Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna babka z forum

6 tydzień ciązy od OM , jest pęcherzyk nie ma zarodka

Polecane posty

Dziewczyny, wierzę, że wsjo będzie OK :-) Fajna, dziś zrobiłam ryż z warzywami i qrczakiem i oczywiście sosikiem. Misiek wniebowzięty, ja też :-)

Kruchaa ja nie mam plamień, duphastonu nie biorę ( w poprzedniej ciązy brałam ale nie pomógł w niczym) mówił Ci coś gin na temat ciałka żóltego? Bo u mnie nie mogł go dostrzec a potem coś tam zobaczył. Denerwuje sie jak cholera, do tego zaczął mnie jajnik bolec. Intima cieszę się :)

kruchaa, a jakim sosikiem? ja miałam przepis od fajnej na czosnkowy - miodzio! a skoro już klikamy to gratuluję, bo jeszcze nie miałam okazji ;-) dowiedziałam się przedwczoraj :-)

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
fajna babko u mnie byl sam pecherzyk w 6 tygodniu a nie bylo zarodka ale wlasnie bylo cialko zolte i to bardzo dobrze widoczne ale coz z tego jak zarodek sie nie pojawil.wiec nie ma reguly!

tak, dojrzał cialko zołte w jajniku Fajna nie denerwuj sie - czytalam na tym forum, ze czasami 6 tc jest za wczesnie... byc moze lekarze mowiac o 6 tc nie maja na mysli n daty OM tylko licza tygodnie od owulacji...??

byłam na boćku i tam jest taki temat. Jedna z dziewczyn miała miec zabieg, lekarz zrezygnował, kazał poczekac i ma juz dziecko :) Nie tracę nadzieji tylko jakoś mi tak trudno, uczę się cierpliwości,

intima sos byl slodko-kwasny ;) tez sie denerwuje, zwlaszcza tym, ze wlasnie nie ma reguly... fajna -w poprzedniej ciazy tez mialas plamienia?? czemu nie pomogl duphaston ?? no i czy same moze ustapily?? te plamienia, oczywiscie.

Ja również tak miałam. 6 tc od ostatniej @ był pęcherzyk bez zarodka :( usg powtórzone za tydzień i dalej zarodka nie było :(, tak więc to było puste jajo płodowe :( najgorsze, że 2x mnie to spotkało :( na szczęście znam przyczynę :D i mam nadzieję, że u Ciebie będzie inaczej!tak jak u mojej koleżanki, która bijace serduszko zobaczyła dopiero w 8 tc, bo najzwyaczjniej w świecie najprawdopodobniej owulacja jej się przesunęła :) 😘

Gość DO gawit_27
napisz proszę, koniecznie, co może być przyczyna pustego jaja płodowego?

no nic... chyba pozostaje nam cierpliwie czekac i wierzyc ze wszystko jest i bedzie dobrze...❤️ ja mialam owu w 16 dc (dosc mocno wtedy czulam kłucia) przy 30-dniowym cyklu. Wiec u mnie owu chyba sie nie przesunęła...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
pustego jaja przyczyna sa najczesciej bakterie w nasieniu faceta ale nie jest to regula moze to byc rowniez nieprawidlowa owulacja czyli cos w rodzaju PCO

fajna- masz jakies objawy/dolegliwosci ciazowe?? bo mnie tylko cycuchy bardzo bola, poza tym zadnych mdlosci, smaków itp.

Gość Fajna babko nie denerwuj się
Krucha, Fajna, trzymam za Was kciuki i za Wasze Maleństwa. Napewno będzie dobrze, musi być. Dziewczyny, usg też bywa mniej lub bardziej dokładne. Najważniejsze będzie, jak już będzie bijące serduszko, bardzo trzymam kciuki i napewno następna wizyta u gina będzie szczęśliwa.

Owszem, bol piersi, mdłości i podwyższona temperatura, do tego senność i zawroty głowy. Wszystko to czego nie miałam w poprzedniej ciązy. Tyle ze kazda ciąz ajest inna, czasami kobiety nie mają zadnych objawów, nie mają nudności itp. Ale mam stresa :(

Gość Fajna babko nie denerwuj się
Dzięki dziewczyny🌻 Miłe słowo wobec pomarańczy to u nas na forum rzadkość, dzięki:) Piszecie o objawach, z tym się też zgadzam, że nie ma reguły. Co prawda jestem pierwszy raz w życiu w ciąży, ale prócz dwu tygodni całodziennych mdłości (bez wymiotów) to nie mam żadnych innych typowych objawów. Biust też do tej pory nie urósł, tak, że najwyraźniejszym objawem jest brzuszek i maleństwo brykające:) Trzymam kciuki !!🌻

z tego co przykazal mi gin to mam przyjsc w przyszlym tygodniu, tak w okolicach czwartku...u mnie to juz chyba z 8 tc bedzie....bo jutro zaczynam 7 tc. Moze lekarzom chodzi o tygodnie ciazy liczone od owu...(dobra,tak sie tylko pocieszam...) :)

U mnie też w 6 tyg. nie było zarodka, lekarz kazał czekać. Poszłam w 8 tc na usg i zobaczyłam bijące serduszko :)

U mnie echo płodu było widoczne w 44 dniu od OM. Byłam w szpitalu bo miałam plamienia i miałam robione codziennie usg. Już chcieli usuwa, ale na szczescie sie pojawiło. Czekaj

Gość ja tak mial i............
niestety............

Gość idz na boćka
tam jest tego sporo

hmmm, bo ja gdzies czytalam ze ja beta rosnie to wszystko jest super...ale jak widac nie zawsze to ma znaczenie... nic, we wtorek zaczynam 8 tc a w czw. pojde do gina bedzie 8tc i 2 dni. chyba ze jie wytrzymam i pojde we wtorek...