Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kombuss

bardzo ją lubie ale...

Polecane posty

Gość kombuss

Poznałem cudowną dziewczynę, piekna, mądra, wolna, no ideał. Po 2 mscach poszliśmy do łóżka. Nie miała kompleksów, więc kochaliśmy się przy świetle. Jakim zaskoczeniem był dla mnie widok jej sromu... wewnętrze wargi ma długie, o wiele, wiele dłuższe od zewnętrznych, ciemne, pomarszczone. Piszę że zaskoczeniem, bo usta ma drobne, w kształcie serduszka, małe, takie do całowania, więc myslalem że dolne usta też będą takie. Także poprzednia dziewczyna miała małe wargi sromowe. Nie wiem co zrobić w tej sytuacji. Sex jest okropny, bo wciąż myslę o tych zwojach pomarszczonej skóry obejmującej mojego penisa. I zwyczajnie... brzydzi mnie to. Szkoda mi stracić tak cudowną dziewczynę. Na erotycznym czytałem że dziewczyny dokonują operacji na małej celem własnie spodobania się chłopakom. Czy ktoś może mi napisać adres takiej kliniki w okolicach Gorzowa? No i zasadnicze pytanie - jak ją delikatnie przekonać by je ucięła?

Gość draska
jak ona to zrobi dla Ciebie, to bedzie to jej chyba najwiekszy dowod milosci. Moim zdaniem za krotko sie znacie zeby ja do tego nawet bardzo delikatnie przekonywac.

Gość fruziak
a Ty powiększył byś sobie penisa?

No brawo brawo czlowieku. Widac ze zalezy ci tylko na \"posuwaniu\"tej laski. Ciul z tym ze jest ladna itd. i byc moze sympatyczne, zaradna...a ty patrzysz tylko na jej srom. To tak jakby dziewczyna chciala rzucic faceta dlatego ze np.jego penis w trakcie erekcji wygina sie na lewo, albo calkem spoczywa na podbrzuszu chlopaka- a to tez mozna uznac za wielki problem. Plytki jestes czlowieku!😠

Gość bazylia z tymiankiem
kombuss - daj tej dziewczynie spokój. Szkoda jej dla Ciebie. :O

Gość jedno jest pewne
co za ciota?!

Gość jedno jest pewne
"lubie ja", "ale cipka mi sie nie podoba, brzydka..." ty masz ja jebac do utraty tchu a nie lubic i ogladac