Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Figa-a

Tekst meza do zony po 3 latach malzenstwa

Polecane posty

Gość Figa-a

gdy bedziesz umyta, pachnaca (ale bez 5 litrow perfum) i nie bedziesz pokazywac swiatu foki, a zamiast tego cos tam zaslonisz, to juz jest jakis krok... przy tym OOODPUUUSC SOOOBIEEE sztuczna tajemniczosc - tak jak wtedy gdy mielismy ostatnie 'obcowanie' - mnie nie podjaralo wcale twoje zachowanie, ale to, ze faktycznie mialas nieco wieksze cycki... ja JESTEM FACETEM i nic nie poradze... Kasiu, uczucie to jedno, a chemia to drugie... Co Wy na to?

Gość CHAM i nic wiecej

Gość Figa-a
powiedziałam ze jest impotentem i chyba pociagaja go faceci

Gość Figa-a
Pytasz mnie czy "sie"? Bo jesli "sie", to mnie nie pytaj :/ Zdanie wczesniej z rozmowy: - chce, zebys czesciej wychodzil z kumplami na piwo, brydza. Zadowolony?

Gość krotka pileczka
to co napisalas jest bez skladu i ladu naucz sie pisac po polsku a potem zakladaj topiki

\"Pytasz mnie czy \"sie\"? Bo jesli \"sie\", to mnie nie pytaj :/\" z mężem tez tak rozmawiasz? bo jesli takwygląda normalne wg Ciebie prowadzenie dialogu, to i tak lekko Cie potraktował..

A ty umiesz czytac, krotka pilko? To jest cytat. Czy trzeba - specjalnie dla ciebie, umieszczac cudzyslow, bo nie jestes w stanie zrozumiec tak prostej rzeczy?

a skoro juz tak sie poprawiamy, to cytaty z wypowiedzi wstawiaj w cudzysłów, bo wypowiedzi stają sie nieczytelne

A czy ty w ten sposob rozmawiales ze swoja kobieta? Bo jesli tak, to nic dziwnego, ze jestes sam. Zamiast prowokowac, komiczne, badz czlowiekiem.

\"To jest cytat. Czy trzeba - specjalnie dla ciebie, umieszczac cudzyslow, bo nie jestes w stanie zrozumiec tak prostej rzeczy?\" skoro poprawiasz kogos, sama powinnas byc perfekcyjna

Gość
a co było w tym ostatnim \"obcowaniu\"? faktycznie bardzo rachityczny ten tekst :o

Gość krotka pileczka
wez ty sie kurwa pojebana dziwko odpierdol pisz porzadnie albo skasuje ci topik i nie podskakuj jak nei wiesz z kim gadasz idz lepiej kartofle staremu obieradz a nie udzielaj sie tutaj

ja nie jestem sam... za to Ty niedługo będziesz... z takim charakterkiem... na dodatek nie kręcisz nawet własnego męża...

Gość krotka pileczka
i juz sie nie dziwie czemu twoj stary do ciebie tak gada hehe tylko na to zaslugujesz

Gość krotka pileczka
brawo komiczne!!!

Figa - źle zaczęłas w tym temacie.... nie minela minuta, a juz zdążyłas skłócic sie z wszystkimi.... nawet ja tego nie potrafie :P pomysl, czy z mężem rozmawiasz tak samo... moze w tym lezy problem

Gość aleście
sobie pogadali ______ bardzo twórcze i pouczające.

Gość
no pięknie... wystraszyliście autorkę i już nie napisze co oznacza sztuczna tajemniczość w obcowaniu, która skutkuje powiększeniem cycków :( :p

Gość krotka pileczka
BRAWO BRAWO KOMICZNE

Gość ja wlasnie tez nic nie
rozumiem nawet nie wiem co znaczy "pokazywać swiatu fokę" :O ale domyslam sie ze problem jest powazny :P

być może autorka nalezy do osób, ktore uwazaja, że jelsi cały swiat jej nie rozumie, to oznacza, że świat jest zły a nie ona... moze lubi skomentowac wszystko powodując, ze jej partner dla samej tylko chęci odczepienia sie od niej przywalił jej hardcorem... może, może - ale tego sie nie dowiemy, bo ona nie raczyła nic napisac tutaj, poza złosliwymi docinkami i durnymi komentarzami... tak nie rozwiązuje sie problemow, tak sie je tworzy

Gość Widze ze sami swieci tutaj
i tak cholernie madrzy i tacy wspaniali na czele z komiczne. Faktycznie kafeteria puka w dno od spodu. Autorko, masz chama za meza. Wspolczuje. Nie mniej, niz wam, drodzy kafeteriusze.