Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita de Milagros Dolores

no to mam pełnoletnią córkę, czekam na gratulacje...

Polecane posty

Gość wredne małpy z was
Sami przesiadujecie tu non stop pod róznymi nickami a czepiacie sie Lusesity, która niezmiennie pisze pod jednym nickiem, wcale nie codziennie i wcale nie po kilkanascie godzin, jak starcie sie w mówić. Pewnie zazdrościcie, że jest młoda, a ma juz dorosłe dziecko, ma mężczyzne, którego kocha, wygrała życie, bo zostawiła męża skuurwysyna, jest inteligentna, dowcipna, pewna siebie i przesympatyczna, w przeciwienstwie do was, ociekających jadem głupich bab.:o🖐️

Tak piękna młoda oh i ah to ciekawe czemu związała się z sukinsynem..... Sukinsynem się zrobił jak zamisat obiadu i sexu dostał meila, albo jak poczytał forum. PA Nie wiem czego mam zazdrościć lusesicie ze jest młoda jak moge zazdroscic jej tego skoro jestem młodsza ?? hihih

i jeszcze jedno - mnie non stop bo ostatno byłam tu 20 .09 jak chciałąm sie dowiedziec cos z dziedziny ginekologi. A dzis jak chciałam dowiedziec sie cos z dziedziny psychologi. Okazało sie ze przez przypadek wchodzac na ten topik dowiedziałąm sie o psychologi wiecej niz chciałam. PA. bo moj czas na kompa minął 20 minut to i tak za duzo !

Gość i jak zwykle osoby nie
pa, Paris :D Idź gotować obiadek, dzieci zapewne już czekają na rozkosz rozmowy nad talerzem z matką o szerokich horyzontach :) "Sukinsynem się zrobił jak zamisat obiadu i sexu dostał meila, albo jak poczytał forum." taaa... bez konetarza :O

Gość er-ka
Tak mocno patzryła w ekran ze nei widziała kogo za męża bierze. Jednak dziewczyny maja racje. wiecej korzystaj z zycia i patzr na nie niz na komp.

Gość i jak zwykle osoby nie
grawitacja wszystkich dopadnie 😭

Gość wredne małpy z was
"Sukinsynem się zrobił jak zamisat obiadu i sexu dostał meila, albo jak poczytał forum." taaa... bez konetarza Wtedy nie było nawet netu jeszcze dziewczyno:o Luśka jest młodsza duchem od ciebie, wiec Twój wiek w metryce akurat nie ma żdanego znaczenia, bo Luśka jest od ciebie młodsza duchem, a Ty w jej wieku będzisz tylko jeszcze bardziej wredną, zgorzchniałą babą.

Gość wredne małpy z was
sie powtarzam się.:o

Gość POLSQWA
wredne małpy z was - INTERNEST JEST OD ok 20 lat to kiedy ona sie chajtała jak miała 15 lat ? Najlepiej wyjśc za mąż w wieku 20-22 lat i mówic ze mąż był sukinsynem - za młody była i tyle nic o zyciu nei wiedizął i o tym ze w wieku 40 lat lepiej jej z kompem edzie niz z chłopem

Gość typowy facet
Moge gratulowac. Pewnie. Tylko czego? Jesli juz to gratulacje dla corki. A dla matki ze corka ma 18 lat?e...zalosne.

A mnie sie wydaje ,ze Lusesita de Milagros Dolores specjalnie takie niezbyt wyszukane tematy zakałda oby o niej pisano,nie wazne w jaki sposob, ale wazne aby była na topie:-)LUŚKA GRATULUJE CHOCIAŻ jak to ktos napisał ,pogratulklowac mozna osobie ktora z pełna swiadomnoscia zaszła w ciaze ,bo watpie czy Ty w wieku 20 lat chcaiłas juz miec dziecko ,bo ja mam 41 l i moje dziecko ma 17,5 l.i maz mnei musiał namawiac do tego abym zaszła w ciaze bo mnei wydawało sie ,ze jestem jescze za młoda na posiadanie potomstwa.Trzymaj sie Luśka i odrobine zmadrzej i zakładaj bardziej ambitne topiki.:-*

Gość wredne małpy z was
POLSQWA--miałaś internet 20 lat temu? bo ja osobiście mam od 2 lat, Ty pewnie nie dużo wiecej:o

Gość bardziej ambitne
czyli o fizyce kwantowej, roli społecznej kobiet w czasach wczesno prekolumbijskich czy o wyższości broni gwintowanej nad gładkolufową? :D Wzruszyłam się :classic_cool:

Gość wredne małpy z was
Wszyscy tu obecni są tak bardzo, bardzo chcianymi i planowanymi dziećmi? Ja planowana nie byłam, a moja mama mówi, że chociaż była zrpozpaczona, jak sie dowiedziala, że jest w ciąży, to teraz absolutnie nie żałuje decyzji, że mnie urodziła. Ważne jest, żeby dziecko chcieć i kochać, jak sie urodzi, a nie jak jest parotygodniowym embrionem. Zaraz bedziecie zarzucac Lusce, że jest złą matką. Żenada:o

Gość bardziej ambitne
nie, Haris, jest obywatelem drugiej kategorii, a jego matka powinna wdziać wór pokutny i na wieki złozyć śluby milczenia :D

Nie o to chodzi,ze dziecko z wpadki jest czyms gorszym ,bo ja takze jestem z wpadki (moje dziecko nie)i nie o to chodzi,ze rodzic z wpadki jest rodzicem złym ale o to chodzi,ze osoba ktora nie zaplanowała dziecka nie była az tak urdowana jak sie dowiedziała,ze zostanie rodzicem.Bo chyba nikt mi nie wmowi,ze dowiedziawszy sie ,ze wpadł to od razu podskoczył ze szczescia w taki sam sposob jak rtodzic co celowo starał sie o dziecko.

Gość typowy facet
POLSQWA Gratuluje ignorancji i marnej wiedzy. Internet w Polsce jest od konca 1996 roku.

Gość wredne małpy z was
Przecież temat dotyczy radośći i dumy Luski, że córka skonczyła 18 lat, a nie emocji towarzyszących jej, gdy dowiedziala sie, że jest w ciazy, choć to przecież spekulacje...nie wiemy, czy to była wpadka i nie wiemy, co czuła Lusesita, gdy dowiedziala sie że jest w ciązy.