Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesien 2008

na ktora godzine ustalacie slub w kociele??

Polecane posty

Gość wrzesien 2008

ja mam slub we wrzesniu i zastanawiam sie czy zaczac o 15:00, czy o 16:00....

Gość wrzesien 2008
ojj..dla mnie to stanowczo za wczesnie...

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmm
ja mam w maju i na 16.30 jak wy wytrzyalcie caly dzien i cal noc jak slub jest na 12???? i o ktorej wstajecie???

strasznie wcześnie.... Ja najwczesniej o 18, a najlepiej o 19, szczegolnie ze zdecydowalam sie na lato. Bylam ostatnio na takim wczesnym slubie (o 16). O 2 bylo po weselu. Wszyscy narzekali ze zdecydowanie za wczesnie

my mamy we wrzesniu na 15...tez sie zastanawiam czy to nie jest za wcześnie...różne są opinie, takie jak ta, ze o 2 bedzie po weselu tez sie zdarzaja...ale z drugiej strony o 18 jest mi troche za późno... wszystko zalezy od gości!!!!!!

O rety to ja mam w kościele na 14 :O i mój fotograf już narzekał że bede miała złe światło na zdjęcia :P A slub w miesiącu lipiec :)

Gość my mieliśmy w sierpniu
na 16.00 Myślę, że w środku lata (lipiec, sierpień) to od 16.00 jest ok, we wrześniu radziłabym 15. 00 chyba:)

Gość liliannalilianna
w sierpniu na 17!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmm
ja poprosilam o 16.30, ksiadz mi proponowal 19, ale sal jest dosc daleko od kociola msza by sie skonczyla ok 20, zyczenia do 20.30 najwczesniejw sali wszycy goscie sie zbiora najwczesniej ok 21. 30 kolacja by trwala gdzies do 23, zacznie sie impreza i zaraz oczepiny, wiec wole wczesniej, zeby miec wiecej czasu na weselu

My mieliśmy na 18(maj) i uważam że to idealna pora.Bawić się przez cały wieczór i noc jest cięzko tym bardziej że ludzie pracują a nie wszyscy mogą brać Bóg wie ile urlopu.Zabawa wesela skończyla się o 7 rano.Bylam nieźle padnięta,mało tego fryzier,kosmetyczka i fotki zajeło sporo czasu więc nie musieliśmy spieszyć sie ,,na wariata\". W lipcu byliśmy na weselu u brata męża,ślub odbył się o 15 i o 2 w nocy wszyscy się porozchodzili ,dla mnie też było za wcześnie.Ludzie padnięci więc bez sensu zabawa na śiłe.

....w imieniu tych,dla których...pózno!! to jest luksus/luxus/,wtedy łatwiej o te /10/godziny,odpadają dodatkowe pertraktacje..a właściwie to do zabawy odpowiednia jest weczorowo-nocna pora :)

a my mieliśmy ślub 8 września o 17.00 Gości bawili się do 5 rano, a poprwiny o 17. Gbybym jeszcze raz wychodziała za mąż ;), to o tej samej porze. Wyspałam się, fryzjer o 10, makijaż o 12, zdążyłam odpocząć, polecam. A pogoda nie należała do najpiękniejszych :(, nie było słoneczka. Uważam, że to dobra godzina.

Gość Ja miałam ślub
o 16, w lipcu. Goście bawili sie do 7 rano :)

ja mbyla ostatnio o 14 slub gosie sie bawili do 7.30 poprawiny na drugi dzien 18 do 5 rano wiec to zalezy od gosci nam zlecial tak szybko czas ze jabym miala o 19 brac slub to chyba nic by mi z tego wesela nie zostalo moj jest o 15

Gość japońskaróża
ja w czerwcu 16 lub17. wczesniej zdecydowanie odpada

Gość Aaaannniiiaaaa
a ja mam ślub w sierpniu godz 17:00

Ja mialam w pazdzierniku na 18. Piekna byla pogoda. Po kosciele bylo juz ciemno ale fajny byl klimat. Cala noc sie wszyscy bawili do rana. A z kolei bylam tez na eselu na 16 w pazdzierniku i kolo 3 juz goscie pouciekali bo mieli dosc.Ale kazdy robi jak chce.

Ja miałam w sierpniu na 17. O 19 był pierwszy taniec i zaczęła się zabawa - od razu pełen parkiet :) Moim zdaniem takie \'przetrzymanie\' gości tylko służy udanej zbawie :) Sama wiem to po sobie i.. po moich gościach. Pozdro.

Ja mam ślub na 15 i dla mnie to taka pora \"akurat\". Msza będzie trwać godzinę, później życzenia itp. czyli do 16:30 trzeba liczyć. Na salę będę jechała ok. godziny czyli 17:30. Goście będą mogli rozlokować się na spokojnie w swoich pokojach i wesele zacznie się ok.18. Ale gdybym nie musiała dojeżdżać na salę to chciałabym ślub na późniejszą godzinę 16- 17.

Gość viccka
16.00 jest the best!

Gość Poziomka999
My mamy pod koniec września na godzinę 16:00 więc msza ok 45 min + życzenia i mamy 10 km od kościoła do sali w pięknym plenerze więc akurat będzie jeszcze widno na zdjęcia o tej 17:40 przed rozpoczęciem wesela. Oby tylko pogoda tego dnia dospisala.