Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość Magdalena-Wawa

Mam 25 lat.Jestem szczupłą zadbaną blondynką,chodzę na solarium,siłownię. Każdy facet się za mną ogląda,studiuję również medycynę.Znam swoją wartość ale i potrafię być skromna.Jestem duszą towarzystwa,mam wielu przyjaciół. Pracuję na codzień .ale mam również inną pracę. Jestem ..dziewczyną do towarzystwa. Nie, nie stoję na A4 i nie macham ręką.Należę do ekskluzywnej akgencji w której 25 pań. Każdy klient jest przeważnie biznesmenem w delegacji.. Jeżeli klient mi nie odpowiada- po prostu odmawiam. Dostaję spore pieniądze za to (4o % idzie do agencji ) Często jestem obdarowywana prezentami .. dodatkami znanych projektantów D&G, Chanel , Dior . . . elegancko ubrana, modne rzeczy,drogi perfumy. . . to wszystko należy do mnie. Wiele z was zastanawia się po co to pisze. Może dlatego by dowiedzieć się czy są również tutaj dziewczyny które pracowały/bądź pracują jako panie do towarzystwa. I czy łatwo było wam zerwać z tym wszystkim? Czy partner zna prawdę.. ?

Gość i katai poszła sobie
gdzie studiujesz i na którym roku ,może się znamy:o

Gość Magdalena-Wawa
Nie będę ujawniać takowych informacji. Chyba sama powinnaś wiedzieć dlaczego. Jakoś nie zależy mi na rozgłosie.

Gość janeczka z miasteczka
Mam znajomego co lubi sobie chodzic na dziwki. Moze cie zna.

Gość Magdalena-Wawa
zazdrościsz.

Gość Magdalena-Wawa
Dlaczego dwa życia? to ,że po studiach mam swoją 'prace' oznacza,że mam dwa życia? śmieszne :)

Gość SORY ALE JA NIE KUMAM
niekupisz wszystkiego :O

Gość głupia prowokacjaaaaaaa

haha kto tu sfrustrowany? Ja mam szczesliwie poukladane zycie i nie musze dawac tylka za pare dodatkowych groszy. Wolalabym chyba umrzec niz wykonywac taki zawod.

Gość i katai poszła sobie
szkoda,nie kojarzę żadnej opalonej blondyny🖐️

Gość Zdegusciak
TO, ZE NIKT Z TWOICH ZNAJOMYCH NIE WIE O TWOJEJ PRACY... DLATEGO MASZ DWA ZYCIA... NA UCZELNI FAJNA, TOWARZYSKA LASKA... PO ZAJECIACH.. PANNA DO TOWARZYSTWA...

Gość swiat jest maly
teraz nie widzisz problemu bo masz kase ale ktory facet bedzie chcial miec taka zone .. oczywiscie moze sie nie dowiedziec nigdy ... ale ja bym takiej nie pewnosci nie wytrzymala , pomysl jestes mezatka macie dzieci a tu na imprezie jakis facet mowi do ciebie po imieniu lapie za tylek i daje kase i co robi twoj maz zabiera dziecko i odbiera ci prawa rodzicielskie ... np swiat jest maly !!!!!

Parę dodatkowych groszy? Dziewczyno ja mam miesięcznie jakby nie było ok 25 tys :) także nie opowiadaj głupot,że to sa grosze :) bo moge mieć luksus na który Ty sobie nigdy nie pozwolisz:)

Gość oja-t
Sfrustrowana to jest tu autorka. A tacy bogaci biznesmeni to sie smieja tylko z takich szmat. Przychodzi sobie taki jeden bogacz do agencji i za forse moze brac kazda panne.

Jeżeli z tego zrezygnuję to wyprowadzę się z tego miasta. Zresztą moi rodzice mieszkają w Berlinie i mam w planach tam się przeprowadzić .. { i nie pracować tak jak robię to teraz :) } także nie obawiam się.

Gość ChwilaUlotna
nie dziwka a kto??No racja pani do towazystwa lepiej brzmi:P sluchaj moze ja i rozumiem ale z tego wynika ze jestes materialistka i pazerna na kase:) hmm w sumnienic zlego dac dupy za ciuchy i kase;p ale po co??;/ Nie mozesz sobie normalnie zyc i znalesc normalna prace??;/ Jeszcze sie zdziwisz jak jakis Towj "prawdziwy, staly partner" Cie oleje i nie bedzie w stanie Ci zafac jak sie dowie;/ swiat schodzi na psy...

Gość blond moments
wiesz co,powiem ci,ze z jednej strony cie podziwiam,a z drugiej wspolczuje.podziwiam dlatego,ze potrafisz zyc w zaklamaniu i przekonujac siebie i innych tu na kafe,ze masz swietne zycie,a nie chcesz sie ujawnic,chyba nie jest tak rozowo,co?a z wspolczuje ci,bo bedziesz zyc w zaklamaniu do konca zycia.uroda przeminie,nikt cie juz nie bedzie obdarowywal prezentami i placil za twoje uslugi.. i nie zazdroszcze ci,bo mnie stac na luksusowe rzeczy :P 🖐️

Gość mozesz miec problem
Tutaj raczej nie znajdziesz kobiet zatrudnionych w handlu.

Gość ka jo je
Magdalena... tak piszesz jakbyś była naprawdę dumna z tego co robisz i się chełpisz, że stać Cię na szmatki od D&G, tylko chce Cię uswiadomić, iż niektore kobiety też to mają i to za prawdziwą pracę,a nie za dawanie dupy

Ja wole miec mniej forsy (choc ekonomicznie dobrze mi sie wiedzie) ale za to w porzadku sumienie. I sex kojarzy mi sie z miloscia do mego kochanego a nie dawaniem tylka jakiemus biznesowi bo akurat mu sie zachcialo wiec za forse ty mu spelniasz zachcianki erotyczne. Dla mnie to kurwielstwo pierwszej kategorii.

Gość Zdegusciak
CHYBA W PGPLE SIEBIE W TAKIM RAZIE NIE SZANUJESZ SKORO ZA PIENIADZE MOZESZ SPRZEDAC DUPE KAZDEMU KTO WEJDZIE DO TEJ AGENCJI I O TO POPROSI :O W ZYCIU NIE CHCIALBYM MIEC DO CZYNIENIA Z TAKA LASKA , KTORA NIE WIE CO TO JEST SZACUNEK DLA WLASNEJ SIEBIE , KTORA NIE MA SZACUNKU DLA WLASNEGO CIALA... :O BLEEEEEE.... :O SUKA DO KUPIENIA :O

Gość ale sobie zycie wybrala ...
ale sobie zycie wybrala ... i do tego nie ma przyjaciol zal mi cie samotna z taka kasa ... tutaj to forum cie nie zaakceptuje , juz wiesz jaka czeka cie porazka zyciowa , nawet faceta nie mozesz miec no bo jak z takim zawodem ...

Gość jestem niska i drobna
no i wszyscy linczują dziewczynę, a ja ją podziwiam w skrycie za odwagę, serio!