Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Black

Kobiety kierowców ciężarówek łączmy sie

Polecane posty

heh moj eks tez ma z tym problemy odkad sie rozstalismy. nigdy mu sie to nie zdarzało wiec chociaz staram si eo nim nie myśleć, to martwie sie bardzo:(

//black// myslała raczej o jakimś suplemencie diety bo przez cay czas na pełnych obrotach sie nie da, a do weekendu jeszcze 3 dni :/

Gość malinka0310
kurde tak mysle ze moj facet to tez taki maly dzieciaczek jak co do czego przyjdzie . co do podwyzek to ponoc ten szef ich nie jest taki zly daje co jakis czas , musze miec nadzieje hehehhe :) jeszcze tylko do soboty i bede miala swoje szczescie wymagajace 24 h uwagi heheheh

hehe ja też jeszcze tylko do soboty :) i w sumie to oboje sie będziemy sobą zajmować, bo on jak dziecko, ja podobno też , więc podwójna uwaga :D

Gość Kruszynkaa00
a moj facet byl w domu w weekend i wczoraj tylko wieczorem i dzis rano pojechal :( i nie wiem ale wroci w nastepnym tygodniu a ja umieram juz z teskonoty...nie przyzwyczailam sie jeszcze bo pracuje tam od miesiaca.. :( a wczesniej widywalismy sie codziennie.. jak wy to znosicie ?czytalam ze niektore kobiety czekaja po 3 tygodnie.

Jak to znosimy ? A no normalnie , jest tyle obowiazków , że tak naprawde ja osobiście czasem nie mam czasu tęsknić :p Da sie przyzwyczaić ;p

Gość Kruszynkaa00
moze masz jakies zajecia a ja wsumie nie mam dzieci itp.. wsumie nawet nie mieszkamy ze sobą,,wczesniej praktycznie przez rok spedzalismy czas ze soba a teraz tak nagle musze sie pogodzic z tym ze widze go rzadko.. mam pytanie,czy wasi faceci tez tak rzadko sie odzywaja za dnia..czasem zadzwoni ale pisze tylko jak ma chwile postoju itp..

dzieci też nie mam , ale za to mam szkołe i dom na głowie :P A jeśli chodzi o kontakt , to normalne . Mój facet jeśli nie jest na autostradzie albo kręci już pauze to też żadko sie oddzywa .

moj zazwyczaj oodzywa sie na pauzie..smsy ewentualnie zadzwoni raz gora 2 razy dziennie.. ale moze wroci na weekend ..oby :) no ja tez zamierzam pojsc do szkoly od pazdziernika..jakies zajecie bede miec :) wy mieszkacie razem? to zawsze wiesz ze wroci do ciebie i do waszego domu. tez bym chciala zebysmy zamieszkali razem ale narazie to nie mozliwe..

no towidzisz do października nie daleko a potem bedziesz miała konkretne zajecie :) Nie mieszkamy razem , mieszkamy nie daleko siebie ;] I nie ma co sie spieszyć z taka decyzją bo trzeba to dobrze przemyśleć .

Kierowcy tirów często korzystają z usług przydrożnych prostytutek...codziennie jezdze do wawy non stop bzykają, jeden to nawet sie nie chowal do lasu, wszystko bylo widac.... a te panienki, kilka facetow, dziennie zrobia, sa brudne w srodku, chore i wogole ble...uwazaj zebys nie zachorowala na cos, bo niewiadomo co te baby maja w sobie

boziam jesteś prymitywna/y :/ z usług panienien to korzystają częściej kierowcy osobówek, ale jeśli jesteś tak ograniczony/a to i tak tego nie zrozumiesz haha ;] piszesz że niewiadomo co te baby mają w sobie - hmm coś napewno mają , ale za to ty nie masz nic , ani odrobiny mózgu ! bo po jaką cholere to tu piszesz;/

wiadomo ze jak ktos chce to skorzysta z ich usuług!! Ja mam nadzieje ze moj tak nie robi.. Lill no wiem ze ta decyzja o zamieszkaniu powinna byc przemyslana itp. ale rozmawialam z nim o dziecku to mowil ze chcialby.. :) wolałabym juz z nim zamieszkac ale to nie takie proste moze w nastepnym roku zaczniemy cos myslec..

tak tylko , myslałam że jesteś starsza skoro piszesz o wspólnym mieszkaniu a tym bardziej o dziecku :)

nie.. ale chcialabym juz miec poprostu dziecko i zamieszkac z nim itp..no ale moze za 2 lata...kto wie :) a ty ile masz lat?długo jestescie razem?

wychodzi na to , że jestem naj młodsza ;] a jesteśmy razem prawie dwa lata

Jakoś na początku naszej znajomości nie mogłam sie przyzwyczaic i było mi dość ciężko , ale z czasem udało mi sie oswoic się z tym. Nie mówie , że jest mi to teraz obojętne , bo baardzo się o niego martwie , a gdy usłysze w radiu że był jakiś wypadek ciężarówki(na trasie którą on jeździ, bo znam ją doskonale :) ) od razu dzwonie do niego i pytam czy wszystko ok. Jeśli chodzi o kontakt to tak jak juz pisałam wcześniej, że sama nie lubie kiedy pisze ze mna i prowadzi( bo wiadomo jakie w Polsce mamy drogi =\ ) dlatego oddzywa się na pauzie i ewentualnie jak jest na autostradzie. Pomimo tego, że mieszkamy niedaleko siebie , a On zjeżdża do domu w każdy weekend to nie zawsze sie widzimy, bo czasem zdarza się że do późnych godzin robi coś przy samochodzie itp, więc to też doskonale rozumie, takze zdarzało się , że i dwa tygodnie się nie widywaliśmy - da się to wytrzymać :) Za to kiedy widzimy się po takim długim okresie rozłąki, jest cudownie :)

I znowu zrobiło się cichutko . . . Zakładam , że wasi faceci wrócili z tras i teraz cały wolny czas spędzacie razem z nimi :) Ja niestety od jakiegoś czasu widuję się z Nim tylko raz w tygodniu :( , niestety ciągle praca i praca Chyba mnie jakaś chandra dopadła :(

Lill nie martw sie ja tez czekam na mojego dopiero pojechal dzis rano..i nwroci pewnie w nastepnym tygodniu.. ciezko kurcze ...wczoraj byl wieczorem i dzis rano pojechal ... a twoj kiedy pojchal ?

no to musze przyznać że Twój facet też ma ładne urwanie głowy, nawet nie zdążyłaś się nim nacieszyć mój wraca w sobote wieczorem i jedzie prawdopodobnie w niedziele na wieczór albo w poniedziałek z samego rana :( ehh

mowie co lill..przyjechal o 22 i juz o 7 go nie bylo ..ja do pracy wstalam a on jechal.. co zrobic.. a kiedy ostatnio sie widzieliscie?