Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość banalny przykład

Uroda to nie wszystko-banalne ale prawdziwe

Polecane posty

Gość banalny przykład

Piękny przykład potwierdzający tę banalną prawdę - kumpel mojego faceta poprosił mnie o ustawienie spotkania z moją wolną koleżanką, dziewczyną naprawdę atrakcyjną, super figura, piękne włosy, przy tym bardzo elegancka, potrafiąca się dobrze ubrać, inteligentna, spełniająca się zawodowo (asystentka prezesa w dużej korporacji). I co się okazało? po kilku spotkaniach facet odpuścił, tłumacząc, że tak zahamowanej uczuciowo i zakompleksionej kobiety nigdy nie spotkał, nie wiedział jak się zachować. A niedawno znalazł sobie przesympatyczną dziewczynę, uroda daleka od klasycznej piękności, ma kilka kilogramów za dużo tu i ówdzie, ale za to emanuje ciepłem, życzliwością i seksapilem :) i jak tu nie wierzyć oklepanym stwierdzeniom...

Gość zle to swiadczy o nim
dziewczyna na 1 rzu oka ma wszystko a jednak boi sie zaangazowac z jakiegos powodu, ma kompleksy , boi sie zranienia i to ze facet rzucil ja po kilku spotkaniach wcale jej nie pomoglo ehh

Gość banalny przykład
hmmm, nie odebrałam raczej tego w ten sposób, że to źle świadczy o chłopaku...z tego co wiem, raczej obawiał się, że może ją jakoś zranić, nie wiedział, jak ma do niej 'dotrzeć'... chociaż na pewno masz rację w tym punkcie, że dziewczyna może się jeszcze bardziej podłamać

pewnie,że uroda to nie wszystko....ja-co z tego,że taka \"piękna \"jak tyle razy wyłam z tego powodu..to wcale nie takie piekne jak się wydaje...każdy na Ciebie patrzy i wzdycha i wychwala...jak Ty śliczna..piekna ..cudowna...a jakie masz piękne włosy..i te oczy...paznokcie...idealna.... mowa o facetach rzecz jasna..patrza na Ciebie i pierwsze co widzą to jak wyglądasz,jak jesteś ubrana....i sa w siódmym niebie,ze całe męskie grono patrzy tylko na ciebie... kiedyś kilka razy spotkałam się z takim dupkiem,który wrecz piał z zachwytu jak inni faceci na mnie patrzyli-debil jeden:O.......... przez długi czas wątpiłam,że znajde kogoś kto prócz mojej urody bedzie dostrzegał i mnie....znalazłam:D...(ale cały czas patrze na niego podejrzliwie...juz mi tak zostało i to jest straszne:O

Gość no właśnie....
widuję takie różne pary, kobiety o przeciętnej urodzie, albo nieciekawej..a ja nie moge od lat znależc partnera...jestem bardzo ładna, ale jestem tez gruba. Odnoszę wrażenie, że tusza to największa zbrodnia wobec miłości...można byc nieciekwaym, nieurodnym itd...byleby być szczupłym....

Gość no właśnie....
no tak, to wydaje się proste rozwiązanie

Gość mocca-c
Pawełek..................ile można wałkować ten sam temat........... Poszukaj może znajdziesz w swojej głowie jeszcze jakiś (INNY)

Gość no właśnie....
nie mam świnskich oczków:D mam śliczne, o migdałowym kształcie i głęboko brązwej barwie. a wszystko w dłuuugich rzęsach:) w każdym człowieku jest cos fajnego....

Gość no właśnie....
wiele osób mi mówi, że mam piekne oczy:) ja myślę, że każdy z nas ma coś ładnego w sobie, chocby szczegół.

no uroda to nie wszystko... jak ktoś ma beznadziejny charakter to nic mu na dłuższą metę nie pomoże. Tylko jest jedno ale... ... jak masz na tyle kiepski wygląd że brak zainteresowania to i tak nie masz jak przedstawiać zalet wewnętrznych :D

Gość no właśnie....
mam kilka ładnych szczegółow, oczy, nos, usta, oraz mam smukłe mimo tuszy dłonie:) a ja przegrałem...nie zgadzam się,,znam osoby obojga płci, nieciekawe z wyglądu, ale fascynujące sposobem bycia.

Gość no właśnie....
a ja wygrałem miało byc!!!:):):):)

a skąd je znasz? Zresztą znajomi to chyba jednak inna sprawa. Jak ktoś nie wydaje się z tego czy innego powodu interesujący damsko-męsko to nie patrzy się w ogóle na fizyczność jak byśmy mieli sytuację w której próbował by cię zaczepić ktoś o całkowicie nie poważnym/w twoim typie/czy co tam chcesz wyglądzie to jakoś nie wierzę w chęć poświęcania czasu na sprawdzenie czy może jednak.

Gość no właśnie....
z cech wymienionych mam ładne , zadbane stópki, jakos tak kończyny mi się udały:D a ja wygralem życie.....to zalezy od człowieka. Dla jednej osoby gruba bedzie cała beeee....druga zobaczy, że mimo tuszy ma coś fajnego. to tylko przykład, to się tyczy wszystkich innych wad i niedoskonałości. A jeśli zagdauje mnie ktoś bardzo nie w miom typie, ale mądrze gada to ja chętnie pójde z nim na kawę. Ale mam znajome, które mężczyznę nie odpowiadającego im z fizjonomii skreślają z biegu,. więc bywa i tak. jak mówię, zależy od człowieka...

Paweł powiem ci jedno jakby facet patrzył tylko na moje cycki tyłek nogi etc etc to nawet splunąć bym na niego nie chciała dlatego ubieram się klasycznie a nie wyzywająco aby nie być obiektem sexualnych iluzji jakiś napaleńców. :P Czy ktoś taki jak Ty jest to w stanie zrozumieć???

Gość klannnnn
sloneczko, niezla proba poprawienia sobie samopoczucia....

Gość o kurczeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
Qrcze...nie pisz do niego bo nie będzie wiedział co z ta wiadomością zrobić.....................facio pieprzy jak nakręcony..........pewno wykształcenie skończł na podstawówce...i teraz udaje znawcę..........:D :D :D

Gość tego już za wiele
zaraz pojawi się pusia albo jakis gruby nieszczęśnik pokrzywdzony przez los i cały świat.... i wiecie co się zacznie

Facet to nie pies, na kości nie poleci przecież, więc głowa do góry mimo , że ja nie mam w ogóle powodzenia

Gość znajaca swoja wartosc
no jasne ze uroda to nie wszystko zrozumialam to ostatnio,.bo jestem strasznie wybredna co do chlopakow alee...co z tego ze naprawde bardzo przystojny koles chce ze mna byc?co z tego jesli ja po godzinie rozmowy nie mam juz z nim tematow?to za pare lat chyba bysmy sie do siebie juz w ogole nie odzywali.tak samo sa tez inni-ale glupi,bez celu itd itd...wole przecietnego milego fajnego;)

Gość fajna wypowiedź
jak widać ....