Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pika123

tabletki a dlugi okres czy moze plamienia

Polecane posty

Gość Pika123

mam problem... otoz najpierw bralam tabletki novynette wszystko na poczatku bylo ok, po ok roku moj okres zaczal byc dlugi 10 dni i wiecej... zmienilam tabletki, mija rok odkad biore Yasmin, wszystko bylo ok az do teraz... w zeszly czwartek zaczelam brac nowe opakowanie, okres normalnie konczyl mi sie piatek, sobota... tym razem przecignal sie, mialam jeszcze w poniedzialek, we wtorek zero okresu, myslalam ze sie skonczyl a przedluzenie okresu wyniknelu ze stresu czy czegos tam, sroda tez nic, a tu wstaje rano i polecialo mi cos brazowego, moze pomaranczowego lekko, nie jest to zwykla krew, teraz znowu nic nie leci... to plamienia, okres czy co? chyba pojde dzisiaj do mojego ginekologa... moze znowu trzeba zmienic tabletki tak jak poprzednie, dziwne to... prosze o rady, czy tez tak mialyscie?

Gość Pika123
dzwonilam wlasnie do mojej przychodni, moja lekarka wziela sobie akurat dzisiaj wolne, najszybciej bedzie w poniedzialek, to sobie poczekam troche... najgorsze ze nic mi nie leci teraz, a jutro moze zaczac znowu :/ jak ciezko byc kobieta... :(

Gość Pika123
no okres przedluzony to na pewno nie jest, a takie brazowawe plamienia... nic mnie nie boli, tylko te plamienia... ostatnio podczas okresu bylam na basenie, boje sie ze moglam zlapac jakas infekcje... oczywiscie pojde to sprawdzic do ginekologa no ale moja przyjmuje dopiero w poniedzialek, a ja w poniedzialek znowu mam basen, obecnosc obowiazkowa, a do tego zajecia prowadzi facet... i co teraz? nie moge nie pojsc bez podania przyczyny no ale przeciez mu nie powiem, co zrobic?