Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no to mam pełnoletnią córkę, czekam na gratulacje...

Polecane posty

Gość bardziej ambitne
i brak owego "podskoku z radości" teraz ma sprawić, że kobieta, która wychowała 18-letnią córkę i jest dumna z niej i z własnego macierzyństwa powina siedzieć cicho i wstydzić się wpadki sprzed 19 lat? :)

Gość
Ona39--->>> czy Ty jestes taka idiotka czy taka po prostu udajesz??? chcesz powiedziec , ze Ty jestes lepsza bo podskoczylas ze szczescia??? bez komentarza :O

ona - tu akurat moge się zgodzic i odpowiedzieć z własnego doświadczenia, ze nie skacze się ze szczęścia ale potem to już nie ma za wielu róźnic i Luśka miała pełne prawo do założenia takiego topicu

Nie piszę ,ze jestem lepsza,ale jak ma sie wpadka do swiadomego macierzynstwa kazdy wie...Wazne jest ,ze kocha sie dziecko,dobrze sie je wychowuje ,ale wazne tez jest ,ze to dziecko od zygoty było kochane a nie dopiero wtedy gdy matka lub ojciec przyzwyczailis ie do tego,ze niestety beda rodzicami.

Gość bardziej ambitne
a skąd wiesz jak było w przypadku Lusi? Znacie się tak blisko? :) Ona, tak na marginesie - podaj no mi spis ambitnych tematów, które jako osoba dorosła /39 lat/, dojrzałą i świadoma założyłaś na kafe w ciągu ostatniego pół roku. Chciałabym zajrzeć, lubię ambitne tematy :classic_cool:

Gość wredne małpy z was
Ja Ci Luśka gratuluje z całego serca. I jesteś jedną z moich ulubionych forumowiczek, a te złosliwe pannice niech teraz obgryzaja paznokcie ze złości;)🖐️

Gość bardziej ambitne
życzenia zostały zołożne od razu, za to potem parę "życzliwych osób" dosmaczyło je kąśliwymi uwagami. I to już podoba mi się znacznie mniej.

Gość wredne małpy z was
Nie każdy wchodzi na forum, żeby roztrząsać ambitne tematy:o Boooże, jak Wam brakuje tolerancji i zwykłej empatii do drugiego człowieka:(

Nieistotne czy zygota ma\"olewke\" z tego czy ją juz kochamy ale istotne jest to ,ze my sami w sobie jestesmy zadowoleni i szczesliwi,ze bedziemy miec dziecko a nie dopiero po jakimsc czasie zaczynamy sie do tego przyzwyczajac i cieszyc jak na poczatku była to dla nas tragiedia...

Gość bardziej ambitne
smukła dziewca, w sumie masz rację :) Pies ich trącał

Przyłączając się do gratulacji i najlepszych życzeń dla Lucesity i jej córki ze zdumieniem stwierdzam, że rozmowa zeszła z tematu. Ale skoro już.... Moim zdaniem dzielenie dzieci na planowane i te z wpadki jest absurdem. Życie każdego, powtarzam KAŻDEGO człowieka jest wartoscią bezceną niezależnie od odczuć i sytuacji życiowej rodziców. Dlatego KAŻDE dziecko zasługuje na miłość i troskę.

Gość Al dżazira
to ty taka stara jestes:O porażka...i jeszcze na kafe siedzisz do roboty a nie

Gość Al dżazira
Ona -> ty sie nie odzywaj bo cie tu zjedza, Luśka jest tutaj ich kolezanka wiec nie masz szans, to kolko wzajemniej adoracji:D

Gość no to Ty Myrevin wcześnie
wziąłeś się za produkcję dzieci :O Ty 41 tal a córka 25 :O a tak naprawdę gdzie straciłeś drugiego syna - bo w ubiegłym roku miałeś dwóch :O

Gość POLSQWA
Wredne małpy.... Ja mam od 9 lat.

Gość POLSQWA
FACET ------- Mówie ogolnei o internecie nie napisałam w POLSCE ! wiec patrz na siebie !

Gość a my pisaliśmy
o internecie w Polsce. Tylko przygłup by tego nie zrozumiał:o

Gość a ja tam ją lubię
Nie obsrywam jej w każdym zdaniu. Wypraszam sobie. To była trochę sarkazm, trochę zwykła prowokacja. Po prostu szkoda jej na rozdrabnianie się. Nie wydaje mi się, żeby była do końca szczęśliwa, ale nie moja sprawa. Nie myślę o mężu, ukochany to nie mąż. Myślę po prostu o mężczyźnie na stałe, jakiejś wielkiej miłości. Nie tylko rozkoszy cielesnych, ale cielesno-duchowych. Tego jej życzę.

Gość a ja myslalaem
o boze myslalam ze ty mlodsza jestes a ty takie prochno co juz corke pelnoletnia ma :o

Luska-gratulacje... znam to uczucie-syn-20 lat skonczyl dopiero co,cora za chwile 19...najmlodszy 17 tez za chwile..ja czuje w dume z moich dzieci-kocham je nad zycie-mimo ze wszystkie sa ze wpadki :P ale tez ta duma przeplata sie z niezmiernym zdumieniem: jak szybko minely te lata? kiedy? kiedy moje dzieci staly sie dorosle? a ja starsza o te 20 lat...pozdrawiam wszystkich rodzicow nioeoswojonych jeszcze z doroslosacia swych pociech...

--> Oj Luśka.. :o Stały bywalec i jest ci przykro. Na co ty liczyłaś, ze z tytułu 18 lat córki na forum przestana zaglądać debile ? Trzeba było najpierw w sejmie odpowiednią ustawę na to załatwić.;)