poziomka123 0 Napisano Listopad 21, 2007 no to ja też.. jeśli można chciałabym dołączyć tutaj ;> bo sie odchudzam potrzebuje do niedzieli schudnąć jak najwięcej a później chciałabym schudnąć jeszcze wiecej uh teraz jakieś drastyczne dietki ostatnie 3 tyg starałam sie schudnąc mądrze ;] nie jadłam pieczywa ziemniaków, jadłam na parze, nie jadłam słodyczy okej czasami jakaś impreza no to piłam (a dużo potrafie w siebie wlać xD) ale ogólny mój jadłospis to było około 800 kcal 2kg w dół no kpina jakaś ;] dlatego narazie odpuszczam zdrowe diety chce duzo i szybko ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poziomka123 0 Napisano Listopad 21, 2007 tak sie skupiłam na sobie że zapomniałam życzyć wam powodzenia :) a więc życze: powodzenia :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 21, 2007 dieta 3 dniowa-przez 3 dni je sie tylko to co jest w tej diecie przed posiłkiem 2 szkl.wody i po posiłku kubek kawy niesłodzonej posiłki są 3 i bardzo niewielkie np.sniadanie 1 jajko gotowana na twardo,jedna grzanka,filizanka kawy,jabłko itd.mozna sie najesc ale nie jest łatwo chudnie sie od3 do 5 kg po 10 dniach mozna powturzyc i chudnie sie wtedy 5 kg ja jak narazie mam mniej o 2,3 kg zobaczymy jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pani F Napisano Listopad 21, 2007 tzn na sniadanko 2 szklanki wody jajko i kawka tak? a moze byc z mlekiem czy nie? i potem obiad i kolacja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani Róża Napisano Listopad 21, 2007 Abbisia..... ja mam zacząć tą dietę 3-dniową, ale powiedz mi jakie masz efekty kochana...!:))?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani Róża Napisano Listopad 21, 2007 Pani F...oto dieta 3-dniowa Dzień 1: Śniadanie: grejpfrut lub jabłko, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Obiad: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: plaster chudego, gotowanego mięsa, filiżanka warzyw gotowanych na parze (buraczki, marchewki, selery). Dzień 2: Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. Dzień 3: Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora. A teraz najważniejsze: przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przegotowanej wody. To konieczne. Niezbędne jest również przestrzeganie ścisłej diety- absolutnie żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna , ale- do wykonania. To tylko trzy dni! Kto przez trzy dni nie potrafi wyrzec się tego czy owego, aby zrzucić 5 kg? Po diecie należy zrobić dziesięciodniową przerwę i – można ją powtórzyć, zrzucając dalsze 5 kg. Ale na tym koniec! Dobrze byłoby na stałe odzwyczaić się od soli i cukru albo znacznie ograniczyć ich stosowanie. To ułatwia utrzymanie wagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lexa* 0 Napisano Listopad 21, 2007 ten wątek robi sie coraz bardzien interesujący przez wasze coraz to bardziej wymyślne diety :) pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 21, 2007 LEXA ALE PRZYNAJMNIEJ TOPIK PRZETRWA PANI RóżA JAK NARAZIE TO TAK JAK PISAłAM 2,3 KG.ZOBACZYMY JUTRO RANO NAWET JESLI NIC WIECEJ NIE UBEDZIE TO I TAK JEST OK BO TE 2 KG.MOTYWUJą DO DALSZEJ WALKI A JUZ NA PEWNO DO POWTURKI ZA 10 DNI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 21, 2007 lexa-jakos trzeba ten topik ratowac a ja narazie tak jak pisałam schudłam przeszło 2 kg.i nawet jesli to wszystko to warto było sie pogłodzic bo teraz mam motywacje aby kontynuowac diete a juz napewno ją za 10 dni zastosuje jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lexa* 0 Napisano Listopad 21, 2007 wzięłabym sie za siebie i za odchudzanie ale nie wiem czy teraz warto. za niedługo i tak swieta wiec mysle ze teraz ie warto zaczynać diety bo znów schudne pozniej przytyje, i znów nabawię sie rozstępów. Ja cale ciało mam w rozstępach! masakra. a znów na sylwestra chciałabym jakoś wyglądać.. wiadomo.. mam wielki dylemat.. shit! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lexa* 0 Napisano Listopad 21, 2007 wzięłabym sie za siebie i za odchudzanie ale nie wiem czy teraz warto. za niedługo i tak swieta wiec mysle ze teraz ie warto zaczynać diety bo znów schudne pozniej przytyje, i znów nabawię sie rozstępów. Ja cale ciało mam w rozstępach! masakra. a znów na sylwestra chciałabym jakoś wyglądać.. wiadomo.. mam wielki dylemat.. shit! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 22, 2007 kapi kapi jesli sie zdecydujesz to pamiętaj 2 szkl.wody i zero przypraw da sie wytrzymac ja juz mam koniec na wadze mniej o 2,9 nie jest rewelacją ale jest mobilizacją dzis na przykład sniadania mi sie nie chce jesc zjem tylko jajeczko z grzanką no i oczywiscie wreszcie moge posłodzic kawke ale juz nie 3 łyżeczki jak zawsze tylko 1 i to wydaje sie bardzo słodkie w oporównaniu z tym co piłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Listopad 22, 2007 Hej dziewczyny!!! czytam was ale jestem tak chora że nawet stopki mi się nie chce uzupełnić- nic tylko bym leżała w łóżku:P a dietę trzymam bo mi prawie nic przez gardło nie przechodzi a i tak nie chudnę całuski dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 22, 2007 kapi-kapi i jak?dasz rade izulka wracaj szybciutko do zdrowia A gdzie sie podziewa Inezka,Afrudytai cała reszta?Jak tam kapusciana-tabsy działa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 22, 2007 kapi-kapi jutro bedzie o tyle łatwiej ze juz bedziesz na półmetku no a trzeci dzien to ja od rana myslałam koniec jem normalnie ale tak od posiłku do posiłku szkoda było przerywac w ostatni dzien po takich staraniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 23, 2007 kapi-kapi do raportu prosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 23, 2007 no kapi-kapi-tak trzymaj jutro juz bedzie z górki ja teraz jeszcze 7 dni i znów zaczynam a naraazie jem tylko 3 posiłki małe przed kazdym szklanka wody i staram sie nie podjadac jak nie daje rady to chrupka kukurydzianego zjem i jest lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Listopad 23, 2007 hej u mnie regularne zapalenie oskrzeli :( a jednak mimo to apetyt mi dziwnie dopisuje mam nadzieję że jednak po weekendzie uda mi sie zmobilizoać do takiej trzydniówki ale w efekty to za bardzo nie liczę bo i bez tego jem nie za wiele a waga jak taneła tak stoi całuski dla wszystkich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Listopad 23, 2007 Witam laseczki.....A jak tam dietka??..Ja mam 2kd mniej,no ale jest weekend i zaraz wrócę do siebie....:P Pozdrawiam laseczki...papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 24, 2007 KAPI-KAPI I JAK TAM POKUSA?OPARłAS SIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abbisia 0 Napisano Listopad 26, 2007 nikt juz sie nie odchudza? co sie dziewczyny z wami dzieje a niedługo sylwester i karnawał juz do roboty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Listopad 27, 2007 dziewczyny - czerwona kartka!!! tylko się człowiek trochę odwróci to od razu tu cicho kapikapi - schudłaś na tej 3-dniówce?? u mnie generalnie nie jest źle- mam 2 kg mniej ale to pewnie odwodnienie po chorobie i tyle wczoraj opadł mnie wilczy apetyt na słodycze :( a do tego uszę jeść rano i wieczorem bo biorę antybiotyk i jak nie zjem to umieram tak mi jest niedobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Listopad 27, 2007 Witam laski....Ja tez juz coraz bardziej poważnie myślę o tej...kapuscianej.OJ...ciężki los...A dzisiaj zrobiłam wafle przekładane i ....no przecież musiałam spróbować czy sa aby smaczne...:P Pozdrawiam laseczki...a na sylwestra to chyba wszystkie musimy poszukać kreacji w rozmiarze XXXXL-oj żartowałam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Listopad 28, 2007 dziewczyna do chłopaka: Hej jestem Elka chyba x-elka hihihi złośliwe co:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Listopad 29, 2007 hej kapikapi fajnie że ciągniesz nasz topik co do kosmetyków to ci nie poradzę bo nie kupuję nic z tych rzeczy na prezenty mężowi pewnie kupię grę Wiedźmin na PS2 zobaczymy co do diety to u mnie raczej cięzko mówić o diecie - po prostu staram się mniej jeść i to z róznymi rezultatami no ale generalnie mam 7 kg mniej od czerwca więc nie jest źle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Grudzień 1, 2007 oj...no to się naszukałam tego naszego topicu,faktycznie mało sie udzielamy-WSZYSTKIE.U mnie w miejscu stoi waga-żadna nowość :P A przed nami święta...i wtedy to sie będzie działo,oj będzie...Same wiecie jak jest.Także dziewczynki idę dalej zajmowac sie domem i narka moje kochane....pa pa pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Grudzień 1, 2007 Oczywiscie musiałam uzupełnic stopkę...coby nie było,że coś ukrywam...:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaka kicha swietnie Napisano Grudzień 1, 2007 idzie ci utrzymywanie wagi! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inezka34 0 Napisano Grudzień 2, 2007 WIEM POMARAŃCZKO,ŻE TO BYŁO ZŁOŚLIWE,ALE MASZ RACJE.Jedno w tym wszystkim jest dobre-właśnie to że waga nie idzie w górę,a przynajmniej stoi w miejscu..także...pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
izulka75 0 Napisano Grudzień 4, 2007 Cześć dziewczyny czytam was jestm tu ale zmarł mój bliski kolega i jakoś nie mam zapału to diet ani topików pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach