Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magdalena-Wawa

Dziwka?

Polecane posty

Gość kiepska prowokacja
no właśnie nie da się być z palantem który zakochał się bo dorze mu ogbciągnęłąś - jemu się wydaje, że kocha ty uważasz że tylko jesteś w pracy :P gorzej będzie gdy się zakochasz a ukochany powie - spadaj dziiwko :P

Niech sobie mówią co chcą. Zresztą nie zamierzam wymieniać zdań z osobą o tak niskim poziomie. Po Twoich wypowiedziach sądzę iż nie masz zbyt wysokiego IQ..

Jesli bedziesz od razu facetowi sie przyznawała, ze bylas dzivką, to raczej za szybko nikogo nie znajdziesz... pewne prawdy lepiej zachowac dla siebie

Gość kiepska prowokacja
ale o co Ci chodzi jacy oni -? :O

Wiesz co raczej nie podchodzę do faceta i nie mówię \' Cześć jestem Magda co u Ciebie? Wiesz ja mam zaraz klienta .. \'\' Zastanów się. Zresztą póki co każdy facet od razu wiedział kim jestem. Np był bratem koleżanki,która wie co robię. Zresztą nie szukam miłości i już.

nie ma zanczenia, czy mowisz od razu, czy po pol roku - 95% facetow po takim wyznaniu skapituluje od razu

To sądzisz,że powinnam ro ukrywać? Na pewno nie. Zresztą mówię Ci. . . dotychczas każdy wiedział co nie co . . . A ja nie będę nikogo oszukiwać.

Gość kiepska prowokacja
I czy łatwo było wam zerwać z tym wszystkim? Czy partner zna prawdę.. ? niech sobie mówią co chcą? to skąd te pytania?

Gość myslaca podobnie
a ja uwazam ze pieniadze kusza i kto wie czy ja bym sie tak nie zachowywala.

Gość kiepska prowokacja
każdy wiedział co nieco każdy? czyli kto? facet który cię przelatywał za friko?

magdalena-wawa masz bardzo agresywny sposob wypowiedzi... na dodatek, zupełnie bezpodstawnie, jesteś strasznie protekcjonalna w swoim tonie oraz tresci swych wypowiedzi... i dziwisz sie ze Cie błotem obrzucają

Gość kiepska prowokacja
no niestety ale to nie ja ale ty nie kumasz:O w takim razie kim są ci każdy:Zresztą mówię Ci. . . dotychczas każdy wiedział co nie co . . . A ja nie będę nikogo oszukiwać. - bracia? siostry?czy faceci z którymi spotykałaś się jie zawodowo czyli pobzykali cie za friko :P

Jestem człowiekiem i również mam prawo nie mieć humoru a akurat co jak co ale Wam dupy lizać nie będę. A ciekawe jaki ton wypowiedzi mają osoby które mnie tutaj wyzywają..? Mniemam iż bardzo inteligentny tak .. ? do kogo mam napisać żeby usunęli ten temat?

kiepska prowokacja-> naucz się czytać ok? Napisałam,że brat mojej koleżanki która wiedziała kim jestem co robię i On również to wiedział. Buahhaha poprawiłaś mi momentalnie humor

Gość kiepska prowokacja
nie wiesz do kogo napisać? to poczytaj regulamin kafe ynteligentna od dupy strony kobieto :P :O

Gość serdela
każdy ma prawo do własnych wyborów w zyciu

Prostytutka to zawód,kurwa cecha charakteru-czy jakoś tak,co nie oznacza ze nie mozna być 2w1. Magdalena...nie afiszuj sie tak prostytucją,naprawdę nie ma się czym chwalić...

Gość kiepska prowokacja
ale ty nie zrozumiałaś o cco ja pytam:O ja nie pytam rodzinę znajomych ja pytam o facetóe z którymi cię łączą stosunku:P damsko-męskie jako pracująca studentka medycyny dorabiająca duupą po godzinach powinnaś skumać w czym rzecz :P

Spoko to ,że nie wiem do kogo napisać żeby usunąć ten temat oznacza,że jestem tępa. Nie no w porządku Ha ha ha szukacie tylko czegoś żeby się do mnie doczepić, łapiecie za słówka szukacie byle pretekstu

Gość kiepska prowokacja
niestety ale my niczego nie szukamy :) ty sama się nam tu wykładasz :P

Gość draska
a mi sie wydaje, ze Magdalena mimo tego innego poziomu zycia, zaczyna miec watpliwosci czy aby to byl dobry wybor w jej zyciu.

Gość kiepska prowokacja
no właśnie ja też nie rozumiem dlaczego obrażasz się kiedy inni mówią na ciebie dziiwka? :O

Wiesz wątpliwości nie mam :] I jestem świadoma,że to nie jest dobra droga. Więc wiesz... Nie,nie szukacie tak? Ktoś może napisać \'muj\' \' twuj\' albo \'tagże\' i nikt nic nie napisze a ja? Zrobię jakiś błąd stylistyczny i już wielkie \' chichy \' haha itp. Ktoś nie wie na jakie pytania odpowiada mianownik .. nie no spoko. Ja nie wiem jak się usuwa temat na kafeterii to już jestem dla Ciebie tępa. Zastanów się.

Gość kiepska prowokacja
no wiesz nikt z tu piszącym nie "szpanuje" :( wykształceniem tak jak Ty to zrobiłaś na wstępie ;p a poza tym wykształcenie zobowiązuje czyż nie?