Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antygzub

Dlaczego macie jakąś chorą obsesję na punkcie aborcji?

Polecane posty

Gość lek med
Pierwszy z brzegu ośrodek pomocy rodzinie przy jakimkolwiek kosciele.Sąsiadom mówi ze jedzie na pól roku do Anglii na zmywak , sama do ośrodka rodzi-wraca i ..koniec.

Nie jestem dewotka, nie chodze do kosciola, wiec teksty o moherowym berecie mozecie sobie darowac. Ale jestem przeciw aborcji, przeciw aborcji z wygody z bezmyslnosci. Smutne jest to jak wiele kobiet traktuje aborcje, jak wyrwanie zeba lub usuniecie wyrostka robaczkowego, i jeszcze potem opisuja na forach jaka to byla swietna decyzja, sadze ze wiekszosc tych kobiet oszukuje same siebie, pisza tak zeby zagluszyc wyrzuty sumienia. Nie wierze ze mozna usunac ciaze a potem miec drugie dziecko i nic nie czuc, nie myslec jakie byloby tamte, kiedys wyrzuty przyjda gdy kobiety ktore to zrobily spojrza w oczy swoich nowo narodzonych dzieci, niech wtedy pomysla i powiedza kotku jak mierzyles 5 cm byles dla mnie nikim i moglam cie bez zmruzenia oka zabic. Co za roznica 5 cm czy 50 to jest to samo dziecko tylko 10 razy wieksze. A co do domow dziecka to jak dziecko zostanie osierocone to co wtedy, trzeba je chyba zabic, zeby domow dziecka nie bylo...

Gość lek med
Sekretna weź se palnij w łeb-nie wiadomo przecież w jakie ręce trafisz.

a po co mi - biorac pod uwage, ze naturalnie przezywa jakies 11% ciaz to nalezaloby oplakiwac te zygoty (bo to jeszcze zygoty)? chyba niekoniecznie ;) nie jestes kobieta po aborcji, nie wiesz, co czuje, wiec nie przypisuj swoich potencjalnych uczuc ;)

Kuraiko Oficjalnie w Polsce do któregoś tam tyg, ale możliwe ze \"na czarno \" tych zabiegów sie dokonuje.

Gość lek med
No proszę! porobnic nie wiedząc nawet o tym a iśc na aborcję?? Zaraz mi każesz płakać nad każdym plemnikiem w pościeli podczas polucji. Znam to.

Gość lek med
To ze sie zdarza (makabra nawiasem mówiąc0 nie jest argumentem. Urodzi sie w 'normalnej" rodzinie i tez go utopią .Róznie się zdarza. Dobra matka zachoruje psychicznie i zabije.NO i co .To argument??

Gość lek med
za kilka tysięcy to faktycznie idą na zabieg te które nie mają co do garnka włożyć/

Gość lek med
Te przypadki (mniej lub bardziej częste) są bez sensu. Raz na kilkaset tysięcy szczepień zdarza sie wstrząs i sie szczepi. Ileś tam osób na ileś podróżujących samochodami ginie ale i tak sie jeździ. 25% par sie rozwodzi ale i tak sie żenią. To bez sensu takie argumenty. W czasie aborcji zdarzają sie zgony .I co???? Przy porodach tez .I co?????

lek med - nie przeinaczaj :). zreszta jak sie nie ma na \"garnek\", na ab tez nie. chyba ze z pomoca np. faceta ;) HA! przy okazji - nie ma to jak mnozenie jak kroliki przy 500 zlotych dochodu ;). to mnie do furii doprowadza. moze tych ludzi nazwiecie odpowiedzialnymi? :O

Gość lek med
Daj im spokój! Być moze napiszesz ze jako podatnik ich karmisz? A moze oni będa Cie utrzymywać na Twojej emeryturze?

lek med - dalej tym tokiem...zdarzaja sie przypadki ciazy porzy zabezpieczeniu, ale i tak sie \"seksza\". kolejny argument pro-life obalony (ej, chyba bramki samobojcze nie sa zbyt dobre :) )

Naturalne poronienie to jak naturalna smierc, wiec nie porownuj tego do aborcji (zamierzonego pozbawienia zycia nie narodzonego dziecka) ty helishcostam, twoje argumenty zaczynaj sie robic plytkie.

Gość lek med
Hellish, wiesz co-ja sie upieram ze odnośnie tematu dyskusji Ty bardziej obracasz kota ogonem niz ja. Antykonc.to inny problem i nie czas ani miejsce. No ale czas spać! Ja znikam! Dobrej nocy!

lek med - nie, nie dam im spokoju. bo to jest skrajna nieodpowiedzialnośc i głupota. i nikt mnie nie przekona, ze zycie w walacej sie chacie z grzybem, brakiem wody, gazu i swiatla z banda latorosli jest dobre

Gość lek med
A co Ci to przeszakadza?

Gość lek med
i kto WOGÓLE PISZE ZE TAKIE ZYCIE JEST DOBRE????

lek med - antykoncepcja to inny problem? chyba niekoniecznie. bo co i rusz czytam, ze te co za aborcja to sie nie zabezpieczaja i pewnie malolaty sa :O a po co mi - ktore konkretnie masz na mysli? bo w ostatnim czasei nie przytaczalam zadnych :)

Gość lek med
jESZCZE NIE SŁYSZAŁAM ZEBY ktoś mówił ze tak nwłasnie nalezy zyc.

Gość lek med
Nie , nie małolaty.Małolaty przybiegaja do rodiców z brzuszkiem. To problem innej grupy wiekowej.

Gość lek med
Nie Hellisz. Oni tego nie rozbieraja na czynnikitak jak Ty. Po prostu tak zyją. Nie za wszelką cenę tylko tak botak i juz.Bez alternatywy ani w postaci antykoncepcji ani adopcji . TAk zyją .Tak jak Ty swoim zyciem,. I cholera--najczęsciej wyglądaja mi na mniej zestresowanych niz my :-D

Gość lek med
Gówniara zaszła , poszła do mamy i babcia ma nastepne dzieciątko. Bardzo bardzo czesto tak jest (pracuję w Poradni D) I nie jest to dramat .Najczęciej.