Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Black

Kobiety kierowców ciężarówek łączmy sie

Polecane posty

Gość teraz TIRami
jeżdża same buraki z wiochy co nie znaja żadnych języków i gdyby nie GPS to do domu by nie trafili , o tym że myją sie raz w tygodniu nie wspomne tak że współczuję wam dziewczyny

no widzielismy tyle tylko ze przez te pare godzin nawet nie zdążyłam sie nim nacieszyc :/ nie mieszkamy ze soba i jeździł już jakiś czas wcześniej zanim sie poznaliśmy

a gdzie się poznaliscie :)?ja z moim sie poznalam przez wspolnego znajomego wsume heh :) jestescie z tego samego miasta?bo my tak. ja tez bym chciala zeby moj wrocil na wekennd ale raczej marne szanse..

my też , tyle że przez znajomych, w sumie znałam go wcześniej ale jakoś nie wiązałam z nim przyszłości, a wyszło jak wyszło ;P i też mieszkamy w tej samej miejscowości wygląda na to , że ja również spędze sama weekend. ! . ;/

samochody dostawcze ( te do przewozu rzeczy które mogą ulec zepsuciu) nie mają jakiegoś ograniczena natomiast co do cięzarówek to wiem że w wakcje były ograniczenia na weekendy od którejś godziny, ale teraz kiedy wakacje się skończyły to te ograniczenia również

aha czyli normalnie moj moze przyjechac w niedziele :)? bo juz myslalam ze nie ..bo slyszalam ze nie wolno.a on dopiero zacząl jezdzic..

niewiem, ale z tego co słyszałam to zakazy już przestały obowiązywać :)

W niedziele żadko, chyba że późnym wieczorem Jeśli chodzi okontakt to tak jak już wcześniej pisałam , wtedy kiedy może .

.. przychodzi czasem taki moment, że po prostu odpuszczam .. chyba coś w tym jest !

widocznie czasem tak musi być , życie jednak nie jest tak kolorowe jakby mogło nam się wydawać . .

no dokładnie, z nimi nie da sie dogadać , a nie daj Boże żeby mieli zły dzień to bez kija nie podchodź :/

a mój nic nie stwierdził , oprócz tego że nie ma czasu więc się nie oddzywa i w sumie to już wogóle nie wiem o co chodzi :] wszystko robie źle .. ojj zła kobieta ze mie

Gość malinka0310
hej dziewczyny , wiesz lill tez kiedys to przechodzilam ale faceci to sa jednak beznadziejni fajnie jest jak wszystko jest po ich mysli ale jak cos sie ma pokrzyzowac to zaraz daja popalic i uciekaja jak psy z podkulonym ogonem , nie martw sie jakos to bedzie ZLA KOBIETO :) haha , u mnie jakos leci za 2 tygodnie moj wraca , w tygodniu jest spoko , gorzej w weekendy musze sobie cos organizowac bo z nudow glupie mysli mam a tak wtygodniu to chociaz praca :) moze do szkoly pojde weekendowej hehehe , a jak u was ?? trzymajcie sie :)

u nich to tak wygląda: punkt 1 . facet ma zawsze racje punkt 2 . nawet jeśli facet nie ma racji patrz punkt 1 :] Oszaleć idzie z nimi ! Ja na szczęście mam troche zajęć , szkoła , dom , także jakoś nie specjalnie mi sie nudzi, gorzej właśnie w weekendy bo wtedy to idzie wyjśc z siebie i stanąć obok :/

znowu zrobiło sie cichutko , tylko chyba ja tu zaglądam :p co tam u Was słychać?:)

Gość dst
ja właśnie ze swoim ukochanym na skypie rozmawiam :-)

mój też pojechał niestety wczoraj więc dopiero wróci w weekend :( ehh no ale cóż zrobić , trzeba sobie jakoś zorganizować czas.

Gość malinka0310
heja , mojego tez dzis odprawilam ale trpche sie martwie bo teraz go na poj. obsade na plandeki wrzucili a zawsze na podw. na chlodni jezdzil :( napewno da sobie rade i kolejne 3 tygodnie sama bede :P musimy byc dobrej mysli i nie przezywac zabardzo , pozdrawiam

Gość milanówek
Mój chłopak też pojechał w siną dal , strasznie za nim tęsknie, smutno mi bez niego .