Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ILONA 18

straszne swedzenie lechtaczki co to moze byc??

Polecane posty

Gość ILONA 18

OD 2DNI ZAUWAZYLAM ZE MAM WIEKSZE WEJSCIE DO POCHWY ZE WARGI SA BARDZIEJ ROZSZEZONE I NA DODATEK ODCZUWAM SWEDZENIE LECHTACZKI I NIE JEST ONA ZAKRYTA WARGAMI,PRZEZ TO ZE SA ONE BARDZIEJ ROZSZESZONE,JESTEM W 36TYG.CIAZY I BARDZO MNIE ZASTANAWIA OD CZEGO TO MOGE MIEC?? A SLUZ TO JEST PRZEZROCZYSTY I KLEJACY ROZCIAGAJACY SIE..MOZE KTORAS WIE PRZEZ CO TAK MOGE MIEC I CO TO WOGULE JEST??

Gość do lekarza
szybko skontaktuj sie z lekarzem!

Gość Ja myślę ..
Że to może być grzybica. Trzeba z tym iść do lekarza i to jak najszybciej żeby wyleczyć przed porodem.

też optuję za grzybicą, koniecznie idź do lekarza RAZEM z partnerem!!!! Jeżeli Twój partner nie będzie się leczył razem z Tobą to za chwilę choróbsko wróci. Obserwuj śluz, pry grzybicy ma przykry zapach i może być żółty z domieszką krwi...

Gość klikasz kursorem w pole
nie myjesz sie! chodzisz brudna ,rozwinela sie grzybica!

Gość Osoba która wypowiedziała
się ostatnia ma marne pojęcie o grzybicy. Grzybica to właśnie czasem bywa efekt "nadmiernej higieny" i nie brudu.... Ilona, nie wiem cóź to może być, bo raczej przy grzybicy śluz jest powinien być grudkowaty, serowaty i z przykrym zapachem, natomiast to swędzenie powinnaś sprawdzić u lekarza. Pozdrawiam

A może uczulenie na jakiś kosmetyk - nie zmieniłaś ostatnio żelu do higieny intymnej czy mydła? Jeśli nie to pewnie jednak infekcja - albo grzybica,albo bakterie.