Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no to mam pełnoletnią córkę, czekam na gratulacje...

Polecane posty

Gość ja tam ją lubię
chociaż to dojrzała samotna kobieta dająca dupy komu popadnie. Szkoda,że nie umiała stworzyć stałego związku z jakimś fajnym facetem, tylko z coraz to nowymi pieprzy się po kinach. Świat jest do dupy, że fajne laski, z fajną dupą i czymś więcej niz siano w głowie są same. Córka na szczęście już duża. Może ona dokona lepszych wyborów, a L odnajdzie miłość.

Gość mateczkaa
Kobieta 20 letnia i młodsza rzadko kiedy zostaje matką z wyboru,wiekszosc to wpadki i nie wiem czego tutaj gratulowac i zazdroscic.Pogratulowac mozna matce ktora ur.dziecko planowane.

Coż ... nie wiem czego mam Ci gratulować ... Tego, że wychowałaś dziecko ? Przecież takiech jak Ty są miliony a były miliardy. Zrozumiałabym jakbyś zalozyła topik o pełnoletnich dzieciach - o tym jak się z tym czują rodzice. Ale domaganie się gratulacji z tytułu pełnoletności dziecka to ... infantylne.

Gość do ja tam ją lubię
ja tam ją lubię chociaż to dojrzała samotna kobieta dająca d**y komu popadnie. "------------------------ja pierdolę,jak mozna być tak złosliwą,niby luske lubisz a obsrywasz w kazdym zdaniu

Gość pytająca błąd
A JA MYSLAŁAM ZE LUSESITA MA z 19-20 lat . Jak kobeita 38 lat moze marnowac zycie na bieganie po forum, przeciez pisanie tych jej bzdur zajmuje jej kilk agodzin dziennie. Tyle jest pieknych rzezcy w zyciu. Jestem w szoku.... mi by było szkoda czasu, bo to forum nic nei wnosi do Twojego zycia.

Gość pytająca błąd
ja niw mówie ze sie do jakiegos wieku siedzi tylko to raczej małotaly maja wiecej czasu kobieta w wieku 38 lat moim zdaniem powinna zajac sie czym innym - to wstyd marnowac czas - bo forum to nic innego jak marnowanie czasu , chyba ze gada sie o czyms konkretnym, ale ona o bzdurach.

Gość gwregrewg
gratuluję z czystym sumieniem: córka na pewno jest mądrzejsza od matki

Gratulacje, Lusi :) Fajnie jest mieć taką dużą córę, ja mam tylko całą zgraję facetów w rodzinie, żadnych kobiet. Między babami jest jednak zupełnie inny kontakt... Obie macie szczęście :)

Gość pytająca błąd
ja wpadam to tu tylko kiedy potzrebuje porady i zasiegnac informacji spedzam na tym forum godzine miesiecznie :) I mam troche mniej lat i mneij zajec.

Gość a czym ma niby zajmować sie
38 letnia kobieta? Moze obsługiwać cała rodzinkę?? Forum to swietna rozrywka i ćwiczenie umysłu:p

(Amant, masz rację nie sztuka zrobić, ale sztuka wychować ) a kto to wie czy ta panna jest dobrze wychowana ? zle wychowac----- zadna sztuka

rozbawiają mnie do rozpuku te zarzuty ludzi, że ktoś \"spędza całe dnie na forum\" :D bo: 1. moze to wiedzieć tylko i wyłącznie osoba, która robi tak samo 2. co komu do tego???? 3. w kolejnej wypowiedzi atakujący zaczyna się tłumaczyć \"bo ja wpadam tu tylko jak potrzebuje konstruktywnej porady\" ple ple ple :p

do pytajaca no rzeczywiscie,bo kafe to skarbnica wiedzy i informacji:-o Wyobraz sobie,ze kobieta okolo 40stki ma duzo mniej obowiazkow,niz poczatkujaca matka;)

Gość pytająca błąd
Ja nie mowie o obowiazkach , ja mowie o sobie.... Co kobieta zyskuje siedzac przy kompie ( siedzenie - naraza sie na zyalaki , brak ruchu tycie itp. ) PIsze głupoty , czyta głupoty bo w tym watku brak powaznej rozmowy. Myślę że kobieta w wieku 38 lat powinna byc spełniona, zdobywac świat a nei przesiadywac przy kompie na mało wnoszącej do zycia stronie, no chyba ze Lusesita jest kobeita z PGR ktora dopiero co dorwala sie do kompa i klepie byle klepac.... Smutne, tyle jest na swiecie rzeczy do zrobeinia... Zal mi tej Lusesity, mogłaby w tym czasie spedzac czas z dorastajacą curka pokazywac jej tyle pieknych miejsc rzezcy .... Szok !

pytajaca A skad wiesz czym ona sie zajmuje? Kazdy ma prawo do ukladania sobie zycia wedlug wlasnych potrzeb i nie tobie oceniac co ktos inny powinien robic a czego nie

Gość tak tak to prawda
kobieta okolo 40stki ma duzo mniej wsszystkiego pzrezywa kryzys wieku sreniego

Gość pytająca błąd
Mnie nic od tego tylko w sumie jestem zdziwona nie wyobrazam sobie mojej mamie przy kompie kilka godzin, a ma 40 lat . siada tylko po konkretna informacje, spedza czas bardzo akrywnie i robi tak dużo rzezcy. Dziwie sie ze mozna byc tak nudnym jak lusesita... tylko tyle... Kobieta nie powinna marnowac czasu na zbędne rzezcy . Widać dla lusesity kafeteria to tlen. Przykre wiecej tlenu dostarczyła by do organizmu spędzajac tą godzine - dwie dziennie w lesie.

No Luśka!!!!!!! Ja też gratuluję! 🌻 😘 Moja starsza też już pełnopletnia i studiuje. Swoją drogą ciekawe, które z nas szybciej zostanie babcią/dziadkiem ? :D