Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gogusia

Jakie według was jest ładniejsze imię dla chłopczyka?

Polecane posty

Witam! Dziś mój termin porodu, niestety jeszcze mały berbeć niechce wydostać sie nie świat, więc ja korzystam i wybieram dla niego imie. Moja rodzinka ma rózne koncepcje, niedawno przystalismy na jednym Michał ale wczoraj dowiedzialam sie ze jednak nie wszystkim sie podoba inni proponuja Mateusz a ja tuż przed porodem znów jestem w punkcie wyjścia. A więc jak sądzicie Michał czy Mateusz? proszę o odpowiedzi zrobię pużniej losownie;) P.S nie wybierałam zbyt wyzywajacych imion lub egzotycznych bo dla mnie to pużniej krzywda dla dziecka wyśmiewanego przez rówiesników. Odpisujcie pozdrawiam gogusia

cześć :) mnie bardziej podoba się Michał - tak z sentymentów :D życzę szczęśliwego rozwiązania :D :D :D

Gość mateusz.....................
jest obecnie modne wiec pamietaj ze jak dorosnie bedzie mial wkolo pelno mateuszow ale rzeczywiscie to bardzo sympatyczne imie tylko jak sie je zdrabnia?Mati?

Zdecydowanie Michał!! Może jeszcze być Paweł albo Marcin, skoro chcesz zwykłe i popularne. Ale z tych dwóch na pewno odrzucam Mateusz, wolę MICHAŁ!!

desiree83 dzieki za odp a jakie ty bys wybrala juz pomijajac te ktore ja zaproponowalam??

Gość weronikao
mam brata michala i wszyscy mowia do niego michu, misiek, misiu

Ja bym wybrała Pweł, sentyment, poza tym strasznie ładnie brzmi, jeśli będę miała syna, to tak będzie miał na imię :) A na drugim miejscu właśnie Michał. A jeśli chodzi o takie mniej popularne, to bardzo podoba mi się Błażej, Igor, albo Ksawery. Ale tylko podoba, bo jakbym miała nadawać imiona swoim dzieciom, to też wolałabym takie \"zwyczajne\".

HeHe odezwę napewno jesli nie na forum to napiszę Mailika ;) \"\"ten mały leń--wcale mu sie nie śpieszy\"\";)

Gość mi zawsze sie podobaly imiona
Tomasz, Krzysztof, Piotr :)

Gość Tulipanka2007
Ja mam Kamila. Fajny z niego berbec. zycze szybkiego rozwiązania....:):):)

Gość tylko i wylacznie MICHAL

Gość nazwij go Michał Mateusz

Gość agata_87
a co sądzisz o imieniu DANIEL???? poprostu kocham to imie :)) jesli keidys bede miala synka tak wlasnie go nazwe:)))

Gość kto wie kto wie
Mateusz ładnie :)

Oba tak samo popularne. Wybieram Michał. Nie sugeruj się zdaniem rodziny. To nie ich dziecko.:P Wspólnie z mężem wybierzcie imię. Skoro podoba Wam się Michał, to nazwijcie tak synka.

Niewiem prawde mówiaz nie zastanawiałam sie nad DANIELEM ;) Ja juz poprostu \"zgłupiałam\" sama niewiem. Kiedys powiedzialam ze wogole nie nazwe sam sobie wybieze jak dorosnie;) nie bedzie mial pretensji ze mu sie nie podoba;))