Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mogę znaleść żony

Kobiety mają dzisiaj za dużo partnerów seks. na koncie - żony nie można znaleść!

Polecane posty

Gość do Nie mogę znaleść żony
dobra :P do tej piaskownicy na rogu ulicy :p tylko musimy uważać na bande żłobkowych łobuzów żeby nas łopatkami nie.............

Gość fanka.......
Ok.........idźcie lasem.........we wsi Moskal stoi;);):D :D

Gość fanka.......
Do NWA.jaką 17-kę..przeciez to facet w średnim wieku............. to prokurator chyba by sie zainteresował;)

jasne że stoi :) tylko wiaderka na piasek nie zapomnij :D

fanka....... ................już nie przesadzaj ja powiem ci tak ja niewidzę óżnicy między 17 a 22 latką a czy ty jak idziesz ulicą to wyczujesz ile facet co ci się podoba ma lat

fanka... ja koncze bo już dawno po dobranocce :D bużka do jutra 😘

Gość fanka.......
No to do jutra...................bądź czujna/y duża buźka:):):)

ehh.. ja tez mam ten sam problem tylko ze jestem kobieta .. faceci to tacy dymacze ja nie chce takiego ktory bedzie mial doswiadczenie z 20 -toma tylko ze 2 no 3 , ale tez mam problem ze soba ze wez tak szukaj odpowiedniego partnera .. a moze ci sie nie udac wiele razy i co moze teraz tak mysle bo zawod milosny przezywam z moja 1 miloscia ktora myslalam bedzie i bedzie trwala z reszta z mojej strony trwa a z jego on jeszcze nie dorosl ..;/ i wez tu badz czlowieku normalnym .. ehh.. faceci sa dziwni a wlasnie taki co mial klientek tysiac pozniej trafi na 1 z ktora tylko bedzie zakochany i wszystko milosc do konca zycia a ty starasz sie byc porzadna i huk .. ale bynajmniej jak od razu sie nie zgodzisz na seks to zobaczysz ile facet jest wart i tyle..

Gość do dPy
ja tam jestem bez doswiadczenia i nie moge znalezc faceta, kazdy chce tylko sobie pobzykac niezobowiazujaco! :O

Gość a ty co-do ołtarza byś pierwej
chciała ??? :O to nie wiesz dziecko 😠 że w życiu liczy się pała ? :!!! :D

Już jestem moje kochane fanki

Właśnie wpuściłem sobie do odbytu szerszenia. Ale bzyczy.:D

Gość do wrrrrryyyyy
21:20 wrrrrryyyyy sorrry ale jeśli szukasz ładnej, inteligentnej i w dodatku kobiecej i ciepłej to nie masz szans, już nie jesteśmy dziewicami od dawna! Za dużo pokus w życiu nas spotyka żebyśmy rezygnowały z tak fajnej rzeczy jak sex, czemu kobieta ma sobie odmawiać przyjemności!!?? pozdrawiam p.s. chyba że lubisz takie 12,13 letnie dziewczynki... 21:21 wrrrrryyyyy a po za tym dobra żona to taka która nie zdradza, jest wierna , dobra , ciepła TU I TERAZ a nie co robiła 2-3 lata temu! a jak mialo jak pol miasta? albo uprawiala seks za kase i zdradzala? szmata zawsze bedzie szmata, a z tym, ze nie jestescie dziewicami juz od dawana to no comment. tak, fajna dziewczyna traci cnote po pijaku w wieku 15 lat. dla mnie to nie jest fajna dziewczyna. ale ty pewnie myslisz, ze glupia pinda co sie pierdolila juz jako nieletnia nastolatka to marzenie kazdego faceta :(

Gość do wrrrrryyyyy
a odmawiac sobie przygodnego seksu i innego puszczania sie, wielu partnerow itp. kobieta ma po to zeby maz mial porzadna zone, z ktorej moglby byc dumny, ze sie nie puszczala za malolata i nie byla mloda dziwka. myslisz, ze wszyscy marza o dziewczynach co mialy wielu facetow i seks traktowaly jak zabawe z kumplami dla czystej przyejmnoci. a ja takiej dziwki nie chce, co sie puszczala dla zabawy!

Gość do wrrrrryyyyy
Ja kocham się tylko z miłości. Nie moja wina, że co dyskoteka to nowe uczucie:)

Gość buła
jestem kobietą której szukasz lecz juz zajętą