Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iziizi22

porod naturalny jest obleśny!!!

Polecane posty

Gość cc kontra poród naturalny
fajna-->wystarczy ćwiczyć mięśnie Kegla a poza tym po nacieciu przy porodzie lekarz czy położna zszywają i czasami naprawdę kobieta jest ciasniejsza po porodzie :)

mac meza nie mam wiec sie nie porzyga:) hehe wiedzialam ze taki post sie kiedys pojawi a co cie kurwa tak boli ze chce miec taka sama cipke?:P

Gość mać
a pozatym jakbys nie zauwazyła co druga laska po porodzie naturalnym mowi ze wcale nie czuje sie luzniej.. wiec o co chodzi

Gość mać
fajna ja po prostu nie wierze ze po porodzie tak drastycznie zmieni sie moje zycie seksualne.. ze bede miec jak Ty to nazywasz wiadro pomiedzy nogami.. to jest dla mnie infantylny argument infantylnych idiotek

fajna--> pomijając kwestię "luźniejsza czy nie" po cc pochwa pozostanie w stanie sprzed ciąży ale hormony i tak się upomna o swoje i z ochota na seks może być krucho ;) i jeszcze jedno-przypuśćmy że umawiasz się na cesarkę a tu nagle kilka dni przed skurcze, wody odchodzą-i co wtedy??

moze dla ciebie ifantylny argument nie kazdy jest taki jak ty i zrozum ze dla kogos to moze byc bardzo wazne ale na cc mozesz sie umowic 2tyg przed terminem wiec malo prawdopodobne ze dostanie sie skurzy:) a nawet jesli prawdopodobne to telefon do gina i jazda do szpitala:P

Gość qrka wodna
fajna...krwi nie widzisz bo miedzy nogi sobie nie zagladasz jesli sie bolu boisz to mozesz rodzic ze znieczuleniem, to jest dopiero sielanka! w Niemczech nie powinno byc z tym problemu jak podpisujesz papierek to bierzesz na siebie odpowiedzialnosc za powiklania, przy sn odpowiada personel i juz sie nie martw, oni o to zadbaja zebys nie miala powiklan, tym bardziej w N, tam opieka jest chyba dobra a ten argument o kg i makijazu to juz w ogole bez sensu....co ma piernik do wiatraka? widzialam kobiety po cc grube jak wieloryby troche nie rozumiem dlaczego wierzysz tylko w opowiesci dramatyczne a na nie chcesz uwierzyc ze moze byc ok

Gość mać
fajna dla mnie szczescie bede misc jak wszystko ze mna i z dzieckiem bedzie wpozadku a nie jak w mojej cipce nie zajda zadne zmiany.. a pozatym juz cwicze miesnie kregla:)

o jakim makujazu? ja nic takiego nie pisalam.. tak oni biora na siebie odpowiedzialnosc a co jesli za pozno podejma decyzje o cc i dziecko bedzie niedotlenione? czasami tak sie zdarza i co jesli wypadnie na mnie?

mac no to fajnie ze bedziesz sie cieszyc:) ja tez sie bede cieszyc ze dziecko zdrowe:) ale pozniej jak sie okaze ze cipka juz nie jest taka sama to nie bedzie juz tak fajnie

fajna-->skurczy i rozwarcia możesz dostać nawet miesiąc przed terminem ;)

Gość mać
a co jesli wypadnie na ciebie ze cc sie nie udało??

Poród jest obleśny---straszne rzeczy opowiadasz. Może i mój argument nie zabrzmi dobrze ale kurcze już jie mogę słuchać tych bzdur. A jak robisz kupe to jest fajny widok. Wyobraź sovie że nagrywają ci taki filmik-no i co ?? Nie jest obleśne?? Więc sie nie wypowiadajcie kochane że obleśniejszych w życiu żeczy nie ma...Do porodu sie podchodzi nie jako do zjawiska , które wygląda dość dziwnie tylko do sposobu na urodzenie dziecka...

Gość mać
fajna akurat mam normalnego faceta i ja tez z dystansem podchodze do siebie... Mysle ze luzna cipka nie bedzie stanowic problemu na miare rozwodu:)

Gość mać
porod naturalny nie jest niebezpieczny .. decyzja lekarza juz tak ...

Gość qrka wodna
a co jesli na ciebie wypadnie ze urodzisz dziecko z zespolem downa? albo inna choroba? pod wzgledem statystyki jest bardziej prawdopoodobne ze bedziesz miala powazny wypadek samochodowy niz ze bedziesz miala powiklania przy porodzie a jednak do samochodu wsiadasz

ja nie mowie ze trzeba sie od razu rozwodzic ale swiadomosc wiekszej cipki nie napawa optymizmem:( tylko sobie tak teraz pomyslalam ze facet chce dziecko a pozniej jak ma miec jakies waty ze cipka szersza to niech sobie powiekszy wacka i problem z glowy;):P

Gość mać
no wlasnie fajna i tu sie z Toba w calej rozciągłosci zgadzam:)

fajna- ja jestem od ciebie starsza tylko o 1 roczek i cie rozumiem bo przed porodem myslalam podobnie do ciebie!! ale cale szczescie ze w pore sie opamietalam!! tylko rozwalaja mnie argumenty ze sn to praktycznie same komplikacje itp a cc to wybawienie wszystko super i cudownie! wydaje mi sie ze kobieta ktora decyduje sie na cc jest poprostu baaaardzo slaba psychicznie!!! a co do wygladu kobiety po porodzie sn to zalezy tylko od samej kobiety bo jezeli sobie mysli ze bez niczego wroci jej figura to jest glupia no i po cc za szybko sobie nie pocwiczysz!! a i jeszcze jedno mnie rozwalilo ktoras napisala wczesniej ze niechce pozniej stracic meze rodzine znajomych itp a co do tego ma porod sn?????????? i tak urodzilam i jakos mam znajomych i rodzine i jeszcze od czasu do czasu sobie gdzies wyskocze i nikt przedemna nie ucieka bo nie mam na czole napisane ze juz rodzilam i ze ma krocze zszyte!!!

Gość mać
qrka dobry argument

ja mam problem z cipka bo taka waska a facet mi niedawno oswiadczyl ze jego wacek jest za maly i on chce wiekszego:/ przeciez on mnie zabije...:(:P kurde ja sie musze jeszcze zastanowic bo jednak po sn sie szybciej dochodzi do siebie ale to tez roznie bywa ale gdybym miala gwarancje ze porod przebiegnie prawidlowo to bym od razu rodzila:) a nie wiem czemu ale sobie teraz po0myslalam ze chcialabym poczuc jak to jest rodzic:) te wszystkie bole, ta adrenaline i to jak dziecko wychodzi:)

Kochana jeszcze słabo wiesz o ci**ach skoro gadasz takie bzdury...Większość mam nie ma z tym problemu. A nawet czasem są jakby mniejsze po dobrym zszyciu. Kwestia ćwiczeń i dbania o siebie.A propo sama nie doświadczyłaś jeszcze porodu a zacięcie stawiasz że ci**a jest większa. No to trzeba mieć talent jasnowidza.

sluchaj ja napisalam to co wyczytalam tu na kafe i na innych forach ineternotyw:) ja mysle ze kobiety nie klamalyby piszac ze cipka juz nie jest taka sama znajdz sobie temat o plastyce krocza, tam sie kobiety rozpisuja

Ale ty zawzięcie piszesz że zawswze jest luźna. Lepiej poczytaj ile jest kobiet nie mających problemów po porodzie.