Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicunia29

od czego zalezy u męzczyzny ilosc odbywanych stosunkow pod rzad

Polecane posty

Gość kicunia29

chcialbym sie dowiedziec i porozmawiac z dziewczynami lub kobietami na temat ich pozycia seksualnego ...czy macie mozliwosc kochania sie ze swoim wybrankiem kilka razy z rzzedu? nie jest on po pierwszym wytrysku wrazliwy i ile musi on poczekac na regeneracje? z gory dzieki za odpowiedzi

Gość ja juz jestem w pracy
moj facet moze sie kochac kilka razy pod rzad i tez niedawno go pytalam o to czy po jednym wytrusku ma jeszcze "sily " i odpowiedzial ze "TAK bo strasznie lubi to co robi" :-)

Gość kicunia29
a to Ci szczerze zazdroszcze.... moj facet potrzebuje regeneracji po pierwszym razie jest razczej on krotki i ja nie zdaze sie nieraz zaspokoic!drugi raz ma po jakiejs godzince, czy to normalne?

Gość nie pachnie wogole
moj tez musi dopoczac troche. nie wasi faceci biorą cynk.

Od znajomości polszczyzny przez partnerkę. Jeśli zna słabo to facet może kilka razy pod rząd. Natomiast jeśli umie mówić poprawnie po polsku to kilka razy z rzędu :o

Gość rządu do tego nie mieszajcie

Gość to ja ma chyba ogiera
bo moj moze do 5,6 wytryskow w czasie jednego stosunku bez wyjmowania penisa:)no i sa ta jakies 2,3 godzinki no ale to rzadkoac u facetow niestety..

Gość do bywalca1
kotuś, wiem, że pewnie chciałeś błysnąć, ale w tym przypadku nie "UMIE" tylko "POTRAFI";)

Gość do bywalca1
a czy ja mówię, że to nie są synonimy?;) żądasz zachowania przez innych poprawnej polszczyzny? zachowaj ją sam;)

Gość nowicjusz x 999
orgazm męski nieodlącznie związany jest z ejakulacją/wytryskiem nasienia. U młodego, zdrowego mężczyzny 20-30lat ilość orgazmów w ciągu 12h może sięgnąć 11. Z wiekiem, czas regeneracji nasienia wydłuża się, by wreszcie w starszym wieku wydłużyć się w nieskończoność. Korzystne to jest dla kobiet wymagających długiego czasu stymulacji łechtaczki. Taki mężczyzna może wyzwolić u atrakcyjnej kobiety 4 orgazmy pod rząd, i to jest super dla kobiet, ale tragedią dla mężczyzny, gdyż sam nie może osiągnąć rozkosz/orgazm/wytrysk nasienia. Taki seks to jak jak lizanie cukierka przez szybę, oczywiście dla mężczyzny. Ilość wytrysków nasienia, czyli szybkość regeneracji nasienia uzależnione jest od wieku, zdrowia psycho-fizycznego, a zdrowie psycho-fizyczne od prawidłowego odżywiania, odpoczynku, treningu rekreacyjnego, higieny w pełnym tego słowa znaczeniu( sen 8h, eliminacja używek typu nikotyna, alkohol, narkotyki etc. )

Gość nowicjusz x 999
wszelkie dane jak dbać o zdrowie psycho-fizyczne, by osiągnąć satysfakconujące życie seksualne znajdziecie na: www.vademecum.zdrowia.prv.pl