Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no to mam pełnoletnią córkę, czekam na gratulacje...

Polecane posty

DUZO PRAWDY W WYPOWIEDZI PYTAJACA BŁĄD. Cóż matka moze pokazać córce ? dziecko całe życie przesiedź przy kompie. Przyjeciele się nei liczą, natura się nie liczy, gadaj trzy po trzy, byle mówić. Sport się nie liczy ... generalnie nic się nie liczy tylko kilka godzin WIRTUALNEGO ŚWIATA. Miejmy nadziję, że Lusesita wysłała córce meila z życzeniami.

Lusia---serdeczne gratulacje dla ciebie i wszystkiego najlepszego dla córci🌻 ja za pół roku zostanę matką 18-latki i matką noworodka:) nie powiem,udał mi się prezent:D

Gość PARlS HlLTON
Haris Pilton - nie zrób siku podróbo !

Gość PARlS HlLTON
Tak ja mam radę - znajdź sobei adwokata , będzie Ci potrzebny !

Gość
za 8 lat mnie tez to czeka ;) wszystkiego naj dla Corki i powodzenia w doroslym zyciu 🌻

Gość w odróżnieniu od topiku
o kastracji dzieci, oranżadko? :P

córka Lusesity ma fajną mamę :-) widocznie Lusesicie sprawia przyjemność częste przebywanie na kafe, a grunt to robić to, co nam sprawia radość, a nie to co inni kafeteriusze uważają za słuszne :-P

Świat jest za ciekawy na siedzenie przy kompie. lepiej w tym czasie zrobić coś dla siebei, bo nie wierzę, że puste rozmowy na necie wzbogacają Twoją osobowaość. Po z atym o czym ty rozmawiasz z córką, mężem ? przyjaciółką ? o tym jaką głupotę udało Ci się wymyśłic na forum czy jaką głupotę przeczytałaś ? Może przy współnym obiedzie opowiadasz tematy z forum ... Faktycznei interesujące i kształcące. Życie zbyt szybko mija by tracic czas na bezsensy...

Gość który
no nie mogę,co Was obchodzi ilość czasu spedzanego przez luske na kafe ???????

Wiadomo każdy robi co chce, ale to kobieta kształtuje rodzinę. jest wzorem dla córki ( powinna byc ) i trudno mi sobei wyobrazić ze nie pokaze córce nic oprócz kompa.

Gość pytająca błąd
Paris DOKŁADNIE TAK ! Ja spadam PAPAPAP

Gość i jak zwykle osoby nie
posiadające dzieci wiedzą najlepiej jak je wychowywać :D Paris Hilton, zafunduj sobie córkę, podholuj ją do osiemnastki, wychowaj na szczęśliwą i samodzielną dziewczynę. Wtedy pogadamy :classic_cool:

MERVIN to córka Lusesity - faktycznei niedaleko pada jabłko od jabłoni. czyli nie łatwo sie domyśleć że nie ma wspólnych obiadów i rozmów przy nim. One posyłają sobei tylko meile ;) Nie wiedziałm ze ludzie moga byc tak żałośni ;(

wspólne obiady i rozmowy przy nich... :D Nastolatki to kochają!

Jak rodzina sie kocha... to nawet nastolatki to kochają !! Jak nie kochają nie kochaja rodzicó, domu, tradycji.... Po co wiec zyc ? bez miłości ?

w sumei mas zracje juz nei siada sie wspolnie do obiadu tera zsie siada do kompa i spedza tam cały dzien.... najgorzej jak do kompa wejdzie wirus i stracisz meila do mamy... chociaz moze sie nic nei stanei jak zabraknie meila i kontaktu z mamą....

Gość Haris PiIton
NOO ALE JAK POSTAWISZ FLACHE TO BĘDZIE GIT ;P

miłość na szczęście nie we wszystkich rodzinach kojarzy się z obiadkami i tradycją. Miłość polega raczej na umiejętności towarzyszenia dorastającym dzieciom w tym, co dla nich ważne i dopasowaniu własnego światopoglądu do ich perspektywy, jak w przypadku każdego układu opartego na przyjaźni. Tradycje niewiele znaczą dla nastolatków, mają wartość raczej dla ich mam i babć :) Sądzę, że córka Lusesity nie zamieniłaby swojej przesiadującej na kafe wesołej, liberalnej i nietradycyjnej matki na rodzinne obiadki i tradycje :)

Lusi gratuluję moja dzisiaj skończyła 13..... ja mam 33 więc jest u nas podobnie:)