Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demi moooooor

Odpowiedz mojego faceta

Polecane posty

Gość demi moooooor

Nie układa nam sie ostatnio ....wczoraj byłam u niego i po sexie spieszyłam polezelismy jeszcze troszke wtuleni w siebie....po jakims czasie zapytałam go czy odwiezie mnie do domu ( a nie robi tego czesto bo z reguły mu sie nie chce) i oczywiscie odpowiedział ze sie mu nie chce. Wiec wstałam i chciałam isc do łazienki sie umyc a on gdzie ja ide, no to ja ze musze juz isc bo nie zdąze na ostatni autobus....nic sie nie odezwał. Jak wyszłam z łazienki i sie ubrałam, siadłam jeszcze koło niego i powiedziałam ze ma ze mna wygodnie bo mu głowy nie zawracam tylko przychodze a po wszystkim sobie ide ( bo tak to niestety ostatnio wygląda:( a on na to ze własnie zawracam mu głowe bo jeszcze tu jestem :( nazwałam go gnojkiem i wyszłam szybko , poryczałam sie :( jest mi strasznie smutno

Gość a nie wstyd Ci troche
ze pozwalasz sie komus tak traktowac?

Gość destilator
faktycznie gnojek ..... ja bym zero sexu przez kilka tygodni i kompletne nie odzywanie sie do gnojka

Gość demi moooooor
bardzo wstyd :( to nie pierwszy raz tego typu teksty od niego słysze :( ale mnie zawsze mowe odbiera jak on cos takiego palnie :(nie wiem co powiedziec, co wtedy zrobic, jedyne co potrafie to wyjsc i sie rozryczec :( a jego to nawet nie rusza

maj gad, no nie ładnie!! nie powiem żebyś go olala ale nie pozwalaj sobie na takie traktowanie!!

Gość demi moooooor
a teraz sobie pojechał nad morze ze znajomymi na długi weekend....ja oczywiscie zostałam w domu bo nie miałam kasy na taki wyjazd...on dobrze zarabia i zatrzyma sie pewnie w jakims drogim hotelu gdzie mnie nawet na jeden nocleg nie stac :( powiedział mi o tym w piątek, ze jedzie.....wczoraj sie widzielismy i zero odzewu od wieczora:( ja do niego sie pierwsza nie odezwe a on jesli juz to po powrocie pewnie....ale wtedy chyba tez sie nie odezwe do niego:(

Gość
sorry, ale potraktował Cię jak panienkę z burdelu (i to gorzej bo nie zapłacił)

Gość zagubiona i zalamana
nastepnym razem powiedz, ze ci sie nie chce do niego isc a tak w ogole to nie chce ci sie z nim byc i tyle.

Gość alika5
no to sprawa rozwiazana znajdz innego godnego siebie faceta :)

Gość demi moooooor
chyba taka panienka z burdelu ma lepiej bo cos z tego ma..kase..i do tego faceci są mili dla niej

Gość demi moooooor
jestesmy razem 2,5 roku i ja sie dziwie ze ja tyle z nim wytrzymałam i jaka ja musiałam byc nim zaslepiona i zakochana na poczatku ze jego charakteru nie zauwazyłam od razu :(

on Cie traktuje jak szmatę a Ty mu na to pozwalasz...masz w ogóle do siebie szacunek? ja bym mu tak w pysk strzeliła, że krew z nosa by poszła a Ty sie ubrałaś i pojechałaś do domu.. a poza tym do cholery co to znaczy zachowanie w stylu \'jadę sam bo Ciebie nie stac\' jak tak dobrze zarabia i mu by zależało to albo by nie pojechał albo Cie po prostu wziął ze sobą..potraktował Cię jak szmatę kilka razy pod rząd..

Gość demi moooooor
moge ale od niego mam bardzo zły dojazd do pracy wiec jak zostaje to np w weekendy....bo przeciez nie podrzuci mnie rano do pracy bo jedzie w inną stronę albo ma pózniej niz ja albo musi jechac do innego miasta i tam musi nocowac....poza tym skad pewnosc ze on gdzies tam kogos sobie nie znalazł ??? w kazdym miescie inna laska... chyba sie zarycze na smierc:(

Gość ** ** ** ** ** ** *** *** ***
zrób na kompie taki udawany rachunek...za usługi jakie mu świadczysz...wydrukuj i daj mu ze słowami..."to końcowy rachunek za moje usługi, postanowiłam sie przekwalifikować, bo rola dziwki przestała mi odpowiadać...tak więc...pewnie sie już nie zobaczymy" książka mężczyźni kochają zołzy jest dla Ciebie, bo ty jesteś stanowczo za dobrą dziewczynką

Gość moze taka wam sie spodoba
kobiety jak was prosze szanujcie się choc troche

Gość demi moooooor
ja mam 25 lat on 32

Gość demi moooooor
na poczatku był wspaniały, szarmancki, zaradny, zadbany, z klasą....zakochałam sie, czułam sie bezpiecznie przy nim a teraz to nawet w łózku boje sie ze zrobi cos czego ja nie chce.... ja juz raz od niego chciałam odejsc....no to sie na troszke zmienił...zawsze potrafi tak mi nagadac ze wychodzi na to ze to moja wina, ze ja marudze i ze to ja jestem durna baba :(

Bez obrazy,ale ten Twój facet to po prostu głupi ch** i idiota. Jak tak można traktować swoją kobietę?? Nie pozwól mu na takie zachowanie,albo po prostu kopnij go w dupę (mimo tego,iż wcale to nie będzie łatwe) Co miało oznaczać to że pojechał sam bo Ty nie masz kasy? To do cholery, chyba korona z głowy by mu nie spadła jakby zapłacił za Ciebie za taki wyjazd...

Gość kaszka manna89
jak masz jeszcze troche godności zostawisz go a jak nie to będziesz trwac w tym chorym związku bez szans na prawdziwe szczeście pomyśl nie szkoda ci lat straconych jak on moze cię szanować skoro sama tego nie robisz

Gość demi moooooor
ja nie chce byc na jego utrzymaniu ani nic od niego brac czy zeby płacił mi za taki wyjazd bo to mnie zwiarze z nim jeszcze bardziej a wole nie:( ja pracuje ale nie zarabiam duzo...jemu sie udało, ja studiuje jeszcze zaocznie i co prawda mieszkam z rodzicami ale sama sobie kukuje kosmetyki, ubrania czy ksiązki i własciwe wszystko inne wiec jak przez rok uzbieram sobie na wyjazd gdzies w wakacje to on sie smieje ze za to co uzierałam on ma jedną dobe w hotelu iles tam gwiazdkowym :( sałna, basen, masaze...takie hotele a ja siedze w domu przed kompem:(

Gość demi moooooor
ja nie chce byc na jego utrzymaniu ani nic od niego brac czy zeby płacił mi za taki wyjazd bo to mnie zwiaze z nim jeszcze bardziej a wole nie:( ja pracuje ale nie zarabiam duzo...jemu sie udało, ja studiuje jeszcze zaocznie i co prawda mieszkam z rodzicami ale sama sobie kukuje kosmetyki, ubrania czy ksiązki i własciwe wszystko inne wiec jak przez rok uzbieram sobie na wyjazd gdzies w wakacje to on sie smieje ze za to co uzierałam on ma jedną dobe w hotelu iles tam gwiazdkowym :( sałna, basen, masaze...takie hotele a ja siedze w domu przed kompem:(

pomyśl,że z wiekiem twoje ciało się zmienia..wyobrażasz sobie jak będzie Cie traktował za rok, 2 lata? 5 czy 10 lat?

Gość a nie wstyd Ci troche
u mnie tez byly takie akcje ale jednak troche bardziej lightowe i tez bylo mi wstyd i poki nie zaczelam wymagac od niego szacunki czulam sie jak byle co nie boj sie "tupnąć nogą" on raczej nie odejdzie z tego powodu, pewnie pomysli "wow, wreszcie zaczelo jej to przeszkadzać" a jeśli odejdzie... wiesz co ? to krzyżyk na droge

pomyśl,że z wiekiem twoje ciało się zmienia..wyobrażasz sobie jak będzie Cie traktował za rok, 2 lata? 5 czy 10 lat?

facet jej nie sznuje po prostu i traktuje jak wór na sperme... koles jest palantem oczywiscie ale jak mozna sznowac osobe, ktore daje sie tak traktowac?

Gość mmmmagda
krew mnie zalewa ...co za skurwysyn Uciekaj jak najdalej od niego