Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

i_want_to_be_skinny

ZACZĘŁAM WALKĘ O BOSKĄ FIGURĘ .... JESTEM TEGO WARTA !!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

do tej pory zjadlam: Ś:owsianka II S: jajecznica na masle+2grzanki z maslem(miala je zjesc moja kolezanka specjalnie to dla niej zrobilam ale nie byl glodna a mnie tak korcilo ze to zjadlam :P) i do tego kilka migdalow Na obiad chuda ryba z warzywami a na kolacje moze salatka owocowa jak cos to wole zjesc wiecej rano bo jeszcze to zdaze spalic tym bardziej ze codziennie bede cwiczyc min 1 h :)

sciagnelam sobie teraz kilka utworow tanecznych na kompa i tak mi sie podobaja ze tanczylam teraz przy nich jakies 20min :D i czzesc tez z ciezarkami-ciezko jest ale wiecej kcal sie spala :p Wieczorkiem na pewno jeszcze bede cwiczyc min 30min i jeszcze pojezdze na rowerku stacjonarnym :) Aha i dzis juz jem ok 17 tylko rybke w warzywach za to ze ta jajecznice na masle zjadlam i 2 grzanki z maslem :P jesli bede b.glodna to bede sie zajadac marchewka i mogee zjesc tylko 1 jablko... zjem je ok godz.14 :) podoba mi sie moje odchudzanie :D dam rade na 100% ;):)

to, że na diecie należy nie jeść po 18 to MIT!! to wręcz spowalnia metabolizm :-) taka mała uwaga ode mnie. pozdrawiam!

sorry ale ja w to nie wierzę nie znam nikogo kto najadałby sie naoc i byłby szczupły, za to znam wiele osób które w ten sposób przytyły nawet po sobie widze że jak się najem na noc to nastepnego dnia mam wypchany brzuch i czuje się srednio, a jak zjem ostatni posiłek koło 18 i jest on lekki to lepiej się czuję po przebudzeniu

ja jem ostatni posilek zawsze o 18:30. Nie jestem ociezala jak zasypiam i rano mam apetyt na owsianke :) Zjadlam przed chwilka troche bigosu z miesem i 2 malutkimi chlebkami ryzowymi . Przed tym jeszcze zjadlam jablko- zamiast loda:P Najadlam sie! mniaaaaaaaaaaam :D Za 3h zjem ta rybe w warzywach.Jestem jakas zmeczona dzisiaj. Ale wieczorem i tak bede tanczyc ;)

nik Ci nie każe wierzyć :-) nikt też nie każe Ci się na noc objadać. to wszystko jest zależne od tego, o której porze kładziesz się spać. jerśli ok. 21 to ta 18 pasuje, ale jeśli sporo później to i ostatni posiłek warto przesunęć. Racja jest w tym, ze należy go jeść na ok. 3 godziny przed snem.

no to się wszystko zgadza. Jak toś się kładzie późno to zakładam ze nie wstaje też o bladym świcie i wszystko się przesuwa Ja się kłade najpóźniej o 23 i wstaję o 6 więc zjadam ostatni posiłek koło 18 ale czasem nawet wcześniej. Często zjadam obiad koło 16:30 i potem nic już nie jem bo jestem najedzona. A dzisiaj nie jem bo się opiłam chlorowaną woda i boli mnie brzuch:(

a ja chyba polece ze znajomymi potańcować... będzie facet-ciacho :)

a tak w ogóle skinny do czego tańczysz?? podrzuć jakies tytuły bo ja z przyzwyczajenia przy jakiś 2stepach i blackach ale nie wiem czy to nie za wolne podaj jakies fajne kawałki do machania kuperkiem:)

hej hej :) Niedawno wstalam i pierwsze co zrobilam to wypilam duzy kubek wody z cytrynka :) Za pol godzinki owsianka:D A co do muzyki przy ktorej lubie tanczyc-wiadomo same taneczne kawalki :P np. Rihanna,Beyonce,J Lo,Justin Timberlake itp itd :)

juz zjadlam owsianke :D dzis byla wyjatkowo dobra! Oto jej sklad: platki owsiane+otreby pszenne i granulowane, troszenke prazonej soi wszystko zalane wrzatkiem i po napecznieniu dodaje odrobinke mleka, do tego 2 suszone sliwki (ja kupuje zawsze takie mieciutkie i slodkie- maja najmniej kcal) i do tego troszke cynamonu i wiorkow kokosowych :D boskie bylo :D i ma to ok 150kcal ;)

wlasnie wrocilam z cmentarza. Nie bylo mnie ponad 1,5h wiec jest ok :) Teraz popijam sobie pysznej herbatki imbiorowo-miodowej(moja mama ja kupila - jest pyszna)a za troszke ponag godzinke bedzie obiadek- kurczaczek z surowkami :D mniam

juz sie nagadalas wielka specjalistko ? hehehe -chcialabys miec taka wiedze na temat zdrowego odzywiania i diet jaka ja mam. Jojo moze zdarzyc sie kazdemu akurat to ze przytylam 3kg bylo niezalezne odmnie bo na wyjezdzcie musialam jesc to co mi dawali .Teraz znowu powrocilam do zdrowego trybu zycia. Wiesz co jestes tepa jak niewiem. Zobacz sobie lepiej co dziewczyny wyprawiaja na innych topikach a nie do mnie z marda jak odchudzam sie bez pospiechu i zdrowo. Jestes zalosna. Mam nadzieje ze wiecej sie na moim topiku nie pojawisz :o

skinny co się dzieje?? do kogo to piszesz?? no bo przeciez nie do mnie chyba? bo akurat w kwestii diet nie uważam się za specjalistkę... no i nalezy zwrocic uwagę na to ze każdy jest inny i każdy inaczej chudnie

pewnie zazdroszczą że jestes wysoka i szczupła i masz siłę żeby doprowadzić pewne sprawy do końca. Ja podziwiam twoją konsekwencję :) w pewnym sensie mnie zainspirowałaś no i zachęciłas do owsianki:)

Gość ale ty jestes pusta dziewczyno
ja nie mam czego zazdroscic dla pustej laski. nawet sama nazwa topiku juz jest beznadziejna bo boska to wcale nie znaczy glupia no chyba ze ty to tak rozumiesz i pewnie stad ta glupia nazwa

zajmij się czymś pożytecznym może zamiast rzucac jadem na lewo i prawo. Wyładuj swoje złe emocje w jakiś inny sposób bo nie mam ochoty czytać takich chamskich wypowiedzi. Więcej kultury

dzisiaj wyjechał mój tata, wróci dopiero w połowie grudnia, więc musze wykorzystać ten czas na ostra dietę:) żadnego podjadania moje postanowienie: ZERO SŁODYCZY!!!

Gość ale ty jestes pusta dziewczyno
sram se do ryja :classic_cool: