Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość demi moooooor

Odpowiedz mojego faceta

Polecane posty

Gość jak sprawy Demi
?

Gość to dobrze......
psycholog pomoze i wyjdziesz na prostą, zobaczysz, widać taka lekcja była Ci potrzebna do zbudowania przyszłego szczescia, daj czasem znać jak sie czujesz, caly czas sledzilam Twoje losy i jestem pewna, ze dasz sobie rade!

Gość aurelia355
Demi a kontaktowalas sie z nim lub on z Tobą? czy tak od tamtego czasu ucichło i dał sobie spokój? jesli tak to był zbyt leniwy i nie był Ciebie wart czas na samorealizacje miłośc do samej siebie a nowy trafi sie niebawem lepszy :)

Gość ja byłam
w wielu związkach które trwały po 3, 4 lata i dla mnie to normalne ze facet odwozi swoja kobiete 400 km a nawet wiecej. w koncu od tego jest!! przeczytałam to wszystko i nie mogłąm uwierzyć ze to prawda!! ja tylko takie filmy widzialam jak to co tu piszecie. to znaczy ze albo ja mialam takie szczescie na kochanych pomocnych troskliwych i idealnych facetów pod każdym względem albo nie wiem!! mi sie to co tu czytam w pale nie mieści!!miałam gotowe obiadki pod nos mimo ze wracał z pracy a ja cały dzien nic nie robiłam, niespodzianki mi robili.za mnie każdy facet płacił i sponsorował wczasy - to normalne przecież!, nowiutki samochod dostałam i wiele innych prezentów, jak mialam zły humor potrafiłam o 3 w nocy dzwonić ze ma w tej chwili przyjechać bo mam doła i mimo, że szedł na 6 rano do pracy był w pół godziny u mnie i wiele wiele innych takich sytuacji i nie było mowy żebym ja z nim do łózka szła kiedy on tego chce i jeszcze na dodatek tanczyła jak on mi zagra!! prędzej na odwrót.ja nie wiem... to chyba prowokacja jakaś!! .....a teraz mam męża - tego jedynego z najlepszych wybrałam i żyjemy jak w raju.on swiata poza mną nie widzi i pokazuje mi to każdego dnia.

Gość GG5425301
hahaahahahahahahaahahaha na to co powyzej..

ja nie wiem czemu to \'ha ha ha \' moj tata jest tez taki kochany dla mamy poza tym koleżanka tez tak ma ... a do tego ten jej towarek jest nieziemsko zabójczo przystojnym ciachem ja nie wiem ze też niektórym sie tak udaje a innym nie... ahhhh :(

zielona jamajka: jest różnica między byciem kochanym a byciem kompletnym jeleniem:D wybacz ale faceta, który wraca z pracy i gotuje obiad dla laski, która cały dzień siedziała w domu nie można inaczej nazwać:D Nie uwierzę że są tacy idioci na świecie,co lecą na każde zawołanie rozkapryszonej niuni, która np potrafi wyrywać kogoś z łóżka w środku nocy bo ma taki kaprys. Laska opisuje swoje marzenia senne na forum:D

No to ja tez juz nie wiem bo nie znam zadnego takiego faceta jak opisałas, zeby leciał na kazde zawolanie i ja nie mam zamiaru byc az tak rozkapryszoną ksiezniczka i to za kase ;) sorry ale to juz przegiecie w drugą strone...

byłam u psychologa ale chyba zrezygnuje bo facet tez jakis taki dziwny i do tego facet a ja teraz jestem na kazdego faceta wsciekła ;)

Gość aurelia355
tez nie wierze ze jest taki facet na zawołanie ta pani traktuje go jak psa i niewolnika wkrótce mu sie to znudzi bo facet lubi czuć władze i pokazywac swoja wyzszosc i dominacje nad partnerką. no chyba ze przez te rozkazy czuje sie potrzebny, ale jechać o 3 w nocy bo ona ma taki kaprys to przegiecie. a moze i mozliwe bo albo sie wymaga od innych albo oni od nas. skoro tak go pozbadła i on na to pozwala to dalej go bedzie wykorzystywac. obyś nie przegieła lady

Gość buc
a ile mu płacisz lady? :D acha juz widze dostał samochód od wymagającej lady i pojechał ze swoja panią na wczasy :D