Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjiiii

moj facet ma 28 lat i mowi ze jest zbyt mlody na ojca

Polecane posty

Gość jjjiiii

ja mam 26 lat bardzo chce dzidziusia.Kurcze jest mi strasznie pzykro

Gość spadam pliss
dobrze ze to mowi a nie udaje super mena wolałabys aby kłamał?

Gość tortownica
ja mam 30 lat, jestem kobietą , i tez czuje sie za młoda na matkę nie ma ustawowo okreslonego wieku, kiedy sie jest za młodym, a kiedy nie

Gość cynammon
nie traktuj dziecka jako zapelnienie pustki zyciowej. Masz 26 lat i naprawde nie potrafisz sie soba zajac?

podam ci lepszy przykłam...mój straszy brat ma 36 lat jego żona jest w ciązy 1 miesiąc a on sie panicznie boi bycia ojcem!!!!

Gość no to ci wspolczuje
ja mam 22 lata i od roku jestem mamą!NIE WYOBRAZAM SOBIE ZYCIA BEZ DZIECKA!!! kazdy ma swój czas-wiadomo!ale życie bez dzieci nie ma sensu!

Gość spobuj go zrozumiec
ja mam 25 lat, a moj facet 30 i tez nie jest gotowy na dziecko, nie zeby byl typem osoby nieodpowiedzialnej, on poprostu jeszcze nie chce calego zycia podporzadkowywac dziecku. Wolisz miec dziecko ze swoim facetem teraz i wbrew jego woli, a za jakis czas wypisywac na forum, jakim to jest zlym ojcem i ze cie nie wspiera, ze nie pomaga? Decyzja o dziecku to decyzja, ktora musi byc podjeta wspolnie, obie osoby musza byc gotowe do roli rodzica

Gość cynammon
jezeli ktos nie ma zadnych pasji ani pomyslu na siebie, to faktycznie lepiej machnac sobie dziecko, przynajmniej sie nie nudzicie:O

Gość na pewno............
no i dobrze.Jeśli tak czuje to chwała mu za to ,że ci o tym powie.Nie będzie potem tragedii i topików " jestem w ciąży,mój facet odszedł,bo stwierdził,że jest za młody na ojca"Nie pozostaje ci nic jak rozmawiać z nim otym ,zaakceptować i ew.poczekać

Gość nie chcę cię martwić
skoro masz ciśnienie na macierzyństwo... ale mój szanowny małżonek też uczciwie mówił, że jest za młody na dziecko. Dojrzał do tego dopiero jak miał 37 lat, a ja 34. Teraz, z perspektywy wiem, że nie warto tak długo czekać . Ale rozumiem też, że nie ma sposobu, żeby męża namwóic na wcześniejsze tacierzyństwo. 🖐️

Gość jjjiiii
ja tego bardzo chce i nie chce czekac nie mowiac juz ze bym chciala 2 dzieci ale nie rok po roku.A pozniej bede sie schizowac ze wzgledu na swoj wiek ze co sbedzie nie tak.