Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SsijPento

WSZYSCY FACECI to świnie!!!!

Polecane posty

i nie mówcie mi że są wyjątki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestescie ostatnimi debilami! Ze Bóg was stworzył ...

Gość zgadzam sie świnie
:)

Gość dupcyngier
tak jestem swinia i co z tego?? mysle tylko o tym zeby was wyruchać i co mi zrobisz:D

Gość nie ma wyjatków niestety
;/

to ja albo jestem ślepa, albo mam takie szczęście ze poznaje samych normalnych..

Gość od każej reguły są wyjątki....
.....w dużej mierze zależy to od kobiety, czy jest świnią ...... bo gdy kobieta zna swoją wartość to i kontakt nawiązuje- "nie z świniami"

Gość Hejka dziewczyny
Jak wiadomo faceci wolą szczupłe, wysportowane, zgrabne dziewczyny(nie wychudzone i nie grube) i nic tego nigdy nie zmieni. Ale nie o tym chciałbym napisać, muszę zareagować na to co niektóre grubaski wypisują na forum lub na blogach. Z forum dowiaduję się że "facet nie pies na kości nie leci", no ok tak jest, i już grubaski cieszą się że facet woli grube dziewczyny od ich szczupłych koleżanek. Tak nie jest, absolutnie nie, facet nie lubi, podkreślam nie lubi się grubych kobiet, wierzcie mi. Ale nie lejcie na mnie jadem tylko dlatego że napisałem prawdę. Przestańcie się okłamywać, dobrze wiecie jak faceci patrzą i jak reagują na wasze szczupłe koleżanki. No właśnie doskonale o tym wiecie i tu pojawia się problem, jak zniszczyć psychicznie te wasze szczupłe koleżanki żeby uważały się za nieatrakcyjne i żeby zostawiły facetów w spokoju. Ciężkie zadanie, ale jest na szczęście forum gdzie można się bezkarnie poznęcać na pięknych dziewczynach, można powyzywać je od wieszaków, anorektyczek, szkieletów, wysuszonych tyłków, itd. Mam nadzieje że liczycie na do że wasze szczupłe koleżanki powpadają w kompleksy, bo jeśli zamiast tego liczycie na to że przekonacie facetów jakie to "anorektyczki"(czyt. zgrabne dziewczyny) są okropne, zimne, wiecznie niezadowolone to - no cóż, facetów nie przekonacie. Grubaski, takie wypisywanie głupot ma swoje konsekwencje, piszecie jakie to szczupłe dziewczyny są okropne i może dlatego nie chcecie schudnąć bo przecież te szczupłe dziewczyny są takie beznadziejne, niezadowolone itd. Jak schudniecie to będziecie właśnie takim we własnej ocenie "okropnym wieszakiem". Ale to nie wszystko, jak macie jakąś grubą koleżankę, to jeszcze pół biedy(nie wszystkie grube dziewczyny to zawistne wiedźmy , ale jak macie grubą koleżankę z którą wspólnie pastwicie się nad "wieszakami" to jak schudniecie to ta koleżanka was znienawidzi, będziecie dla niej tym paskudnym "wieszakiem" którego za wszelką cenę trzeba zniszczyć. A tak się lubiłyście... Poza tym myślenie że wraz ze wzrostem wagi przybywa radości i dobrych cech charakteru jest co najmniej... głupie. Jeszcze mógłbym dodać że to nie ładnie wyzywać osoby chore na anoreksję, to tak jakby śmiać się z kogoś kto ma raka. Wiem że chcecie zniszczyć te zgrabne dziewczyny, nie chodzi wam o to żeby robić sobie jaja z poważnej choroby, ale wyobraźcie sobie że jakaś osoba chora na anoreksję może te komentarze czytać. Wszystkim szczupłym dziewczynom życzę wszystkiego najlepszego, grubym dziewczynom też, przede wszystkim zdrowia i żeby udało wam się zrzucić nadmierne obciążenie w postaci tłuszczu. A tym wszystkim grubym dziewczynom lejącym jad na forum życzę żeby wam zady wrosły w fotel tak żebyście nie mogły wstać. Pozdrawiam.

faceci...są różni..i każda potwora znajdzie swego amatora, adoratora:classic_cool:, nie ładne to co ładne ale to co się komu podoba, dlatego szczupłe, grube, pryszczate, chude...wszyscy mamy prawo do miłości!a to czy facet będzie świnią...hmm, zależy też od kobiety, do facetów trzeba mieć cierpliwość, dawać ciepło etc....odwzajemnią, ja tam wierzę w facetów;)tych prawdziwych naturalnie:)

a tak ściślej to co rozumiecie pod tym określeniem Facet to świnia?

Gość ze lubi zrec i to prawda

Gość sawara
sa wyjatki :D :P

Gość zgadzam sie kurcze beczec bede
jeszcze do niedawna bym sie nie zgadzala,ale teraz :( dzis sie spotkalam z bylym i pwiedzial mi takie niemile reczy ze szczęka mi opadła:(:o nikt mi jeszcze takich złych rzeczy o mnie nie powiedzial a bylam juz w nejednym zwiazku i to wile dłuzej jak z nim:( chce mi sie ryczec ze osoba ktora mowila"kocham" i jaka to nie jestem wspaniala po zaledwie 2 tygodniach ma o mnie takie zdanie:(;O