Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen85

Po aborcji

Polecane posty

Gość madlen85

Jestem prawie tydzien po aborcji. Od tego czasu miałam tylko jeden dzien krwawienie. Czy to normalne? Z ciekawosci zrobiłam test ciązowy na tescie były dwie kreski jedna wyrazna druga mniej. Martwi mnie ten brak krwawienia. Prosze o odpowiedz, osób ZORIENTOWANYCH w danym temacie.

Gość kaszmirowdbcfbds
jak Ty możesz wogóle o tym tak spokojnie mówic. Weszłam na topik spodziewając się że bedziesz załamana , a Ty mowisz o tym jakbys właśnie wróciła od dentysty...:o radzę Ci zgłosić się do psychologa, bo to morderstwo da Ci się kiedyś we znaki. To tylko kwestia czasu jak pojawią się wyrzuty sumienia i nocne koszmary. Musisz przejśc proces żałoby i stworzyć symboliczny grób dla tego dziecka biednego. mówię poważnie. http://aborcja.niq.pl/ i zerknij tu :(

Gość kgdhjgdj
co sie czepiasz dziewczyny,jest XXI WIEK,JEJ SPRAWA JAKIE MA PODEJSCIE DO ABORCJI,MOIM ZDANIEM SLUSZNIE ZROBILA,SKORO NIE CHCE TEGO DZIECKA,ZARAZ SIE TU ZLECA PEWNIE MOHEROWE BERETY I NAJADA NA BIEDNA DZIEWCZYNE,ECH

Gość kaszmirowdbcfbds
nie jestem żadnym moherowym beretem tylko po prostu CZŁOWIEKIEM! i przykro mi że nie wszyscy ludzie są przeciwko zabijaniu :(

Gość kgdhjgdj
a tam zabijanie,to jeszcze plod i dobrze ze dziewczyna zdecydowala sie na aborcje niz mialaby potem "na sile"wychowac dziecko,bez milosci

Gość kaszmirowdbcfbds
dyskusja o tym kiedy "zaczyna" się człowiek jest bez sensu...

Gość kaszmirowdbcfbds
i zerknij sobie tutaj http://aborcja.niq.pl/ a jak nie przemawia do Ciebie to ze biedne dziecko zostało pozbawione życia, to pomyśl chociaż o matce, która na poczatku może nie zdaje sobie sobie sprawy że zamordowała, ale zawsze później daje się to we znaki i bez terapeuty nie da rady... :(

jak zwykle rozpętała sie dyskusja a ona nie prosiła o ocenę moralna tylko o poradę

Gość Jakimos
ja tez nie miałam duzego krwawienia ale jednak codziennie cos tam wyleciało. Krwawiłam tak około tygodnia. Potem po miesiacu dostałam okres. Jestem półtora miesiaca po usunieciu metodą wyłyzeczkowania.

najlepiej zgłoś się do lekarza bo widzisz że tutaj od razu duzo osób robi ci wykłady na temat aborcji. Lekarz bedzie wiedzial najlepiej :) trzymaj się.

Gość weszlam na ten link
i dziwie sie niezmiernie, ze 16- letnia "poetka" takie doswiadczenie zyciowe ma... :-P

Gość a ja napisze zupełnie poważnie
żałuję, że moja mama mnie nie usunęła, bo tez uważa, że nawet jak dziecko jest nie w porę i się go nie chce, to zabijać nie można..........

Gość a ja napisze zupełnie poważnie
do kogoś wyżej: moja matka jest biologiem, ma większą wiedzę o antykoncepcji niż Ty:O i mimo tej antykoncepcji wpadła więc nie wymyślaj ludziom🖐️

Wszystkie jesteście opętane. PiS przegrał, a moherowe berety wciąż są wśród nas. Autorko, słyszałam, że po aborcji, jak i po poronieniu jeszcze przez pewien czas wynik testu może być pozytywny, także tym się nie przejmuj. Skontaktuj się z lekarzem, u którego usuwałaś ciążę. On powinien rozwiać Twoje wątpliwości.

Gość Współczuję
temu maleństwu, któro niczemu nie jest winne a zostało potraktowane jak intruz na prywatnej posesji. uważam że kto jest gotowy na seks powinien byc takze przygotowany na ciąże i odpowiedzialność. Matki które przez własną głupotę i nieumiejętność zabezpieczania się zaszły w ciąze i ją usunely powinny być pozbawione zupełnie możliwości zajscia w ciąze w przyszłosci. To byłaby najsprawiedliwsza kara.

Gość no cóz
no widzisz, Pan Bóg bardziej milosierny od ciebie jest.... bo daje tym kobietom inne szanse macierzynstwa- pomysl o tym.... musi miec powód, aby te kobiety nie nienawidziec, jak ty! Myslisz na serio, ze wiesz wszystko lepiej od- BOGA?!

Gość kgdhjgdj
moherowe berety precz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Madlen85
Wyłyzeczkowaniem mi to robili , bolało cholernie paskudne uczucie. Martwi mnie ten brak krwawienia . >>Jakimos a brałas tabletki anty zaraz po ?

dziewczyny bez sensu jest ta glupia wymiana zdań. A autorka wogóle sie nie odzywa. I dobrze robi bo wiekszosc osob zamiast jej doradzic to krytykuje!!

Gość są sytuacje
Ama_leta "tez jestem za wolna wola kobiety w sprawie decydowania o wlasnym zyciu czy tylku" Ale ta kobieta zadecydowała o zyciu drugiego człowieka nie o swoim.

Gość Madlen85
autorka czyta ; ]

Gość Madlen85
sorry ale "wynocha " z mojego topicu. Tak mało was czyta ze zrozumieniem? Temat nie dotyczy mojego sumienia !!

Gość pluplu
i juz sie ci dupczyc chce??????? ledwo obesłchas afujjjjjjjjj

Gość bbbaaz
dajcie spokoj -widzice przez komputer cudze emocje? gratulacje to, ze nie dzieli ich z przypadkowymi osoabmi, nie znaczy ze ich nie ma.

Gość Madlen85
tabletki anty sa na uregulowanie cyklu ; ]

Gość pluplu
i tak sie zaraz puscisz

Gość Madlen85
nawet jesli to nie twój interes

Gość pluplu
i znowu będziesz usuwac

Gość tralalalaaa la
a moze jej dziecko bylo tak chore ze urodziłoby się martwe ? a ona po prostu nie chciała sie wdawać w tłumaczenia? ludzie. bądzcie MADRZY , nie zachowujcie się jak stado owiec. Nie znacie sytuacji a oceniacie, rzucacie kamieniami. TO jest waszym zdaniem słuszne postępowanie dobrego człowieka? Ocenianie pomimo braku wiedzy? Plucie jadem i pogarda? A Chrystus powiedział "Kto z Was jest bez winy, niechaj pierwszy rzuci kamień" Ludzie.To już hipokryzja. Pogardzacie "złym" zachowaniem kobiety, a sami jak się zachowujecie? jak się odnosicie? jakie świadectwo dajecie o swojej kulturze i swoim człowieczeństwie? Tak?pluć jadem wypada? to przystoi dobremu człowiekowi? ludzie..