ludziom w głowach (szczególnie starszym). Na prawdę wart sie zastanowić, a szczególnie przestrzec bliskich przed udawaniem się na takie wydarzenia. Zwroty zakupionych towarów są praktycznie każdorazowo niezwykle utrudniane przez takich sprzedawców. Poniżej filmik, który obrazuje jak to prezenter wprost okłamuje słuchaczy http://www.moj.reklamacyjny.pl/articles/18/sun-clinic-kto-chce-wydyma-na

Gość ksp
AVEN TRAVEL I BECK IMPERIAL - NACIĄGACZE I OSZUŚCI !!! nie wiem jak można być tak bezczelnym, zeby wrabiac tak ludzi! Poprostu nie mam słów, żeby wyrazić moją wściekłość. Mój dziadek wrócił właśniej z takiej wycieczki z Buska i oczywiscie wcisneli mu ten pieprz*** fotel! Jak teraz czytam te opinie i sobie mysle ile kłopotów będę miała z tym żeby to odwołać to juz mnie nerwy biorą !!! Najśmieszniejsze jest to, że po postach widać, że od dłluższego czasu sobie robią jaja z ludzi. Mój dziadek nawet nie dostał żadnej kopii umowy ani zadnego potwierdzenia! SZOK poprostu! Do telewizji i do gazet najlepiej podać to całe AVEN TRAVEL i BECK IMPERIAL, zeby im zrobili antyreklamę!!!!!!!!!!

Gość szkoda słow
szkoda slow... szkoda dziadka... szkoda wnuczki... czytam tez od pewnego czasu to co tu pisza. to dziadek jak jest glupi i nie ma swojego zdania i rozumu to niech teraz placi!!!! i niech nastepnym razem siedzi w domu jezeli nie umie sie zachowac... nikt nikomu nigdy nic nie wciskal a pisac sobie mozecie!!! debile!!!! tyle razy bylam i bylo fajnie... pozdrawiam wycieczkowiczy... tych normalnych!!!! a dziadek w domu siedziec!!!! a wnuczka nie strasz bo nie masz racji!!! zeganam zalosna rodzinke!!! jest to juz naprawde smieszne..

Gość gerardnowak
jednym słowem b.imperial to swołocz

Gość dudek1073
prawda jest taka że większość kupujących to osoby starsze.niestety w takiej sytuacji wieżą że inni też są uczciwi(a nie są) oczywiście młodzi też jeżdżą ale są na tyle rozgarnięci że nie dają się nabić w butelkę lub na tyle cwani że wiedzą o co w tym biega i z góry zakładają wycieczkę i wyżerkę za kilka zł.-zresztą sztuczny tłok też jest wskazany. moje doświadczenia z BECK IMPERIAL -tata wrócił z fotelem za 4tyś. (chińskie badziewie za 700 zł na allegro) na szczęście szybka i rzeczowa porada rzecznika praw konsumenta w Częstochowie (szczerze dziękuję) uchroniła nas przed kosztami.nie przyjęliśmy fotela i wymówiliśmy umowę listownie. mam pytanie do BECK IMPERIAL lub do osób które ich tak bronią - skoro firma działa zgodnie z prawem a ja zgodnie z prawem zrywam umowę(cyrograf) w ciągu 10 dni to czemu wasi kurierzy tak się wściekają kiedy odmawia się przyjęcia towaru ?moje wnioski w tej sprawie- przestrzec swoich znajomych i omijać toto szerokim łukiem.

Gość Barbara z Kielc
odpowiedź do pana/pani "szkoda słów" Naprawdę śmieszne to jest widzieć firmowego dostawcę z imperiala który czerwony ze wściekłości,wrzeszczy i tupie nóżkami bo musi wracać z powrotem z fotelem.Gdyby nie koszty zaliczki zamówiłabym sobie znów taki fotel i odmówiła przyjęcia bo widok jest przedni

Gość pokrzywdzona borzecin agata
mam fotel bedzie w telewizij reportsz agata gromala borzecin 405 32- 825 borzecin telefon 505381149 TO JEST BANK ZŁODZIEI FIRMA BECK AVEL ZLODZIEJE OSZUSICI gdzie policja organy sicigania

Gość Brygidae
czy ktoś boryka się nadal z tym problemem? moja mama podpisała umowe zakupy fotelu do masażu, płatność w ratach nie wiemy co teraz robić? nie odbierać przesyłki od kuriera i odstąpić pisemnie od umowy ze sprzedawcą a co z bankiem, na umowie od nich nie ma informacji, nazwy banku

Gość ags
"Bank" to prawdopodobnie ŻAGIEL (tak bylo w przypadku mojego dziadka i ciotki mojej kolezanki :/) trzeba tam zadzwonic i powiedziec jaka jest sytuacja. Oni powiedzą, że trzeba pisemnie odstąpić od umowy i podpowiedzą co trzeba dokładnie napisać. Do firmy beck imperial tez wyslalismy odstapienie umowy. Trzeba to wysłać listem poleconym ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU, wszystko najlepiej zrobic do 7 dni od podpisania umowy. I absolutnie pod zadnymi grozbami nie nalezy przyjmowac tego fotela od kuriera bo to bedzie oznaczalo ze umowa doszla do skutku. Mam nadzieje ze chociaz troche pomoglam. Pozdrawiam

Gość Brygidae
ags dzięki a powiedzcie mi czy samo odstąpienie od umowy kupna i nie odebranie fotelu jest wystarczające,,, czy wtedy nie dochodzi do skutku umowa z bankiem???

Gość Brygidae
obecnie firma to AVEN GROUP ul. Przwozowa 37 04-874 Warszawa czyli zmieniła nazwe?? bo adres chyba ten sam co Beck Imperial???

Gość jarix
@ags " wszystko najlepiej zrobic do 7 dni od podpisania umowy. I absolutnie pod zadnymi grozbami nie nalezy przyjmowac tego fotela od kuriera bo to bedzie oznaczalo ze umowa doszla do skutku. " a dokladnie to; mamy 10 dni od dnia podpisania umowy na to aby odstapienie dotarlo do sprzedawcy (chyba,ze na umowie nie ma o tym informacji to mamy 3 miesiace od dnia zakupu),towar mozemy przyjąć ale odeslac go trzeba na swoj koszt. pozdrawiam

Gość kawka mleczna
a jak mieliście z kurierem, faktycznie przyjechał w dzień zapisany na umowie? tj na drugi dzień od podpisania umowy, badź też w pierwszy dzień roboczy po podpisaniu umowy przydatny link!

Gość kawka mleczna
http://www.uokik.gov.pl/faq_umowy_zawierane_na_odleglosc.php#faq1255 czy ten artykuł jest aktualny? Zakup na raty oznacza, że mamy do czynienia z umową kredytu konsumenckiego. Odstąpienie przez konsumenta od umowy kupna towaru oznacza jednocześnie, że jest ono skuteczne także wobec umowy o kredyt konsumencki. Tak wynika z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 20 lipca 2001 r. o kredycie konsumenckim (DzU z 2001 r. nr 100, poz. 1081 z późn. zm.). W takim przypadku kredytodawca czyli oferujący raty zwraca niezwłocznie wszystkie poniesione przez konsumenta koszty związane z zawarciem umowy oprócz opłaty przygotowawczej oraz wydatków związanych z ustanowieniem ewentualnego zabezpieczenia spłat.

Gość tere fere bum
http://forum.gazeta.pl/forum/w,37412,96577109,96577109,Uwaga_na_Beck_Imperial.html http://expressilustrowany.pl/pranie-mozgu-w-uniejowie-patelnia-za-990-zl-fotel-za-13-600-zl,artykul.html?material_id=4e97df0efbaeddf049000000&4dffee6fb564da535d000000-strona=3&m4ce3e2767233c7ff52020000-komentarz-strona=1&m4ce3e2767233c7ff52020000-komentarz-sort=asc&4dffee9b16f1dafe45000000-strona=3&4ede02329a22dd174c010000-strona=2 „Zapraszamy na wycieczkę do Uniejowa, w cenie przejazd autokarem w obie strony, profesjonalny pokaz handlowy w miłej atmosferze, z możliwością zakupu sprzętów AGD, smaczny obiad, wejście do kompleksu basenowo-termalnego w Uniejowie, prezent dla każdego uczestnika, tylko teraz 23,90 zł taką ulotkę w swoich skrzynkach pocztowych codziennie znajdują dziesiątki mieszkańców Łodzi i okolic. Sprawdziliśmy, co tak naprawdę czeka na spragnionych wrażeń „turystów. Bilet i jednocześnie zaproszenie na wycieczkę do Uniejowa kosztuje 23,90 zł. Mieszkańcy Łodzi i okolic mogą znaleźć go w swoich skrzynkach pocztowych. fot. Paweł Łacheta 6.35 na pabianicki dworzec PKP podjeżdża autokar, w środku 38 osób (tylko czterech panów), średnia wieku 65. Opłaty zbiorę, gdy dojedziemy na miejsce informuje kierowca. Zanim dojedziemy, czeka nas prawie godzinny postój na stacji benzynowej w okolicach Szadku. Zaskoczeni wycieczkowicze snują się po pustym parkingu i dopytują, kiedy będziemy na miejscu. Produkty reklamowane podczas prezentacji: fotel masujący (cena 13.600 zł), podnóżek masujący (1440 zł), turbogrill (1990 zł), odkurzacz (1890 zł). fot. Agnieszka Gospodarczyk Dopiero o godz. 9 zajeżdżamy przed gościniec na obrzeżach Uniejowa. Kierowca zbiera opłaty cena biletu wynosi 23,90 zł, ale mężczyzna, nikogo nie pytając o zgodę, zaokrągla do 24 zł (prowadzący prezentację wytłumaczył nam później, że fajnemu kierowcy należy się napiwek, bo zbiera na... wczasy w Turcji). „Profesjonalna prezentacja handlowa odbywa się w sali weselnej. Z głośników sączy się hit disco polo. fot. Agnieszka Gospodarczyk Siadamy przy długich stołach nakrytych obrusami, pod sufitem białe girlandy, w kącie dekoracja ze sztucznych warzyw. Przed nami rzęsiście oświetlony stół, a na nim patelnia. Obok stoi tajemniczy przedmiot nakryty złotą tkaniną. Możemy napić się herbaty i kawy filiżanka kosztuje jednak 2 zł. Na środku sali prezenter Sebastian (włosy na żel, buty na wysoki połysk) oraz jego pomocnice Ela i Dagmara. Prezenter Sebastian w akcji sypie dwuznacznymi dowcipami jak z rękawa, uśmiech nie schodzi mu z twarzy i jednocześnie terkocze jak katarynka. fot. Agnieszka Gospodarczyk Uśmiech nie schodzi mu z twarzy, żywo gestykuluje, zalewa nas potokiem słów, sypie dwuznacznymi dowcipami, np. „chcecie zobaczyć mojego sprzęta?. Gdy jednej z kobiet dzwoni komórka, zabiera jej telefon... wyłącza i dopiero wtedy oddaje. Starsze panie są jednak zachwycone taki młody, a takie ma gadane szepcą. Jego zniecierpliwione koleżanki nie robią już tak dobrego wrażenia nerwowo nas strofują „No ciszej, cisza ma być!. W przerwie prezentacji można było z bliska przyjrzeć się odkurzaczowi. fot. Agnieszka Gospodarczyk Oznajmiają, że nie wolno robić zdjęć, nagrywać ani niczego zapisywać. Chodzi o wyższe aspekty prawne mętnie tłumaczą. Prezenter wychodzi z siebie reklamuje, demonstruje, zachwala. Najpierw patelnię elektryczną z powłoką tytanowo-krzemową (teflon powoduje nowotwory zapewnia) w cenie 990 zł, potem turbogrill za jedyne 1990 zł i odkurzacz, który umie trzepać dywany, za 1890 zł. Dla szczęśliwców ma tzw. asygnaty, czyli żółte kartki. Ci mogą kupić zestaw: patelnię, grill, odkurzacz za zaledwie 1990 zł, ale tylko dziś, tylko tu i teraz. Kilka osób zgłasza się. Pomocnice Sebastiana zapraszają do osobnych stolików, tam namawiają do podpisania umowy (płatność będzie rozłożona na raty). Czas na hit. Złota zasłona ląduje na podłodze, a naszym oczom ukazuje się fotel masujący. „Leczy prawie wszystkie schorzenia, od zaparcia po depresję. Za 1440 zł można dokupić podnóżek. Lekarze nie zawsze potrafią pomóc mówi Sebastian i pokazuje bliznę na głowie. Gdyby nie znajomy, nie byłoby mnie tu dzisiaj. Nie każdy ma tyle szczęścia co ja, trzeba dbać o zdrowie. Inwestycja w fotel na pewno się zwróci... Jednak cena tego „cudu 13.600 zł wywołuje jęk zawodu na sali. Mamy ofertę specjalną dofinansowanie z Unii Europejskiej, wywalczyli je dla was nasi prawnicy uspokaja Sebastian. Rozdaje losy i obiecuje, że ten, kto będzie miał fart, dostanie certyfikat „Ambasadora Zdrowia 2011, czyli dyplom z rysunkiem różyczki stworzonej, jak zapewnia, przez... bezręką i beznogą dziewczynkę z Czech, a za zestaw (fotel, podnóżek, turbogrill, odkurzacz) zapłaci tylko 3590 złotych. Szczęście w losowaniu ma... ponad połowa wycieczki. Ela i Dagmara zapraszają do podpisania umowy. Mina im rzednie, gdy większość „ambasadorów rezygnuje z zakupu. To niepoważne fukają, zabierając dyplomy z różyczką. Atmosfera robi się nieprzyjemna. Dochodzi godz. 15, na stół wjeżdża obiad, na sali panuje cisza. Pani Anna podpisała umowę na zakup jednego z zestawów, ale chce zrezygnować (może ją rozwiązać w ciągu 10 dni). Pomocnica prezentera jest wściekła. To niemożliwe krzyczy. Nie wsiądzie pani do autokaru, chce pani piechotą wracać do Pabianic?!

Gość Brygidae
sprawa załatwiona! Polecam kontakt Rzecznikiem Praw Konsumentów Pozdrawiam

Gość agrios
witam chciałbym się dowiedzieć jak dokładnie pisaliście "odstąpienie od umowy" ponieważ moja mama zakupiła teki fotel ,i ma go dostarczyć dzisiaj kurier . pytam ponieważ na każdym wzorze piszą żeby odesłać towar a jeśli nie przyjmę od kuriera tego fotela to co trzeba napisać? czy oni nie będą mówili ze towar został wysłany i czy nie będą chcieli jego zwrotu?

Gość Ernest-Rzeszów
Byłem razem z żona z firma Aven w Paryżu, za ta cenę było naprawdę super.. Wczoraj zapisalismy sie na 5 dniowa wycieczkę po Europie.. Naprawdę za grosze! Austria, Czechy, Węgry! Polecam! Jak dotychczas na spotkaniach spotykam profesjonalnych prezenterow, wszystko odbywało sie bez zastrzeżeń. Chyba trzeba mieć po prostu trochę szczęścia. :) Naprawde, polecam ta firmę.

Gość ewikonka99
Moja mama z koleżanką pojechały na wycieczkę do Kałkowej. Wcześniej jeździła na takie imorezy , chodziła na pokazy, ale na szczęście nigdy nic nie kupiła Sama ja namawiałam na tę wycieczkę, tylko 23 zł , zwiedzi Sanktuarium, i zje obiad, przy okazji wysłucha prezentacji. Po zwiedzeniu "świętego miejsca" wyprano mózg "zarówno mojej Mamie jak i koleżance. Zakupiła po okazyjnej cenie (różnica była dofinansowana przez Unię Europejską) odkurzacz,( w Kauflandzie za 199 zł) drugi gratis jakieś na parę dziadostwo (w Biedronce 50 zł kosztuje) i zupełnie gratis patelnia elektryczna -można w niej pizzę np zrobić np, Całość za jedyne 1999. zł Mama podpisałam "wstępną: umowę towar miał być dostarczony dnia następnego przez kuriera, który wszystko wyjaśni co i jak, oczywiście można bez problemu zrezygnować z zakupu. Na szczęście Mama po powrocie szczęśliwa z wycieczki pochwałila się zakupem......dobrze, że jest interne, weszłam, pogrzebałam i się przeraziłam,,,,,,dnia następnego byłam już u rzecznika konsumenta, który zabronił odbierać cokolwiek . Kurier był bardzo agresywny, okazało się, że in blanco Mama podpisała umowę kredytową (w jakim Banku się nie dowiedziałam, na infolinii też tajmnica). Mama otrzymała jedynie umowę kupna dosłownie na kolanie pisaną nabazgraną i nieczytelną (ale jak powiedział rzecznik...z mocą prawną. Dzięki niemu już odstąpiłam od umowy, pomogłam również koleżance mamy, z banku zapewne też przyjdzie, więc mam już gotowe pismo przygotowane. Prawnie w ciągu 10 dni można odsptąpić od umowy, ale w przypadku tej sekty jest to trudne, bo normalnie zastraszają bezbronnych emerytów. Lichwiarskie odstetki, po spłaceniu 36 rat odkurzacz kosztowałby 2800 zł. Gdyby jeszcze ten sprzęt był wart tych pieniędzy, ale oni wciskają towar wart najwyżej 300 zł Chętnie odpiszę i prześlę wzory pism ewikonka@interia.pl

Gość darko1
wciśnijcie ten link i zobaczycie co to jest ten fotel do masażu .zwykłe oszustwo tej firmy BECK.

Gość yoemi
Drodzy Państwo ja również zakupiłam produkty w tej firmie tj. odkurzacz, myjke, przyrząd do opiekania mięs z większoci tych rzeczy jestem zadowolona i uzywam ich od dwóch lat. Koszty fakt są dosć wysokie ale czy ktokolwiek czytał umowę. Drodzy Państwo ta wysoka dopłata to prowizja dla banku. Spłaciłam wczesniej zakupiony towar i otrzymałam częsć kosztów bankowych jako zwrot. Jesli nie mozecie sami sobie poradzic z ta firma polecam udanie sie do rzecznika praw konsumenta

Gość Stanisława z Wodzsławia Śląski
Otrzymałam list polecony a w nim aneks do umowy sprzedaży z 2011.04.roku i o co chodzi a no oto że to nie jest aneks tylko nowa umowa.Aneks miałam podpisać i odesłać,umowa byłaby datowana na05.11.2012 list dostałam 14.12.2012(polecony) od umowy można ustąpić do 14-nastu dni,Jawne oszustwo.Aneks składa się z 15-nastu punktów co musi kupujący niema nic co musi sprzedający,niwiadomo o jaki towar chodzi.Radzę wszystkim którzy otrzymali podobne listy nie podpisywać i nie odsyłać.

Witam, też dostaliśmy taki aneks do umowy sprzedaży. Z tego co znalazłem w internecie jest to związane z decyzją UOKiK, który nakazał im zmiany w treściach umów. Załączam link do decyzji UOKiK: http://decyzje.uokik.gov.pl/dec_prez.nsf/xsp/.ibmmodres/domino/OpenAttachment/dec_prez.nsf/0910425488693E1BC1257A800050AB25/Body/R%C5%81O_40_2012%20z%20dnia%2029.06.pdf Wystarczy to dokładnie przeczytać, zmiany który nakazał Urząd są wytłuszczone w aneksie grubszą czcionką. Ponadto: cyt. ,,- zawieranie umów z konsumentami na podstawie zmienionych wzorców umów, - skierowanie aneksów do zawartych umów z konsumentami, - odbieranie zwróconych artykułów przesyłanych przez konsumentów w związku z odstąpieniem od umowy sprzedaży nadanych przed upływem terminu na odstąpienie od umowy sprzedaży, bez względu na wcześniejsze otrzymanie pisemnego oświadczenia o odstąpieniu od umowy sprzedaży" Dalej wyczytałem, że firma będzie zobowiązana do złożenia informacji na temat tego ile osób dostało taki aneks (str 7 i 8 decyzji UOKiK), dlatego chcą aby im to odesłać bo będą mieli dowód na to, że klient otrzymał i zapoznał się z informacyjnymi zmianami w umowie.

Gość roladinia
moja mama już trzy krotnie coś kupiła , a ja za każdym razem zrywam umowę w terminie wymagalnym , a sprzęt na koszt mamy wysyłam pocztą z powrotem , tak to już jest z naszymi starszymi co chwilę cię w coś pakują a potem szukają ratunku :)

Gość Oszukani przez Aven Group
Moja mama zakupiła fotel do masażu i inne rzeczy od nich na wycieczce za kosmiczne pieniądze. Udało zwrócić się im przedmioty, przyjęli zgodnie z procedurą i przepisami prawa. Wystawili nawet zaświadczenie o przyjęciu tych rzeczy, ale NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY WPŁACONYCH JAKO ZALICZKA. TERMIN DAWNO ZOSTAŁ PRZEKROCZONY. Przez telefon zbywają i obiecują. UWAGA na nie uczciwe działanie firmy najlepiej nie mieć z nimi do czynienia.