Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MaRcYcHa

KOBIETKI,JAKI KREM?mam na całej twarzy coraz bardziej widoczne pory.....

Polecane posty

kiedys mialam tylko kolo nosa,a teraz juz na czole i cale policzki,twarz sie przetluszcza,wiec chyba krem matujacy?ale bym chciala zeby oprocz matowania tez nawilzal troche...tylko ze nie mam za duzo kasy a chce kupic jakis w miare niedrogi...poradzcie!!!!ide zaraz na zakupy bo juz mnie ta twarz dobija

ziaja jest super- co ja bym dala za ten krem, no ale jestem na obczyznie i nie ma :) wez taki na cere tlusta, matujacy ci wysuszy. jak chcesz to uzyj potem pudru albo podkladu matujacego :)

tylko sie boje ze taki calkiem matujacy wysuszy mi skore,a wiem ze jest tez ziaja normalizujacy,i nie wiem ktory wybrac

na wizazu sie nie otwiera nic,wkurza mnie ta strona.a jesli chodzi o krem to chyba ta ziaje kupie....

ja mama z ziaja serie calma HLC - jak dobrze poszukasz to kupisz w promocji. krem biolipidowy - bardzo dobry, nawilzajacy, mleczko i krem pod oczy. cala serie mozna kupic za ok. 30 zlotych a nawet mniej. teraz kupilam serie kozie mleko i tez sobie chwale. tanie jak barszcz a bardzo dobre. dodam jeszcze, ze na amazon.com kosmetyki ziaji sa kosmetykami lususowami. zem na cellulit, ktory u nas kosztuje 10 zlotych tm staje sie zelem za 30 dolarow.