Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RUMBBA1

PROSZĘ O RADĘ COŚ NIE TAK Z MOIM OKRESEM

Polecane posty

Gość RUMBBA1

Hej mam 17 lat i nie bardzo mam kogo się poradzic ( jestem dzieckiem z tak zwanego dobrego domu ,gdzie sex to temat tabu ) wspólozyję z moim chlopakiem i się zabezpieczamy ,okres mam juz regularny od paru lat .Aż tu nagle ostatni raz pojawil się 9 sierpnia :( i nie mam go aż do dzisiaj 7 pazdziernika robilam test ciążowy i wynik wskazywal ze nie ma ciązy ,8 pazdziernika kochalam się z przemkiem i okres i zaraz po stosunku okres się pojawil ale tylko na jeden dzień i raczej cięszko to nazwać plamieniem .Bardzo boję się co mi jest nie mam zkim o tym pogadać jestem chora od 2 tygodni na jakas wirusowa infekcję i juz sama niewiem co mam myslec o tym wszystkim i jeszcze sikam co chwilę BLAGAM PORADZCIE CO ROBIĆ

Gość RUMBBA1
NIKT MI NIE PORADZI :(:(:(

Idź do lekarza, ciąża to nie jedyna przyczyna ew. braku okresu - przyczyn może być mrowie ale od tego jest lekarz.

Gość RUMBBA1
umówiłam się do lekarza ale dopiero na przyszly czwartek:( napiszcie proszę co moze jeszcze oznaczac taki dlugi brak okresu( chodzi mi o choroby) ngLka - BARDZO DZIĘKUJĘ ZE OTPISAŁAŚ BUZIAKI:)

Przyczyn, jak pisałam - moe być mrowie. nie tarczy miejsca na wymienianie. Najbardziej prawdopodobne jednak, że choroba wpłynęła na twój cykl. To się stosunkowo często zdarza, do czwartku wytrzymasz :-)

Gość RUMBBA1
DZięki bo pogadac nie bardzo mam z kim bo moja mama robi się czerwona kiedy rozmawia sie na drazliwe tematy tak to jest jak jest się poznym dzieckiem swoich rodzicow mi tez sie wydaje ze moze to byc przez chorobę ale za chorowalam w pazdzierniku ,a okresu nie mialam juz we wrzesniu ale myslalam ze to moze ze zmiany klimatu bo pierwsze poltora tygodnia spedzilam nad morzem a potem bylam juz w lodzi pozdrawiam PS> czwartek będzie mi się tak dluzyl ...:)

Gość lauralauralaura
wydaje mi się ze okres mozesz miec faktycznie opózniony z powodu choroby i ta niewielka zmiana klimatu może miec wplyw tez ,ale powinnas jeszcze raz zrobić test bo czasem wychodzi blędnie jesli jest robiony tuz przed data spodziewanej miesiaczki i bardzo dobrze ze idziesz do gina. I kochana mniej stresu bo to też moze miec wplyw na brak twojej miesiaczki

Gość llll
idz szybko do lekarza bo moze to coś z jajnikami

Gość POPIOLKA ROZPALONA
JA BYM NA TWOIM MIEJSCU ZROBILA JESZCZE RAZ TEST ,JA MIALAM TAK SAMO PRZE DATĄ @ POKAZAL MI ŻE NIE JESTEM , A PO PARU DNIACH WYSZLO ZE BĘDĘ MAMA ,POTWIERDZILO TO BADANIE KRWI :) POZDRAWIAM I GŁOWA DO GORY :)

Gość Rumba11
dzieki wszystkim ja nadal w napięciu ,chyba faktycznie zrobie jeszcze raz test:)

Gość dziecko z dobrego domu
nie współzyje z chłopakiem w wiekmu 17 lat

Gość ujkkknmyu
Rumba 11--> masz jakieś objawy nadchodzącej miesiączki?

Gość agusia19
hej dziewczyny wlasnie dzis mam dobry dzien bo dostalam krwawienie w 5dniu przerwy czyli wiadoma sprawa ze przez 5dni mialam rozne wersje spoznienie krwawienia:-) no ale czy to jest normalne ze pierwsze 2opakowania mialam regularnie w 3 jak zaczelam wspolzyc z partnerem dostalam 4dnia a przy 4opakowaniu teraz w 5. czy tak musi byc? i dlaczego mam ciemna krew bordo itp. i czy jesli dostalam te krwawienie to znaczy ze nie jestem w ciazy bo to niby sztuczne krwawienie. sama juz sie gubie. :-)

Gość Załamana71
Mam bardzo wielki problem. Z tego co czytałam to dziewczyną spóźniają się okresy po kilka dni, po tydzień czy po dwa. Zazwyczaj mój cykl trwa 28, ale czasem o tydzień się przesuwa. Jednak tym razem jest bardzo źle. Okres miałam dostać 21.09, a dzisiaj już mamy 21.10...to już 30 dni. Nie uprawiałam seksu. Więc raczej ciąża odpada. Mam też obseje na punkcie tego, że kiedyś gdzieś niechcący usiadłam na desce klozetowej i tam są plemniki. Wszyscy mi mówią, że to raczej niemożliwe, ale teraz mam w głowie różne myśli :( Przed 21.09 byłam w Bułgarii, czyli zmieniłam klimat i to może też wpłynęło na to. Ostatnio byłam też na imprezie i cały czas tańczyłam, czyli wysiłek. Mam również nadwage i to może być główny problem. Mama nakłania mnie żeby poszła do ginekologa, ale się troche boje i czekam cierpliwie. Czy to jest normalne? Błagam o szybka odpowiedź, bo bardzo się martwie !!!

Gość Rummba11
Witam nic sie nie mart mi tez sie spoznia i po mimo obaw i strachu idę do gina w czwartek mozemy sie razem wspierac na tym topiku Zalamana71 A co do opini " dziecko z dobrego domu "- to nie stracilam dziewictwa w wieku 10 lat ,a to ze pytam - no cóż kto pyta nie blądzi a swoje argumęty zachowaj dla siebie i czytaj uwaznie co oznacza moje okreslenie z dobrego domu ( opisywalam tu moich rodzicow)

Zalamana______koniecznie idz do lekarza, zaburzenie cyklu nie jest normalna sprawa, idz i sprawdz swoje jajniki, spozniajacy sie okres, a raczej cykl powyzje 40dni moze swiadczyc o zaburzeniach hormonalnych, nie czekaj, tylko idz do lekarza

Gość Załamana71
Dziękuje wam dziewczyny :) Do ginekologa napewno się wybiore, ale poczekam jeszcze z tydzień. Może coś jednak poleci ;) Pomimo, że nie współżyłam i tak ciągle mi się wydaje, że jestem w ciąży. Mam większy brzuch, piersi mam o wiele większe i bardzo się tym wszystkim denerwuje :(