Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karaluch19

utrata dziewictwa

Polecane posty

mialam problemy z kochanem sie z moim chlopakiem, za kazdym razem odczuwalam bardzo silny bol. no ale wczoraj cały penis mojego chłopaka wszedł we mnie, nawet bardzo nie bolało...więc właśnie. w lusterku nadal widzę ten fałd zasłaniający wejscie do pochwy...jak powinno wyglądać jej wejscie po utracie dziewictwa ? wiem ze to pewnie glupie pytanie, ale juz sama nie wiem czy udalo nam się ja przebić czy nie :/ więc proszę bardziej doswiadczone dziewczyny o radę ;-)

Gość trr
w lusterku kochana nie zobaczysz błony:) kwawienia nie było?

Gość kazachstan
ciekawe kto Ci takie bzdury naopowiadał? Idx dziecko do mamusi niech Cię oglądnie to wtedy będziesz pewna czy masz cnotę czy nie. A najlepiej będzie jak Twój chłopak jeszcze raz przy mamie zademonstruje jak wsuwa całego

Gość we
to nie ma różnicy wygląd jest taki sam po jak i przed.to raczej musi zbadac ginekolog

nie, wlasnie nie było. dobra, w każdym bądz razie dzięki za odpowiedzi ;-) i bardzo mi przykro kazachstan ze masz jakieś trudne doświadczenia z dzieciństwa, naprawdę bardzo mi przykro.

Gość kazachstan
z dzieciństwa? To ty masz problem z dzieciństwem - bo kto w tym wieku bez pomocy matki traci cnote?

Gość we
nie spałam z narzeczonym jedynie urrawialiśmy petting nie miał wytrysku i ta sytuacja powtarzał się wielokrotnie.ten miesiąc był trochę dla mnie zły bo kłóciliśmy się chodziłam zła itp.2 dni spóźnia mi się okres i zaobserwowałam złótawy gęsty śluz.ostatnie okresy to 9 wrzesień 7 pażdziernik.ten spóźnie się o 2 dni i chodze trochę niepewna wiedomo"czy aby na pewno było wszystko ok"chyba ze stresu cas do wc bo chce misię sikac ale tak mam chyba z nerwów bo kierdyś też tak było.czy istanieje jakies prawdopodobieństwo że to ciąza.mozę to głupie ale odpiszcie.

Gość Asia_be
u mnie dwa razy była krew, dużo krwi, a błona dalej nieprzebita :O

Gość Asia_be
eee wątpie żebyś była w ciąży :) ja też kiedyś się bałam, że z pettingu bedzie dzidziuś, co prawda wytrysk był w dni płodne i to na pochwę, ale w ciąży nie jestem ;) nie masz się co martwić :)

Gość we
to co moze byc perzyczoną spóźnijącego się okresu od 2 dni mozre troche zdenerwowana jestem:/ale nie ma objaw jak na razie okresu.........

Gość Asia_be
a ile masz lat? ja miałam takie schizy, że zaczynałam zauważać, swoje żywieniowe zachcianki, chodziłam ciagle siku do toalety itp. przyczyną może być stres, dieta, przebyta niedawno choroba, tabletki etc. ;) nie mysl o tym, zobaczysz, że okres sam nadejdzie :)