Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buźka = 22

Twarz rozświetlona, bez oznak zmęczenia- Wasze sposoby

Polecane posty

Gość buźka = 22

witam:) Ja już tracę nadzieje, że osiągnę efekt rozświetlonej, wypoczętej, bijącej młodością :D twarzy. Mam podkrązone oczy, mimo ze sie wysypiam. Na noc zawsze stosuję krem nawilżający Nivea soft, skłonności do rądziku raczej nie mam. Ale jak rozswietlić buźkę ? Jakiego podkładu używać, jakich kremow na noc/ na dzień, przede wszystkim co z podkrązonymi oczami? Jakis korektor? Nie znam się na tym za bardzo ;) A może triki za pomoca pudru brązującego,już sama nie wiem,więc proszę o pomoc zadbane kobietki :) Aha,jeszcze jedno- nie chce pakować na siebie zbyt dużo kosmetyków,podkład,puder taki ,saki ;) Jak najmniej tego :) Ale chętnie poczytam wsystkie porady :)

Testowałam kiedyś taki krem Oriflame - Emergency Face Lift Night Recovery Treatment. Nawet niezły był, nie miałam worów pod oczami. Stosowałam go tylko pod oczami. Jak masz jakąś znajomą konsultantkę to ją poproś o próbkę, może na ciebie też podziała dobrze.

Gość eksperymentka
na zdrowa cere trzeba sobie zapracowac od wewnatrz odpowiednim odzywianiem, oczyszczaniem organow aby byly w dobrym stanie, higienicznym trybem zycia- ruch plus prawidlowe oddychanie, zrezygnowanie z uzywek- bez tego nie osiagniesz efektu rano polecam wypic szklanke cieplej wody z sokiem z 1 cytryny zainteresuj sie dieta strukturalna naucz sie prawidlowo oddychac zadbaj o kregoslup/ hatha joga- stan pluc i kregoslupa szyjnego ma ogromny wplyw na wyglad skory rob regularnie peelingi np z cukru masuj buzie kostka lodu owinieta w husteczke higieniczna pod oczy nakladaj dobry rozswietlajacy korektor pij swieze soki, ziola oczyszczajace np z bratka jak bedziesz konsekwentna to ladna cere odzyskasz juz po paru tygodniach

Gość o_rany
polecam kremy z witamina C, np active C LRP, mozesz tez zrobic sama serum, duzo przepisow jest na wizazu, albo na stronie www.mazidla.com no i biala kreska na wewnetrznej powiece ladnie rozswietla oko, wyglada na bardziej wypoczete

Gość kobieta romantyczna
wersja makijażowa: korektor pod oczy, rozświetlający podkład, różowy róż na policzki i wyglądasz świeżo, zdrowo, delikatnie :)

Gość AAnittka
Zastanawiam sie nad maseczką złota AVonu

Gość Purii
dla mnie najważniejsze jest rozświetlenie strefy wokół oczu - to naprawde dużo daje:) - wybór specjalnych korektorow jest spory:) oprocz tego rozjasniam rowniez bruzdy wokoł nosa i wgłebienia zmarszczek mimicznych na skronie i kosci policzkowe stosuje illuminator firmy bell. jest ekstra ! ale gora jedno mazniecie jesli jest to makijaz dzienny ;)