POLUKIEROWANA 0 Napisano Październik 24, 2007 DUZO PRAWDY W WYPOWIEDZI PYTAJACA BŁĄD. Cóż matka moze pokazać córce ? dziecko całe życie przesiedź przy kompie. Przyjeciele się nei liczą, natura się nie liczy, gadaj trzy po trzy, byle mówić. Sport się nie liczy ... generalnie nic się nie liczy tylko kilka godzin WIRTUALNEGO ŚWIATA. Miejmy nadziję, że Lusesita wysłała córce meila z życzeniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-1967- 0 Napisano Październik 24, 2007 Lusia---serdeczne gratulacje dla ciebie i wszystkiego najlepszego dla córci ja za pół roku zostanę matką 18-latki i matką noworodka:) nie powiem,udał mi się prezent:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jest ok 0 Napisano Październik 24, 2007 amant jak zwykle celna wypowiedz:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Październik 24, 2007 o kurcze niezle! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PARlS HlLTON Napisano Październik 24, 2007 Haris Pilton - nie zrób siku podróbo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Październik 24, 2007 jakieś jeszcze dobre rady? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PARlS HlLTON Napisano Październik 24, 2007 Tak ja mam radę - znajdź sobei adwokata , będzie Ci potrzebny ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 Obie juz go potzrebujecie ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oranżadka 0 Napisano Październik 24, 2007 głupi tenm topik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Październik 24, 2007 za 8 lat mnie tez to czeka ;) wszystkiego naj dla Corki i powodzenia w doroslym zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w odróżnieniu od topiku Napisano Październik 24, 2007 o kastracji dzieci, oranżadko? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DESPERANSA 0 Napisano Październik 24, 2007 córka Lusesity ma fajną mamę :-) widocznie Lusesicie sprawia przyjemność częste przebywanie na kafe, a grunt to robić to, co nam sprawia radość, a nie to co inni kafeteriusze uważają za słuszne :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oranżadka 0 Napisano Październik 24, 2007 a gdzie niby topik o kastracji dzieci jest? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 Świat jest za ciekawy na siedzenie przy kompie. lepiej w tym czasie zrobić coś dla siebei, bo nie wierzę, że puste rozmowy na necie wzbogacają Twoją osobowaość. Po z atym o czym ty rozmawiasz z córką, mężem ? przyjaciółką ? o tym jaką głupotę udało Ci się wymyśłic na forum czy jaką głupotę przeczytałaś ? Może przy współnym obiedzie opowiadasz tematy z forum ... Faktycznei interesujące i kształcące. Życie zbyt szybko mija by tracic czas na bezsensy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość który Napisano Październik 24, 2007 no nie mogę,co Was obchodzi ilość czasu spedzanego przez luske na kafe ??????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 Wiadomo każdy robi co chce, ale to kobieta kształtuje rodzinę. jest wzorem dla córki ( powinna byc ) i trudno mi sobei wyobrazić ze nie pokaze córce nic oprócz kompa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Październik 24, 2007 w sumie to chyba lepiej potrzebowac adwokata niz psychiatry? mi w każdym razie ta opcja bardziej się podoba :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytająca błąd Napisano Październik 24, 2007 Paris DOKŁADNIE TAK ! Ja spadam PAPAPAP Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 Tak lepiej adwokata bo po co iść do psychiatry, który i tak już Ci nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jak zwykle osoby nie Napisano Październik 24, 2007 posiadające dzieci wiedzą najlepiej jak je wychowywać :D Paris Hilton, zafunduj sobie córkę, podholuj ją do osiemnastki, wychowaj na szczęśliwą i samodzielną dziewczynę. Wtedy pogadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 MERVIN to córka Lusesity - faktycznei niedaleko pada jabłko od jabłoni. czyli nie łatwo sie domyśleć że nie ma wspólnych obiadów i rozmów przy nim. One posyłają sobei tylko meile ;) Nie wiedziałm ze ludzie moga byc tak żałośni ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 i jak zwykle osoby nie .... a czy gdzie sie doczytałes info o tym ze nie mam córki / dzieci ??? Ha ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jak zwykle osoby nie Napisano Październik 24, 2007 wspólne obiady i rozmowy przy nich... :D Nastolatki to kochają! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 Jak rodzina sie kocha... to nawet nastolatki to kochają !! Jak nie kochają nie kochaja rodzicó, domu, tradycji.... Po co wiec zyc ? bez miłości ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PARIS HILT0N 0 Napisano Październik 24, 2007 w sumei mas zracje juz nei siada sie wspolnie do obiadu tera zsie siada do kompa i spedza tam cały dzien.... najgorzej jak do kompa wejdzie wirus i stracisz meila do mamy... chociaz moze sie nic nei stanei jak zabraknie meila i kontaktu z mamą.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Październik 24, 2007 o 11. 24 dowaliłaś mi niesamowicie musiałam udać się do klopa i tam posiedzieć 45 minuty w odosobnieniu jestes okrutna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Haris PiIton Napisano Październik 24, 2007 NOO ALE JAK POSTAWISZ FLACHE TO BĘDZIE GIT ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Haris Pilton 1 Napisano Październik 24, 2007 kurcze znowy pijemy? :D \\-/ kielich dla Haris \\-/ kielich dla Paris reszta musi przynieśc własne szkło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i jak zwykle osoby nie Napisano Październik 24, 2007 miłość na szczęście nie we wszystkich rodzinach kojarzy się z obiadkami i tradycją. Miłość polega raczej na umiejętności towarzyszenia dorastającym dzieciom w tym, co dla nich ważne i dopasowaniu własnego światopoglądu do ich perspektywy, jak w przypadku każdego układu opartego na przyjaźni. Tradycje niewiele znaczą dla nastolatków, mają wartość raczej dla ich mam i babć :) Sądzę, że córka Lusesity nie zamieniłaby swojej przesiadującej na kafe wesołej, liberalnej i nietradycyjnej matki na rodzinne obiadki i tradycje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agami 0 Napisano Październik 24, 2007 Lusi gratuluję moja dzisiaj skończyła 13..... ja mam 33 więc jest u nas podobnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach